- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.209
- 698
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.241
Böyle pat diye söylenmez ki?Ama dengesizsin iste onu napcaz
Zararsızım. :) seriyim bir kere, takıntı yapmıyorum. Nefret edip edip konu falan açma huyum yok, garanti verebilirim.Ama dengesizsin iste onu napcaz
Biraz da nihilizmden bahsedelim o halde.İşte felsefeden de anlarım, öyle de donanımlı bir üyeyim demek istedimdi.
vahşet team birbirine düştü derler pu ha ha haaaAha kaos arayanlara kaos çıktı desene
Yahu kendi dedi bunu ben demedimBöyle pat diye söylenmez ki?
Kidinin dişmini yini kidin
Tamam yarin gel baslaZararsızım. :) seriyim bir kere, takıntı yapmıyorum. Nefret edip edip konu falan açma huyum yok, garanti verebilirim.
Nihal candan mı?Biraz da nihilizmden bahsedelim o halde.
İşte felsefeden de anlarım, öyle de donanımlı bir üyeyim demek istedimdi.
Donanımlı demiş işte. Anla senAy sen demin kadına barış demiyormuydun? Kocası rusu hamile bırakana
Hiççilik diyorsun. Niçe( adını hiç yazamayacağım) de karizmatik adam bence, bıyıkları falan hoş yaniBiraz da nihilizmden bahsedelim o halde.
Tamam tamam demicem artıkcotard sendromu i taniyan evini falan birisi varsa gitsin midemi kapatsin, olmadi telefonu elinden alsin. Yakinda dumanlar cikaracak diye korkuyorum
O kim? Çocuk vardı ya koca gözlü. Kör saatçiyi okuyan.Nihal candan mı?
Gardaşım gel sarılalım gardaşım
PekiHiççilik diyorsun. Niçe( adını hiç yazamayacağım) de karizmatik adam bence, bıyıkları falan hoş yani
felsefe dersen var, genel kültür dersen o da var.
Adam ölü. Ölü ööölllüğğğğ ölüğHiççilik diyorsun. Niçe( adını hiç yazamayacağım) de karizmatik adam bence, bıyıkları falan hoş yani
felsefe dersen var, genel kültür dersen o da var.
Sen iste ben sana vesikalık yollarım.Merve'nin yüzü çıktımı ortaya??
Olur ablaYahu kendi dedi bunu ben demedim
Tamam yarin gel basla
Kim kimi hamile bırakmış ayol? Hangi konu o, ben daha birkaç konuya yazdım.Ay sen demin kadına barış demiyormuydun? Kocası rusu hamile bırakana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?