Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ulen bi tek sen iliglendinnn beeee
sanki bunlar dünya güzelii pehh
cok etki etti yeminlen
ne sivilce ne siyah nokta kaldı cildim parlıyo resmenn:26::26::26:
Söylememmmmm

o maskeyı bendee ıstıyorumm lutfen cıldm cok bozuldu bırde lekelenmelerım arttıya doktora gornce de fırst yokkı

kızlar cok haklısnz aslnda normlde kurallarm vardır yaramzlk yaprsa dusnme odasına gıder dusnr vs bırseyı aglayark yaptrmk ısterse yapmammm aglmktn mahvlr yınede dedıı olmz ama gece olnca ıs degsyr bende oleydımmm anneme surklı gıderdm senle yatcm dıye ama bunnkı hergun bızımle yatmak ama hata cocukda deılkı benm kocamda ha bugunde hayrnda dedı sıdı cocuk bzm yatagı kndı yatagı sanıyr offff arastrmaya baslım ben ızmrde yasayanınızzda yok dımı dr adı soraym poff

Yok be bacımm ben istanbuldayım
internetten bakıver sen araştır muhakkak bulursunn

dur bıkac arkdasa sorymmm netten bulurmdaa guvnlr ıyı bırıne gıdeyımmm
Sor canım ama hiç belli olmuyoo internetten de araştırdınmı da bulunyo bencee
ruuuhh halını hıc ıyı görmedım gamzaaa ulan bı mont begendımmm 200 dedı ya.kaşe desen degıl bilgin şişme montlardan :26: çok dmı:26:

Sana yaptım onlarıı uyuz insann kıymet bil beynini patlatırımm

Çokk tabii lann, ben bi monta en fazla 70 Tl veririmm.. sınır buu

verim tatlımmmm:26::26::26::26:
bende konyadayımm

Sewmezsennn................

İnş mdeni kaynatır yediğinnn

hainnnnn

bunadın mı kızz
dün dedim ya pazartesi salı yok okul diye

hep bu gamzaaa yzündenn ondan bana geçtiii

sevgaaaaa ben burda ac karnımı doyuramıyorum bıde kavanozda cıkolata bıde para isteyonn

bahanee kızım senin aç karınından
benim mi karnım senin kardınn allam yareppimmm
bencede mont çok pahalı yaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…