- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #21.021
alalm yareppimm
bana laf yetiştircene kalkkkk bana çay getir hayırsız evlat
bilmiyomm kiii laa napsan acaba
saat kaça kadar bugun:26::26:
12de üçe kadar :26::26:Gitme sendee :26:
Mideyi üşütmüş kanka birde salgın warmışş..
İlaçları başladık kullanmaya, bakalım iyi gelir insallah..
Genizleride dolu, burnu çok akıyo öksürüyo
12de üçe kadar :26::26:
hep yabancılar ekli bu kişidetoplu yazıyım.ben dün akşam sözlüme gittim.sonra nescafe içiyoduk ben gittim bunun odasına bilgisayara oturdum.orda damar@hotmail.com diye bi adres gördüm face kısmında. kim bu diye bagrınmaya basladım,adam olmassın dedim.oda hep bi güvenszlik bu ne ya,herseyı bendn biliyosun.apartmandaki küçük cocuklarda gelip oturuyo bunun bilgisayarına.ben baya surat astım.ben gidiyrm dedim aldım çantamı çıktım.bidahada hiç aramadı.bende aramadım.şimdide bakıyorum o damar@hot... olan face.sizde aratın bakın bi palynço fotosu var.sizce o olabilirmi.ben bakTIMDa sanki haksızlık etttim.bana yardım edin
louise hoşgeldin canım nasılsın?
gamzem takma kafana boşver canım ya sağlık olsun herşey olacağına varır canım
melisim ne oldu sana canım?
sevgim takmamaya gayret ediyorum ama bi yerde tükeniyo işte yaaa insan
iyiym canım ya okul varlouise hoşgeldin canım nasılsın?
gamzem takma kafana boşver canım ya sağlık olsun herşey olacağına varır canım
melisim ne oldu sana canım?
sevgim takmamaya gayret ediyorum ama bi yerde tükeniyo işte yaaa insan
yok ben hiç çekmiyorumene kız 3 saatmiş o zaman git bence
devamsızlık yaptına değmez bacım
alla göstermesin yarın hastalık olur birşey olur o zaman kullanırsın bu haklarını
bende lisedeken okula gitmedim zamanlar
vicdan azabı cekerdim hep
toplu yazıyım.ben dün akşam sözlüme gittim.sonra nescafe içiyoduk ben gittim bunun odasına bilgisayara oturdum.orda damar@hotmail.com diye bi adres gördüm face kısmında. kim bu diye bagrınmaya basladım,adam olmassın dedim.oda hep bi güvenszlik bu ne ya,herseyı bendn biliyosun.apartmandaki küçük cocuklarda gelip oturuyo bunun bilgisayarına.ben baya surat astım.ben gidiyrm dedim aldım çantamı çıktım.bidahada hiç aramadı.bende aramadım.şimdide bakıyorum o damar@hot... olan face.sizde aratın bakın bi palynço fotosu var.sizce o olabilirmi.ben bakTIMDa sanki haksızlık etttim.bana yardım edin
hep yabancılar ekli bu kişide
sevgilin yabancı dil biliyormu
oyy yavrumm benim ya
bol bol meyve yesin sıvı şeyler tüketsin bal yedir pekmez yedir annesii
biran önce ayaga kalkar inşallah
okula göndermesedin:26:
vay cazgır garı vay
sen evde kalın ben sana diyim
Amannn boşwer getmeee12de üçe kadar :26::26:
Walla Meliscim, önceden de böyle bir açığını yakaladıysan ve bu konuda ona karşı güvensizlik daha öncede yaşadıysan bu konudatoplu yazıyım.ben dün akşam sözlüme gittim.sonra nescafe içiyoduk ben gittim bunun odasına bilgisayara oturdum.orda damar@hotmail.com diye bi adres gördüm face kısmında. kim bu diye bagrınmaya basladım,adam olmassın dedim.oda hep bi güvenszlik bu ne ya,herseyı bendn biliyosun.apartmandaki küçük cocuklarda gelip oturuyo bunun bilgisayarına.ben baya surat astım.ben gidiyrm dedim aldım çantamı çıktım.bidahada hiç aramadı.bende aramadım.şimdide bakıyorum o damar@hot... olan face.sizde aratın bakın bi palynço fotosu var.sizce o olabilirmi.ben bakTIMDa sanki haksızlık etttim.bana yardım edin
