Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

Kısmen elinizde resim olarak değil eklenti olarak yollayın.Resimleriniz KK logolu çıkacakdır

geçmiş olsun aydasu inşallah sildirirsin resmi de konuyu da. zayıflama topiklerinde paylaşım yapanların haberi olsa iyi olur galiba başkalarınında fotoğrafları var

geçmis olsun aydasucum çok uzuldum senden izin almadan nasil senin hikayeni ve resimlerini baska bi siteye koyarlar ya aklim almiyo

kk de baska bi arkadasin albumundeki resimlerini çalip baska bi siteye koyanda olmustu bu resimleri abisi gormustu kizin oda o sekil ogrenmisti

Bence de yorumları yayınlamayabilirler, tarafsız olamazlar... Başka bir çözüm bulmak lazım.

Hepınıze desteklerınızden oturu cok tesekkur ederım
yanımda oldunuz, destek oldunuz
Allah razı olsun

adı gecen sıteden resımlerım kaldırıdı
yazım duruyor
sıra dıgerlerınde

evet yuzum kapalıydı ama yıne de cok rahatsız ettı bu durum benı
bana da ders oldu bu
ınternetı resmen hafıfe almısım

Arkadaslar samimi pozlar verdiginiz fotoraflarinizin uzerinde mutlaka bir logo olsun ve facebook hesabinizi ozellestirip disardan kimsenin fotoraflarinizi goremeyecegi sekilde guvenlige alin.. makyaj, sac, moda bolumunde guzel paylasimlarimiz oluyor ve guzel bayanlarimizin fotoraflari var paylasim adina koyduklari fotoraflar var onlarda kk logosu olsun..
kotu insanlar cokca bayanlarin fotoraflarini alip olmayacak sitelere ornek olarak koyuyorlar bu kizlar sizinle arkadas olmak istiyor diye ve daha neler neler..

yaa ben bu estreyayı tanıyorum
eski kknın üyelerinden
nasıl yapar böyle bişey

talin seninkilerini ve digerlerini goremiyorum ben
aydasununki kalkmis gerci.. soyleyinde bu fotolar hakkindada mesaj atayim daha dogrusu atalim

yaa ben bu estreyayı tanıyorum
eski kknın üyelerinden
nasıl yapar böyle bişey

Talincim öncelikle sana da geçmiş olsun,nasıl böyle bir şeye cesaret edilebiliyor anlamış değilim
hem de KK nın eski üyelerinden diyosun,ama muhakkak işin hukuki boyutu vardır,
ama bu sanal alemde demekki herşeyi paylaşmamak lazım,malesef kötü niyetli insan çok
gerçekte de,sanalda da......

talin anlamadım canım, senın o dedıdıgın arkadas paylasmamıs kı benım sıkıntım orası degıl
resımlerımı paylasan sıteler

hırsızlık her yerde hırsızlıktır bunun sanalı gerçeği olmaz

resimlerin silinmiş canım
gözün aydın
resim eklemeye korktum şimdi

Geçmiş olsun arkadaşlar, Talin bende senin resminin olduğu yazıya yorum yazdım ama yayınlamıyorlar neyse bununla geçmiş olsun KK dan bir arkadaşın daha resmi var ama o kim ben tanıyamadım resimde KK yazıyor.

evet biri daha var kk işaretlenmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…