- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Sen de amma merakliymissin opusmeye. Bilmeden hemen uzatiyorsun gul goncasi dudaklarini
Yollu bu yollu yetisin komsularBana kimse konu açmadı bi öpüşmek isteyen çıktı onu da kaçırmam kimse kusura bakmasın!
Kudr işteAyyy demeeee kacirmisim onu benkim o kim kim
O konuya yorum yapamadım içimin kanayan yarası zira kocam yok agjjSenn dünkü 7 yatakodali yazlıkta kaldı aklın galiba
Bdv de değil o.Başka elektra mı var ben niye görmedim aghjk ben de seni seviyore
Ben de senin gizli sapığınım. Merhaba.Ooo sapığım varmış hiç söylemiyorsun. Hep sapık fantezim vardı. Gizlice izle, beğen kaç, alıntıla beni bebeğim.
Erkek ne alaka ya kudrayla onu kacirdimKudr iştesöylemedi o zaman konuyu açan şimdi başka isimle gelmiş yardırmış
Anladım ben rast gelmedım kuzuBdv de değil o.
Verimli rütin diye bi topiği var.
İdolüm kadın:)
Afrodizyak etkili konuyduO konuya yorum yapamadım içimin kanayan yarası zira kocam yok agjj
İşte onu bilmiyoruz, geçenki konuda baya iddialı konuştu ispat edicem dedi etmeden gittiErkek ne alaka ya kudrayla onu kacirdim
Ben de senin gizli sapığınım. Merhaba.
Kırmızılı kırmızlı auralı kadına erkek diyorlar yavErkek ne alaka ya kudrayla onu kacirdim
Aaaa..Konu gusüle kadar gelmiş, Kudra erkek miymiş?
Aşk yaşayanlar, grup kuranlar sonu nereye varacak merak içindeyim
Ya kız nasıl hayır isledi görmüyor musunuzKonu sahibi şeker kız candy gibi triplerden bir ćık
Allah'ını seversen
Yazik olmus ahshahjjsjsİşte onu bilmiyoruz, geçenki konuda baya iddialı konuştu ispat edicem dedi etmeden gitti
Benim de sana dogru yerimden dogrulup bir kalkasim geliyor bazenAman tonrım. Şimdiye kadar nerelerdeydiniz. Başka bana aşık, sapık, platonik birileri varsa ya şimdi ortaya çıksın ya da banlansın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?