- 10 Nisan 2014
- 42.627
- 114.079
- 798
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.261
Bosver sen annem gecti bak, gecti hepsiTamam tamam demicem artıkama n'apacağını öğrenemedim olmadı.
Restini görüyorum ve açıyorumO kim? Çocuk vardı ya koca gözlü. Kör saatçiyi okuyan.
Eki Görüntüle 2901367
Bak ben de okuyorum öyle şeyler. Sayfa 5'teyim. 2010da başladım. Tşk
Ay nekrofili şeysinden var forumda ay ayAdam ölü. Ölü ööölllüğğğğ ölüğ
Canlıdan ne hayır gördük? En azından adam düşünebiliyormuş, şimdiki canlı erkekler onu da yapamıyor.Adam ölü. Ölü ööölllüğğğğ ölüğ
Bana da yolla.Sen iste ben sana vesikalık yollarım.
ben kolda ki boncuklara takıldımmmRestini görüyorum ve açıyorum
Eki Görüntüle 2901370
Senin geyik topiğine geçelim bencebu konudan gidiyorumne konuyu açan burada ne hakkında konu açılan burada.biz yırtınıyoruz ancaaa
Ben yazmayı bilmiyor muyum acabaAy nekrofili şeysinden var forumda ay ay
Benimki süs duruyo Allaşkına kimse benden beklentiye girmesin.Restini görüyorum ve açıyorum
Eki Görüntüle 2901370
Nekrofili?Canlıdan ne hayır gördük? En azından adam düşünebiliyormuş, şimdiki canlı erkekler onu da yapamıyor.
Ahan da abla ısrar ediyooNekrofili?
Bunu herkes bilir. Gorgias deseydin bare asghjjHiççilik diyorsun. Niçe( adını hiç yazamayacağım) de karizmatik adam bence, bıyıkları falan hoş yani
felsefe dersen var, genel kültür dersen o da var.
:) başarısız ilişkilerimden sonra hiçfili valla calcifer.Nekrofili?
Sen de simdi sovuyon mu tsk mu ediyon belli degilBenimki süs duruyo Allaşkına kimse benden beklentiye girmesin.
Eki Görüntüle 2901371
WOMAN sebepli şu alttaki ansiklopediyi okuyorum. Usttekini de bölüm aralarında cerez diye okuduğum.
Geldi örtmenim.sen Anlat sabaha kadar dinlerim benBunu herkes bilir. Gorgias deseydin bare asghjj
Onu da kimse bilmez, hava atamazdım elektra niye bozuyorsun?Bunu herkes bilir. Gorgias deseydin bare asghjj
Ay cınım sen bekar miydın? Ben koca bulamayanlarla konuşmuyorum kusura bakma:) başarısız ilişkilerimden sonra hiçfili valla calcifer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?