Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

nööö ay nasıl insanlar bunlar
allahlarından bulsunlar
eşin senin nasıl birli oldugunu biliyordur be mutlumm boşver
ne kadar doldururlarsa doldurusunlar
eşin seni biliyorsa sana sadıksa önemi yok
peki eşin bu durumda ne yapyor:44:

merveee napıyon merveee
LUiii iuimm luyiiii sen
Canım benim hep aynı modda olucaz diye bişi yok ki ama, sohbet ediyoruz genede iştee

Neden kalktın uyusana daha benim yerimedee
Lanet telefon.susarmi yatcam gene
iii azck hasta gibiymm :2:

susmammmm
Hmmm gecmis.olsun

nasılsın demedim ki napıyon dedimm

tammmmm o zmaann kankiiiii
bende bugun size uyarımm o zamann

Yatiyirummmmmmmmn

eşim ne yapsın sevgi yazık arada kalıyo yaaa ben bana bişey dese olmuyo onlara bişey dese olmuyo
eşim iyidir çoğu zaman benden yana olur ama onların derdi benle görümcem ev hanımı eltim ev hanımı
benden istedikleri sürekli ben arayıp sorayım gidip geleyim onlardan hiç çıkmayayım bunu istiyorlar çalışanın halinden anlamıyorlar
asla benim yerimde olsalar varya haklıymışsın derler yemin ederim ben her sabah 5,5-6 da kalkıyorum ya yatmam 12-01:00 oluyo çoğu zaman istiyorlarki cumartesi pazarımı onlarla geçireyim ya ben kendime doğru düzgün vakit ayıramıyorum ya insaf edin biraz dimi ben küçüğüm diye ezmeye çalışıyorlar beni sürekli eşimde takma kafana diyo bana ama olmuyo işte sevgi içim hiç rahat değil benim ya biriyle bi sorun varya kafamda kurup çözüyorum sürekli yaaa

canımm benim yaa
ne diyecemiii bilemedim gerçekten şaştım kaldım nasıl insanlar bunlar.. seni çalışma yönünden cok iyi anlıyorm
gerçekten insanın zaten bir hafta sonu oluyor kendine mi vakit ayırsın eşine mi cocguna mi birde eşinin ailesine mi
cok bencil insanlar herşeyi tek taraflı düşnüyorlar belli bu ortada
eşininde dediği gibi napacaksın kuzum takmayacaksınn
ne olursa olsunn kendini eşini de mutsuz etme huzursuz etme
zaten böyle giderse belli bir yerde baglar da kopacak gibi o kaynananla var ya

Gumaydinnn mutluuuu iyiyim.cnm.sen

sus ulan
Faceye gel

yukk benimkiii

midem dışı iyiyim canım midem çıkacak sanki yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…