- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #17.821
yuk istememmm
ben kaşırım tamam mı allam yareppimm
söyle bakıyım şuu maskeyıı!! vururumm senı haaaaaaaaaaa
ulen bi tek sen iliglendinnn beeee
sanki bunlar dünya güzelii pehh
cok etki etti yeminlen
ne sivilce ne siyah nokta kaldı cildim parlıyo resmenn:26::26::26:
Söylememmmmm
Bence kesinlikle bir uzmanla görüşmeniz lazım canım, ağlama kriziyle size istediği bir şeyi yaptırmaya çalışıyo..yatagın yarısı ona aıt ama ısın kotusu uykusnda sureklı sarılıyor banaaaakıyamıyorm cok fena cumleler soluyor benı bırkp gıdyrsnz ıse gıtmeyn vs dayanamıyrm aslnda bebekken hep kendı yatagında uyurdu sallamzdık bıleee ah bu kcoam acaba yardm alsam fayda edermıkııı gecn gece odasına yatrdıkkkk aglayarak bır uyandııı sabaha kdr agladıı sızede yazmsmdr susturmdk aglamktn sesı kısıldı gobegı catlıcktı nerdyseee uykusz ıse gıttık korkudn deneyemıyrz odasını tekrr off hayr erkek cocuk bırde fazla ıyı deıl aslnda farkındaym hatanındaa
hele ak gamzeye bakınn hele hele
yatagın yarısı ona aıt ama ısın kotusu uykusnda sureklı sarılıyor banaaaakıyamıyorm cok fena cumleler soluyor benı bırkp gıdyrsnz ıse gıtmeyn vs dayanamıyrm aslnda bebekken hep kendı yatagında uyurdu sallamzdık bıleee ah bu kcoam acaba yardm alsam fayda edermıkııı gecn gece odasına yatrdıkkkk aglayarak bır uyandııı sabaha kdr agladıı sızede yazmsmdr susturmdk aglamktn sesı kısıldı gobegı catlıcktı nerdyseee uykusz ıse gıttık korkudn deneyemıyrz odasını tekrr off hayr erkek cocuk bırde fazla ıyı deıl aslnda farkındaym hatanındaa
:44::44::44::44:
ulen bi tek sen iliglendinnn beeee
sanki bunlar dünya güzelii pehh
cok etki etti yeminlen
ne sivilce ne siyah nokta kaldı cildim parlıyo resmenn:26::26::26:
Söylememmmmm
Bence kesinlikle bir uzmanla görüşmeniz lazım canım, ağlama kriziyle size istediği bir şeyi yaptırmaya çalışıyo..
Bu alışkanlığından vazgeçmelii, siz sıkıntı çekiyorsunuz baksana
Bakın hele biii
süyleeee
teee allaammm
evet bencedepıçak yicek illaa
kızımmmmmmm anlının ortasından vururum bakkkkkkkkk!! pskopat gunumdeym adamı katill etmeeeeeeeeeeeeeeesenı böyle yaparım
Tamamm hoppp ayrılın hadiiii
öyle bedavaya olmaz
rüşvet isterimm bahane
vercem ben sana bı araaaa rüşveti sevgaaaaaaaaaaa
canım benim hemen bir psikologa götürmeniz gerekiyo cocgunuzu hemenn:26::26:
espiri anlamadın demi
hani fırat la baho var ya
baho diyoki sizin eve gelirim
fırat diyoki
yeak ya köpek var bizim diyo gelme diyo
baho onuda çalarım diyo
fırat köpekle tehtit ediyo beni bu kadar yordun Başına taşlar yagsın
Ayrılda gel hüsniye ayrılda gel olum
Yokk yokk sen bugünn formundasınnn kankaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?