Yok cnm anneannesinin yanında kuzumm göndermedim bugünnoyy yavrumm benim ya
bol bol meyve yesin sıvı şeyler tüketsin bal yedir pekmez yedir annesii
biran önce ayaga kalkar inşallah
okula göndermesedin:26:
vay cazgır garı vay
sen evde kalın ben sana diyim
çok saçma o zamanhayır bilmiyo
ben olayı tam anlayamadım ya
bu kişi şimdi kız mı erke mı onu çözemedim ben
anlamadan dinlemeden niye gittin sende kız:26::26:
çok saçma o zaman
çünkü hep araplar falan var galiba öyle anladım
niye onları eklesn ki
bence o değil
anlamadan dinlemeden olay çıkartmışsn gibi :26:
toplu yazıyım.ben dün akşam sözlüme gittim.sonra nescafe içiyoduk ben gittim bunun odasına bilgisayara oturdum.orda damar@hotmail.com diye bi adres gördüm face kısmında. kim bu diye bagrınmaya basladım,adam olmassın dedim.oda hep bi güvenszlik bu ne ya,herseyı bendn biliyosun.apartmandaki küçük cocuklarda gelip oturuyo bunun bilgisayarına.ben baya surat astım.ben gidiyrm dedim aldım çantamı çıktım.bidahada hiç aramadı.bende aramadım.şimdide bakıyorum o damar@hot... olan face.sizde aratın bakın bi palynço fotosu var.sizce o olabilirmi.ben bakTIMDa sanki haksızlık etttim.bana yardım edin
iyiym canım ya okul var
çok büyüttüm gözümde
yok ben hiç çekmiyorum
ama haklsın gidiyim ya
de get ben kalırsm sen hayli kalırsnnn
Amannn boşwer getmeee
kötü insannnnn
ya onun bilgisayarın oturdum.
face kısmında bı adres gördüm.
bagrındım cagrındım
sımdı o adrese bakıyorum bi bok yok
ama nerden geldı o adres oraya
apartmandakı cocuklarda oturuyo arada evde pclerı yok dye
bende dınlemeden gittim
ya sen cok parlamışın
ortada fol yok yumurta yok
anlamadan dinlemeden birşey bulmadannn ne bilim:26::26::26:
Amannn boşwer getmeee
Walla Meliscim, önceden de böyle bir açığını yakaladıysan ve bu konuda ona karşı güvensizlik daha öncede yaşadıysan bu konuda
belki tekrar aynı şeyi yapmış olabilir dicem ama, acabada kaldım şimdi..
Komşuların çocukları geliyormuş, normalde kimse bilgisayarını karıştırtmaz kimseye ama demek ki sözlün bu konuda rahat biri..
Keşke geçmişe baksaydın birde..
Sen onu daha iyi tanıyorsun, eğer yalnış yaptığını gerçekten düşünüyorsan özür dile, zaten uzatacağını düşünmüyorum sen özür dileyince..
Yok cnm anneannesinin yanında kuzumm göndermedim bugünn
ben empati kuramıyorum canım çünkü ben çok güveniyorum onaama sen empati kursana şifresi bile kayıtlı cıkt ama girince yalnıs dyo.ozaman bilgisayrına şifre koyucaksın dedim bagrındım
gamzaa gitme diyo ben git diyomm kararıın ver kamkii
bakkkk bi giderimm görürsünnn allam yareppimmm
Amannn boşwer getmeee
kötü insannnnn
ya sen cok parlamışın
ortada fol yok yumurta yok
anlamadan dinlemeden birşey bulmadannn ne bilim:26::26::26:
sevguu bana sütlü nescafe bebğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?