Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

acele karar verip yanlış bişey yapmak istemiyorum.şimdilik bişey yazmadım oraya.zor engel oldum kendime.ne yapabiliriz arkadaşlar?
şikayet mi edelim,hukuki boyuta mı taşıyalım ne yapalım bilmiyorum ama toplanıp bişeyler yapmalıyız
inanılmaz sinirliyım şu anda

Son düzenleme:
ay okudum googleden çok fena sinirlendim amacı ne yani ürün satışı falanda değil ayıp denen bişey var bu ne cesaret çok kızdım geçmiş olsun canım ya

Benim sinirim hiç geçmiyor canım, teşekkür ederim...

aynı şekilde,aynı sitede benim buradaki hikayem ve fotoğraflarım da çalınmış((((

bn aydasunun hikayesini bir kaç farklı sitede yine okudum

Yapalım arkadaşım, sabah sabah azram uyardı baska sıtelerde de paylasılmış
ya bu benım hıc hosuma gıtmedı bana sormadan benım resmımı oykumu nasıl paylasırlar ya aklım almıyor

aydasu canımcım bizim resimlerimizde paylaşılmıştı başka sitede.
Hep beraber olup onları tehdit ettik, sonuç itibariyle kaldırıldı.
Bizde birlik olup tehdit edersek kaldıracaklardır, onlara hukuki işlemleri hatırlatmak lazım.
Birde bir hacker onların siteyi sırf bu yüzden hackleyebilir...

Ama bence buna köklü bir çözüm bulunmalı dün bizim, bugün senin yarında başkasının resimleri çalınacak, sağ tıklayınca resimler alıntı yapılmaz gibi bir ibare çıkamazmı acaba.
Bazı sitelerden resim alınamıyor, kazenden bunun için bilgi alsak iyi olur, hepimizin iyiliği için bunu yapmalıyız....

bn şimdi o sitelerden birine üye olup tehdit edici bir mesaj atacam
tmm rfesim yok ama ki izin almadan nasıl paylaşabilyorlar

o resimlerini ekleyen
yani ilk gördüğün siteye de yazdım
şuan yayınlı ama 2 3 dk sonra sileriler
aynn böle yazdım
ne kadar ayıp bu yaptığınız
birde yönetici olacaksınız yazıkalr olsun size
sizin başaramadığınız birşeyi. kendiniz başarmış gibi gösterince egolarınızımı tatmin etmişmi oluyorsunz
şişgosunuz işte şuan siz başarın siz yazın
birde akıl karımı 30 günde 30 kilo vermek
sen ver 30 günde 30 kiloyu tüm mal varlığım senn olsun
birde tabii o yazıyı ve ilk etap gösterdiğin resimleri ÇALDIĞIN kızın ahı ne olacak
izin aldınmı sen ondan
hiç mi utanmıyormusun ya
birde kendin başarmışsın gibi
sil o yazıyıda
ve insansan özür yazısı bırak
sonra sen bu kadar kiloyu ver ve sen başarı öykünü yaz

VA:F [1.9.6_1107]

evet aydasucum
girdim üye oldum yazıma cvp geldi
alaylı ama olsun
silinecek konun

estreya´isimli üyeden Alıntı

bu da ilk oluyor

aman ne kıymetli başarıymış biz de bunun alaları var siliyoruz merak etmesin o arkadaşa selam bizden

ayrıca internetteki tüm paylaşımlar alıntı yazılarak paylaşılır o arkadaşa söyle başkaları da alıntı yapar bunu önleyemez
çok rahatsızsa paylaşmasaymış

yazilari siliyorlar meymenetsizler.. mantigini anlamadim ben bir urun satisi olsa anlayacagim hirsizlik nedenini ama
oyle bir durumda yok.. tamamen ego. yada benim kavrayamadigim baska bir durum mevcut..
uzulme aydasu.. hukuki olarak yapabilecegin herhangi bir sey varsa yap.. ama yuzunun gorunmemesi avantaj oldu gercekten..

terbiyesizler. aslinda tum kk'de bu olayi bilenler o terbiyesize bir cevap yazsin bence..
hem suclu hem guclu.. cok ileri zekali sahisin idrak etme kabiletisizligini hala belli etmekle ugrasiyor
"daha iyi basari oykulerimiz var" dedigine gore!
4 ayda 20kg nerde 30 gunde 30kg nerde ! aradaki farki goremiyormu

Aydasu canım resimleri kaldırmış ama ben en çok inananlara şaşırdım. Browninin dediği gibi oraya yorum yazmak en iyisi ben dün o siteye girmiştim. karbonhidrat diyetini araştırırken ama hiç dikkatimi çekmemişti yazıyı gören arkadaşı tebrik etmek lazım valla.

ay neler demek istiyorum ama banlanirim diye susuyorum..
ya bu kadar salak insanlar var demek ki...
ya o siteyle kontaga gecsen kaldirsalar konuyu ama baska yerdede acabilir amaclari ne acaba
sanki kendi birsey yapmis gibi ilgi cekmeye calisiyorlar..ya ne yapilabilir bilmiyorum ama yasal birseyler yapabilirsen
yap cok cirkin ya ama senin resimlerde yüzün kapaliydi heralde..en azindan yüzün görünmüyor ama sildir resmleri al birseyler yap
cok canim skildi ya ya resmlerin konuldugu her topik üyelere olsun ve msj siniri olsun

Şimdide talin'in resimleri var eğer yanılmıyorsam o talin, 2,5 haftada 9 kilo diyeti diye geçiyor bunlar ne yapmaya çalışıyor acaba.

Dısardaydım yenı geldım
Kafam allak bullak kızlar
bır yerle sınırlı degılmıs
ınanın paylasırken aklıma bıle gelmemıstı boyle bırseyın olabılecegı kı ınternetten cok da anlamayan bır tıpım
elbette alıntı yapılır tamam ama benden ızın alınması gerekmezmıydı
ızınsız yapılan calıntı ısıne gırmıyorum bıle

ben burasını evım gıbı gordugum ıcın bu kadar ıctenlıkle ayrıntılara gırerek anlatmıstım, bu kadar detaya gırmıstım.
tamam ılham alsın bırılerı faydası olsun ama ben kk ıcın bu kadar yazmıstım, kotu hıssedıyorum kendımı...

ben bı tane sanarken daha neler var kımbılır
azra ablam dıger sıtedekı yonetıcı googledan arattım 5 tane cıktı falan demıs, resımlerını gordum demıs
ben anlamadım daha nereler varmıs, bı de resımler sılınmıstı o gordum dıyor
ıyıce karıstım

google görsellerde aratırsanız oradada resminiz cıkıyo. geçmiş olsun malesef çalmalarını engellemek elimizde değil

tam olarak ne dıye arattıgınızı ogrenebılırmıyım baktım ama goremedım
7-8 sıtede yazım resmım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…