Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ayyyyyyyy ne güzell ya, maşallllahhh allah kem gözlerden saklasın..
benımde tam tersı her konuda ben yapma etme.böyle yapman daha mantıklı dyorum.sadece ben bıraz daha eglenceye düşkünüm o bıraz daha durağan..agır takılıyo:26: düşünceler konusunda öyle değil ama.:26:

bence 5 yas cok iyi louiii.keske benımde öyle olsaydı.erkekler gec olgunlasıyo bnce
haklısın
onun yaşıda küçük olsaydı yada olgun olmasaydı biz bu kadar devam edemezdik.çok kavga ediyoruz çünkü
ben biraz rahatım vurdumduymazım ne yazıkki o beni dengelliyor.

bulmuştaa bunuyo sunaa bakkkkkk allam yareppim

mesela ben yüzeysel bakarken o derin düşünüyor
geleceğe yönelik düşüyor
ben anı yaşamak istiyorum sonrası ne olur umrumda değil
o bıkıp usanmadan anlatıyor bak şimdi böyle yaparsak ilerde sorun olur. ben beraber güzel bi gelecek için ugraşıyorum falan diyor.

şu an sen öyle diyince kendimi şanslı hissettim
benimkinin çocukluk yaptğı tek şey aşırı sevgi istemesi çocuk gbii sevgi ilgi bekliyor hadi beni sev falan diyorr

erkeklerın genetıgınde var sanırım..benımkıde aynı,benımle hıc ılgılenmıyosun,yanagını sevıcekmısım sacını oksıycakmışşımm
ama diğer konularda mantıken ben yönetiyorum daha çok.
tabiki sanşlısın cok guzel seyler bunlar.erkegın herseyı gecırmısı doymuşu makbuldur

bende birtek benimki öyle sanıyordum yalnız olmadığmı bilmek güzel
aynı ya hadi beni öp der sev der güzel seyler söyle der

Eylulll Nice seneler bebegimmm
Rabbim.omrunu hayirli uzun etsin :119: :119: :119:

bende birtek benimki öyle sanıyordum yalnız olmadığmı bilmek güzel
aynı ya hadi beni öp der sev der güzel seyler söyle der

aynen valla,bıraz ılgılenmıyım ( bazen bilerek yapıyorum) sende bişey var neden soguksun dyo
senınkının ve senın burcun ne? aynı olabilirmi acaba? ben burclara ınanıyrm bu konuda :26:

aynen valla,bıraz ılgılenmıyım ( bazen bilerek yapıyorum) sende bişey var neden soguksun dyo
senınkının ve senın burcun ne? aynı olabilirmi acaba? ben burclara ınanıyrm bu konuda :26:
ya ben hiç ilgilenmem burçlarla
benimkisi oğlak ben balığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…