Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

yaaaa çok üzüldüm ben yaa üyeliğim yeni sırf sıkılmıyım iki muhabbet edeyim diye açmıştım tamam yanlış bişey yazmış olabilirim ama böyle bir başlangıç yapmak istemezdimm

Tekrardan hoşbulduk şeytana uyma canım

biz sıkılınca bırbırımızı hobi olarak pııçaklıyoruz canımmm
şaka maka bende çokk eski sayılmam ama o kadar sıcak kanlı ki herkes burda.
hemen moda girebiliyosun
bi sorunun oldguunda beraber çözmeye,birbirimize akıl veriyoruz,destek oluyoruz.
reelde arkadaslarından görmediğin desteği,ilgiyi burda görebilirsin hatta abartısız.(mervaaaa sen hariçç bebeğimmmmmmmmm)
yazışmayla nasıl olcak diceksin ama ilerleyen zamanlarda görüceksinn
taktiklerimiz var,birbirmizi face ekliyoruz.konuşuyoruz.hatta ayarlayabilirsek istanbulda olanlarla görüşmeyi bile düşünyrz bikac arkadaşla.
hep destek tam destek anlıycagın.seviyorummm burayııı

yaaaa çok üzüldüm ben yaa üyeliğim yeni sırf sıkılmıyım iki muhabbet edeyim diye açmıştım tamam yanlış bişey yazmış olabilirim ama böyle bir başlangıç yapmak istemezdimm

tamam hadi gel tanısalım ,kız kasma kendnı bu kadar.
istanbulun neresındensın
yas kac
burç?
manitan neyin varmı.
iş-okul?

Sorun degil istersen burda bizimle sohbet edebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldimmmmm

eylülüm çok geçmiş olsun canım benim inşallah biran önce toparlanırsın canım

dilayım gözün aydın canım çok şükür sağ salim gelmişler canım çok özletme kendini

sevgim,damlam,messom,gamzem,mervem öpüldünüz yavru kuşlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

Yoneticisi yaneee

Ne maskesi bakaimm

Az kaldii azzz :89:

yuzunu porselen gibi yapiyomustu

HEYYY BANA FİKİR VERİNNN AKSAAMAA GUZEL YEMEKLER YAPMAK.İSTİYORUMMM BİDE CANİM CEKİYOR SUAN.BOYLE.DEGİSİK DEGİSİK OLSUNNN HADİ BİSE DİYİNNN ULEEEEE :88:

öptüm kojamanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…