Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hoşgeldinn canımmmmm,nasılsınnnnn

hosgeldin canimmmm
ne yedinnn

yuzunu porselen gibi yapiyomustu

HEYYY BANA FİKİR VERİNNN AKSAAMAA GUZEL YEMEKLER YAPMAK.İSTİYORUMMM BİDE CANİM CEKİYOR SUAN.BOYLE.DEGİSİK DEGİSİK OLSUNNN HADİ BİSE DİYİNNN ULEEEEE :88:

mirvee incik şöyle en güzlnden kızarmış tavukcuk yap bakımm fırında
sonraaa cigara bögregii yapp

Sagol canim benum insallah ne yapiyosun nasilsunnn
yuzunu porselen gibi yapiyomustu

HEYYY BANA FİKİR VERİNNN AKSAAMAA GUZEL YEMEKLER YAPMAK.İSTİYORUMMM BİDE CANİM CEKİYOR SUAN.BOYLE.DEGİSİK DEGİSİK OLSUNNN HADİ BİSE DİYİNNN ULEEEEE :88:

Bilmem ne yemek olabilir internetten baksa kizzz
Dugun corbasi , patates dolmasi , tatli olarakta sultan lokumu olabilirrr

gııııııııızzz yoksam cocugu uyutupp partileremı gidecektinnn
allah senı ne etmesinn

yok bee valla ilk dedim ona hafta içi nasıl geleyim dedi aklı selim arkadaş bul git en geç 1de evde ol dedi benimde hiç arkım yok diye burda da herkes birbirine art niyetsiz diye amann neyse salla gitmiyorum parti filan

yok bee valla ilk dedim ona hafta içi nasıl geleyim dedi aklı selim arkadaş bul git en geç 1de evde ol dedi benimde hiç arkım yok diye burda da herkes birbirine art niyetsiz diye amann neyse salla gitmiyorum parti filan

hahahahahah
boşverrr kız napcan partide nişanlı insan,otur oturdugun yerdeeeeeeeeee
zor oluyomu cocukla ugrasmakk:26:

ayneenn canım sormaa
bahane yaptı,ayagı agrıyomus,bide ayagını tuta tuta giriyo içeriye
ayak yaptı gibi
sana ne oldu yedıklerınmı dokundu acep:26:

Daha şimdiden çok sıcak bir yer olduğunu anladım kişilerin birbirine yaklaşımları çok güzel

hahahahahah
boşverrr kız napcan partide nişanlı insan,otur oturdugun yerdeeeeeeeeee
zor oluyomu cocukla ugrasmakk:26:

eheh önceden oluyodu da artık olmuyo 9 yıldır beraberiz 8. sınıfa geçti normalde işten çoktaan ayrılmalıydım ama bırakmadılar evlendırıp gönderelim dediler hal böyle olunca işte bende aksama kadar yatıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…