- 30 Mart 2015
- 483
- 920
- 103
- 39
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Vallahi ben de saskinimKırmızılı kırmızlı auralı kadına erkek diyorlar yav
Aç telefonu, nefes sesimi dinleteceğim. Ov yeah.Ooo sapığım varmış hiç söylemiyorsun. Hep sapık fantezim vardı. Gizlice izle, beğen kaç, alıntıla beni bebeğim.
Benim de sana dogru yerimden dogrulup bir kalkasim geliyor bazen
Sayfalarca yazıldı kim kim diye konu sahibi anca ilkokul ergenleri gibi cevaplar verip gitti. Başka hatırlayan yok mu lenYazik olmus ahshahjjsjs
Biraz mııı?Biri soru soruyor obra istediği cevapları almayınca üslubunu bozuyor .elbette o saatten sonra insanlar da önü ciddiye almıyor.adi da linç oluyor bunun öyle mi ? Bu arada sen de az değilsin konu sahibi .biraz tatli su kurnazi gördüm seni
Sabah şekeriYa kız nasıl hayır isledi görmüyor musunuz
Sabah sabah herkes birbirne kalp atıyor surda
Hemen bozun
Bana da birisi sen erkeksin demisti. Memelerimden utansin!!Kırmızılı kırmızlı auralı kadına erkek diyorlar yav
Hangi konuSayfalarca yazıldı kim kim diye konu sahibi anca ilkokul ergenleri gibi cevaplar verip gitti. Başka hatırlayan yok mu len
Aç telefonu, nefes sesimi dinleteceğim. Ov yeah.
Ozele gelsene tatlı qısTerbiyesiz. Gerçek hayatta kalkamayanlar sanalda kalkıyor hep!!!!
Bana bile demişlerdiBana da birisi sen erkeksin demisti. Memelerimden utansin!!
Ben hatirliyorum beybisi no panic delirmedin dahaSayfalarca yazıldı kim kim diye konu sahibi anca ilkokul ergenleri gibi cevaplar verip gitti. Başka hatırlayan yok mu len
Sen oyle herkese gizli seylerini acip gosterirsen uzerler seni.Bana bile demişlerdibana bana düşünebiliyor musun? Açıp gösterdim de inandı
Profilimi yani, gizli olanı açıp göstermiştim
Sen oyle herkese gizli seylerini acip gosterirsen uzerler seni.
E aşk olsun burda konuyu anlatıyorum iki saattir bilmiyorsun diyeBen hatirliyorum beybisi no panic delirmedin daha
Annem izin verdi kiSen oyle herkese gizli seylerini acip gosterirsen uzerler seni.
Bana da didiler üzülmeeeBana bile demişlerdibana bana düşünebiliyor musun? Açıp gösterdim de inandı
Profilimi yani, gizli olanı açıp göstermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?