Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

yok len yeni attım şimdi şapşik o mesajjj
işten rahatlkla izin alıyonn ne güzel la
tamam gördüm şimdi
yaa aslında rapor istiyolar ama hastaneye gitmedim iznimden gidecek bugün
eylül geçmiş olsun canımm,evdeysen hiç kalkma yat bütün gün rahatına bak..ve ıhlamur vs bişiler iç,yada en ıyısı sıcak bı corbaaa:26:

sağol canım , evdeyim evet dinleniyorum işte hazır evdeyken :2: evet yaa bişeyler içeyimm

tamam gördüm şimdi
yaa aslında rapor istiyolar ama hastaneye gitmedim iznimden gidecek bugün

sağol canım , evdeyim evet dinleniyorum işte hazır evdeyken :2: evet yaa bişeyler içeyimm

çorba yap kendinee içinede limon sıkk,bu aradada çay demle.çorbadan sonra bide çay iç,çayın içinede limon sık bıraz.vucudundaki mikrobu kırsın

bnce sn bi görüş akşam yani bi ağrı kesici için gelinmz bnce

geldim geldimm işler tekrr yoğnlaştıı nassın cnm bnmm

ne oldu :44: :44:
beğenip durunn anca cevap yokkk
hastayım merveee :2: dün nişanlık denerken şifayı kaptım herhal
çorba yap kendinee içinede limon sıkk,bu aradada çay demle.çorbadan sonra bide çay iç,çayın içinede limon sık bıraz.vucudundaki mikrobu kırsın

uu ben bunların hepsini yapamann anneme söyliim , oda temizlik yapıyo şimdi kırar kafamı

uu ben bunların hepsini yapamann anneme söyliim , oda temizlik yapıyo şimdi kırar kafamı

zatn huyum kurumasn konşmasm bile begenrm bende burdym diye
geçmiş olsn cnm neyn var :2:

yaa 12 kasım salı günü rıddımda ladies special night party varmış girişde tüm içeceklerde bayanlara ücretsizmiş e ben gitmek istiyore ama benim istanbulda hiç arkadaşım yok haftaiçi ama olsun belkim biri yada birileri çıkar çok eğlenesim var yeaa

araaaaaa diyorum len okumuyomusun direk ara.whatsapı varmı.konum göndersin nerde olgnu dair.yada sen bana uyma ya ben biraz bu konularda pskopatımm.ben 20dk için kütahyaya gitmiş insanım benımkıde askerdeydı zaman

aradım, açmadı meşgule aldı, wahtsapp tan mesaj attı "bitanem müsait değilim" dedi :26: bende psikopatım mesaj gelmeyince panik oluyorum

ahahahaah dikat et bidahakine
ne ayak bacim ?

hmm evt yani normalmiş ama bunları aşmanz gerk çünkü geçmiştki izler ilerlmnzi engellr hem askerdn öncymş yani şimdi toparlandı diyn

pardon da hayırdır
sizin eğlenceniz vs ne alaka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…