- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #17.841
ulen bi tek sen iliglendinnn beeee
sanki bunlar dünya güzelii pehh
cok etki etti yeminlen
ne sivilce ne siyah nokta kaldı cildim parlıyo resmenn:26::26::26:
Söylememmmmm
Bence kesinlikle bir uzmanla görüşmeniz lazım canım, ağlama kriziyle size istediği bir şeyi yaptırmaya çalışıyo..
Bu alışkanlığından vazgeçmelii, siz sıkıntı çekiyorsunuz baksana
Bakın hele biii
canım benim hemen bir psikologa götürmeniz gerekiyo cocgunuzu hemenn:26::26:
espiri anlamadın demi
hani fırat la baho var ya
baho diyoki sizin eve gelirim
fırat diyoki
yeak ya köpek var bizim diyo gelme diyo
baho onuda çalarım diyo
fırat köpekle tehtit ediyo beni bu kadar yordun Başına taşlar yagsın
ne istiyonn
yuk laa
sabah yedim poçadan da birşey anlamadm yeminlenn
sevmeyomm gız seni
eneee
gz sen mektep de değilmisin
bunadın mı kızz
dün dedim ya pazartesi salı yok okul diye
Yok be bacımm ben istanbuldayımo maskeyı bendee ıstıyorumm lutfen cıldm cok bozuldu bırde lekelenmelerım arttıya doktora gornce de fırst yokkı
kızlar cok haklısnz aslnda normlde kurallarm vardır yaramzlk yaprsa dusnme odasına gıder dusnr vs bırseyı aglayark yaptrmk ısterse yapmammm aglmktn mahvlr yınede dedıı olmz ama gece olnca ıs degsyr bende oleydımmm anneme surklı gıderdm senle yatcm dıye ama bunnkı hergun bızımle yatmak ama hata cocukda deılkı benm kocamda ha bugunde hayrnda dedı sıdı cocuk bzm yatagı kndı yatagı sanıyroffff arastrmaya baslım ben ızmrde yasayanınızzda yok dımı dr adı soraym poff
ben mi şeyy
10 paket kanevüzde çikilota
1 aylık poça parası
Yok be bacımm ben istanbuldayım
internetten bakıver sen araştır muhakkak bulursunn
:2: :44::44:
Meliss hello mellooo
ruuuhh halını hıc ıyı görmedım gamzaaaulan bı mont begendımmm 200 dedı ya.kaşe desen degıl bilgin şişme montlardan :26: çok dmı:26:
yuhh
nerde beğendinn
Sor canım ama hiç belli olmuyoo internetten de araştırdınmı da bulunyo benceedur bıkac arkdasa sorymmm netten bulurmdaa guvnlr ıyı bırıne gıdeyımmm
ruuuhh halını hıc ıyı görmedım gamzaaaulan bı mont begendımmm 200 dedı ya.kaşe desen degıl bilgin şişme montlardan :26: çok dmı:26:
o maskeyı bendee ıstıyorumm lutfen cıldm cok bozuldu bırde lekelenmelerım arttıya doktora gornce de fırst yokkı
kızlar cok haklısnz aslnda normlde kurallarm vardır yaramzlk yaprsa dusnme odasına gıder dusnr vs bırseyı aglayark yaptrmk ısterse yapmammm aglmktn mahvlr yınede dedıı olmz ama gece olnca ıs degsyr bende oleydımmm anneme surklı gıderdm senle yatcm dıye ama bunnkı hergun bızımle yatmak ama hata cocukda deılkı benm kocamda ha bugunde hayrnda dedı sıdı cocuk bzm yatagı kndı yatagı sanıyroffff arastrmaya baslım ben ızmrde yasayanınızzda yok dımı dr adı soraym poff
Sewmezsennn................
İnş mdeni kaynatır yediğinnn
bunadın mı kızz
dün dedim ya pazartesi salı yok okul diye
sevgaaaaa ben burda ac karnımı doyuramıyorum bıde kavanozda cıkolata bıde para isteyonn
istanbulda oturruyrm ben,ordan :26: çok dmı ya
verim tatlımmmm:26::26::26::26:
bende konyadayımm
hainnnnn
hep bu gamzaaa yzündenn ondan bana geçtiii
bahanee kızım senin aç karınından
benim mi karnım senin kardınn allam yareppimmm
bencede mont çok pahalı yaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?