- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #21.061
nööötakmamaya gayret ediyorum sevgim inşallah düzelirim yaaaa
benim kızdığım eşime yalan yanlış beni anlatıyorlar ya bu canımı acıtıyo benim sevgim yaaa
valla canım keşke hep burda kalsan bizimle daha çok vakit geçirebilsen ama okulun daha önemli canımcım önemli bi sebep yoksa ortada git bence canım geri kalma dersinden
melisciğim daha önce sana karşı bi yanlış yaptımı sözlün canım benim keşke bi dinleseydin sözlünü canım
Tamam bağırsın sen alttan al, yada telefondan özür dileem yüzüne karşı özür dile sarıl öp
Yumuşatmak senin elindee
LUiii iuimm luyiiii senmerveee napıyon merveee
Lanet telefon.susarmi yatcam geneCanım benim hep aynı modda olucaz diye bişi yok ki ama, sohbet ediyoruz genede iştee
Neden kalktın uyusana daha benim yerimedee
Hmmm gecmis.olsuniiiazck hasta gibiymm :2:
susmammmm
nasılsın demedim ki napıyon dedimm
tammmmm o zmaann kankiiiii
bende bugun size uyarımm o zamann
LUiii iuimm luyiiii sen
Lanet telefon.susarmi yatcam gene
Hmmm gecmis.olsun
Yatiyirummmmmmmmn
LUiii iuimm luyiiii sen
Lanet telefon.susarmi yatcam gene
Hmmm gecmis.olsun
Yatiyirummmmmmmmn
nöööay nasıl insanlar bunlar
allahlarından bulsunlar
eşin senin nasıl birli oldugunu biliyordur be mutlumm boşver
ne kadar doldururlarsa doldurusunlar
eşin seni biliyorsa sana sadıksa önemi yok
peki eşin bu durumda ne yapyor:44:
Gumaydinnn mutluuuu iyiyim.cnm.sengünaydın canım hoşgeldin nasılsın?
sus ulanBugünde uyuyamadın demi
ne cektin ve kamkiii
koptumm yaa
lennnnnnnnnnn ben yazdım sana,benmı uyandırdım yoksammmmmm
Şöföre 2 kişi alır mısın? dedim ''ama sen tek bindin" dedi. "Yalnız biri gibi görünmek istemiyorum abi'' dedim, sarildik aglastik..
Gumaydinnn mutluuuu iyiyim.cnm.sen
sus ulan
Faceye gel
yukk benimkiii
manyakkhh yaa
nolur sen espiri yapma nolur messooo
niyee oglimm napcen bana:18::18::18::18::18::18::18::18:
eşim ne yapsın sevgi yazık arada kalıyo yaaa ben bana bişey dese olmuyo onlara bişey dese olmuyo
eşim iyidir çoğu zaman benden yana olur ama onların derdi benle görümcem ev hanımı eltim ev hanımı
benden istedikleri sürekli ben arayıp sorayım gidip geleyim onlardan hiç çıkmayayım bunu istiyorlar çalışanın halinden anlamıyorlar
asla benim yerimde olsalar varya haklıymışsın derler yemin ederim ben her sabah 5,5-6 da kalkıyorum ya yatmam 12-01:00 oluyo çoğu zaman istiyorlarki cumartesi pazarımı onlarla geçireyim ya ben kendime doğru düzgün vakit ayıramıyorum ya insaf edin biraz dimi ben küçüğüm diye ezmeye çalışıyorlar beni sürekli eşimde takma kafana diyo bana ama olmuyo işte sevgi içim hiç rahat değil benim ya biriyle bi sorun varya kafamda kurup çözüyorum sürekli yaaa
suuuuuus benım moralım bozuk düzeltmeye çalışıyorum zatenşimdi öglende faln hiç aramazsa bende arayamam ki ya
arayacaksınn mecbursunnnn gızımm
aramassan aramaz
kalırsın öyle
ortada fol yok yumurta yokkkk yaptına bi bakkk
canımm benim yaa
ne diyecemiii bilemedim gerçekten şaştım kaldım nasıl insanlar bunlar.. seni çalışma yönünden cok iyi anlıyorm
gerçekten insanın zaten bir hafta sonu oluyor kendine mi vakit ayırsın eşine mi cocguna mi birde eşinin ailesine mi
cok bencil insanlar herşeyi tek taraflı düşnüyorlar belli bu ortada
eşininde dediği gibi napacaksın kuzum takmayacaksınn
ne olursa olsunn kendini eşini de mutsuz etme huzursuz etme
zaten böyle giderse belli bir yerde baglar da kopacak gibi o kaynananla var ya
Gumaydinnn mutluuuu iyiyim.cnm.sen
sus ulan
Faceye gel
yukk benimkiii
şimdi aramammmm
anca akşam ararım.tiyatrom var bugün ama gitmiycem arıycam şuraya gel dicem mecburr
ilk adımı ılk defa ben atıyrm yalnız
şimdi aramammmm
anca akşam ararım.tiyatrom var bugün ama gitmiycem arıycam şuraya gel dicem mecburr
ilk adımı ılk defa ben atıyrm yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?