- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #21.181
tamam gördüm şimdiyok len yeni attım şimdi şapşik o mesajjj
işten rahatlkla izin alıyonn ne güzel la
eylül geçmiş olsun canımm,evdeysen hiç kalkma yat bütün gün rahatına bak..ve ıhlamur vs bişiler iç,yada en ıyısı sıcak bı corbaaa:26:
tamam gördüm şimdi
yaa aslında rapor istiyolar ama hastaneye gitmedim iznimden gidecek bugün
sağol canım , evdeyim evet dinleniyorum işte hazır evdeyken :2: evet yaa bişeyler içeyimm
baya var aramız.ama benım biraz ilerimde lastikçi var.arabanın lastiği patlamış oraya getirmiş arabayı.sonra bana gelmiş ağrı kesici için.
cok sınırlı olan biri yanii şahsen ben uğramam bile,istersem ağrıdan duramıyım:26: sence
beğenip durunn anca cevap yokkkgeldim geldimm işler tekrr yoğnlaştıı nassın cnm bnmm
ne oldu :44: :44:
hastayım merveee :2: dün nişanlık denerken şifayı kaptım herhalNohittnapayon
çorba yap kendinee içinede limon sıkk,bu aradada çay demle.çorbadan sonra bide çay iç,çayın içinede limon sık bıraz.vucudundaki mikrobu kırsın
bnce sn bi görüş akşam yani bi ağrı kesici için gelinmz bnce
beğenip durunn anca cevap yokkk
hastayım merveee :2: dün nişanlık denerken şifayı kaptım herhal
uu ben bunların hepsini yapamann anneme söyliim , oda temizlik yapıyo şimdi kırar kafamı
uu ben bunların hepsini yapamann anneme söyliim , oda temizlik yapıyo şimdi kırar kafamı
ebettttt görüşüym bi gönlünü alıyım23:
araaaaaa diyorum len okumuyomusun direk ara.whatsapı varmı.konum göndersin nerde olgnu dair.yada sen bana uyma yaben biraz bu konularda pskopatımm.ben 20dk için kütahyaya gitmiş insanım benımkıde askerdeydı zaman
aradım, açmadı meşgule aldı, wahtsapp tan mesaj attı "bitanem müsait değilim" dedi :26: bende psikopatım mesaj gelmeyince panik oluyorum
al alve bide bu güvenszlik nedn :44:
burdayım diyosun yaneezatn huyum kurumasn konşmasm bile begenrm bende burdym diye
geçmiş olsn cnm neyn var :2:
lennn alt tarafıı cay demleyıp çorba yapıcam
tüüüüüüüüühhhhhhhhh saaaaaa:44::44::44:
ahahahaah dikat et bidahakine
ne ayak bacim ?yaa 12 kasım salı günü rıddımda ladies special night party varmış girişde tüm içeceklerde bayanlara ücretsizmiş e ben gitmek istiyore ama benim istanbulda hiç arkadaşım yokhaftaiçi ama olsun belkim biri yada birileri çıkar çok eğlenesim var yeaa
aradım, açmadı meşgule aldı, wahtsapp tan mesaj attı "bitanem müsait değilim" dedi :26: bende psikopatım mesaj gelmeyince panik oluyorum
canım yazmıstım sanırım ama yıne yazıyım
bu coook önce askere gitmeden önce bı poklar yemıstı
ayrıldık faln bı pısman oldu özürler yalvarmalar vs derken barıstık
askere gitti cok topladı kendını ama bende ızı kaldı işte:26:
Daha yemek bile yiyemedim cok yogun bugun yaa
yaa 12 kasım salı günü rıddımda ladies special night party varmış girişde tüm içeceklerde bayanlara ücretsizmiş e ben gitmek istiyore ama benim istanbulda hiç arkadaşım yokhaftaiçi ama olsun belkim biri yada birileri çıkar çok eğlenesim var yeaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?