Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

o nerde çalışıyrki senn iş yerine gelme mesafesi ne kadr :44:
3ü bir arada sanki

baya var aramız.ama benım biraz ilerimde lastikçi var.arabanın lastiği patlamış oraya getirmiş arabayı.sonra bana gelmiş ağrı kesici için.
cok sınırlı olan biri yanii şahsen ben uğramam bile,istersem ağrıdan duramıyım:26: sence

kızgın mı değilmi diye gelip kontrol etmiş bence, birde kopmamak için, ne mutlu sana canım, benim ki meraktan çatlayacağımı bildiği halde yine mesaj atmıyor, seninkisi iş yerine gelmiş Allah bozmasın

kızgın mı değilmi diye gelip kontrol etmiş bence, birde kopmamak için, ne mutlu sana canım, benim ki meraktan çatlayacağımı bildiği halde yine mesaj atmıyor, seninkisi iş yerine gelmiş Allah bozmasın

bakma boyle oldğuna gel gitli benımkii belli olmuyo sağı solu.sende ara direk hiç msjla ugrasma,senı merk edyrm hıc umrunda değil seninnn kulaklarını kopartrm,pıçaklarım seni de

al birini vur ötekisine desene..askerdeyken için rahat olsun ama tek gözünü açman gereken zamanlar carsı zmanları.anlarsın ya

Evlilerle ve sevgilisi olanlarla takıl dedim benim ki çok inatçıdır, hala mesaj gelmedi sizce ne olmuş olabilir :2: arkadaşıyla buluşacaktı havaalanından, bizim aramıza mesafeler girince uzaklaşıyor o benden, o yüzden panik oluyorum

araaaaaa diyorum len okumuyomusun direk ara.whatsapı varmı.konum göndersin nerde olgnu dair.yada sen bana uyma ya ben biraz bu konularda pskopatımm.ben 20dk için kütahyaya gitmiş insanım benımkıde askerdeydı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…