Buradaki evli kadınlara imreniyorum

Canım bende buradaki evli ve çocuklu bayanlara imreniyorum.. 5 senedir çocuk için uğraşıyorum bende... Yani her halimize elhamdülillah.. herkesin ayrı mutsuzlukları var elbet..

ben tavsiye edyorum doğru erkeği bulmak önemli olan

Bende tam tersi burada evli bayanların bir çok sorununu ve sorunlu erkekleri gördükçe evlilikten soğuyorum ya
Hatta erkeklere güvenim gidiyor. BDV'deki konular özellikle sanırım erkeklere güvenimi daha da bi yerle bir etti..

Tabi farklı bakış acilari

Yaa allah aşkına sen bişeymi içtin az önce eşimle kavga ettik. Bende 23 yaşımda ewlendim. 27 yaşımdayım. 4 yıldır pişmanım. Keşke zamanı geri alabilsem ahhhh tadını çıkar. En önemliside eğer illa ewleneceksen mutlakaaaa kafa yapının uyduğu biriyle ewlen. Yoksa hayat zından olur. Tavsiye edermisin dersen ben asla etmem

Ama mutlu ol çok mutlu ol karamsar dusunme ilerleyen süreç sana neyi gösterir bilemezsin ki

Karşına hayırlı kısmetin çıkarsa evlilik zormuş diye vazgeçmezsin herhalde :)
Hem ne kolay ki...
Her şeyin iyi kötü güzel çirkin zor kolay yanları var.
Bu da öyle işte.
Çok şaaapmamak lazım

Hakkında hayırlısı olsun cnm her zman hayirlisini işte. Eşin işin evladın.. emin ol hayırsız koca seni hayatından bezdirir keşke evlenmeseydim dersin. O yüzden hahkinda hayirlisini diliyorum. Muminin mümine duası makbulmus. .evlilik zor zanaat ozenirsin elbet ama gelinlik giyeyim vs vs gibi hayallere kapılip kolay karar verme heves et ama aceleci olma . O düğün dur kınadı vs vs dor 2 günlük is esas hayat sonra başlıyor. . Sevdim seni

Yani buradan çıkılacak sonuç; evlilik kolay değil evlenmeden önce çok düşünmek gerek. Mantıklı kararlar alırsanız evlilik güzel. Fakat mantık dışı düşünürseniz durum vahim.

Evlilik zor ama bir o kadar da güzel bir şey. Sevdiğin adamla olmak bambaşka bir duygu, bazen çocuğun gibi seviyorsun, bazen arkadaşın, bazen sevgilin gibi. Ama tabi ki kavga da oluyor tartışma da. Önemli olan bu durumları hasarsız atlatabilmek. Ben evliliği tavsiye ediyorum kendi adıma, hayat hep yalnız geçmez bir hayat arkadaşı gerekli bence. Şuan bir evladım yok ama eminim o bambaşka bir sevgidir zaten

Ama evlilik tabi ki tavsiye edilir bisey ki coggumuzda da böyle olmuyor mu bir çok şey bu da öyle

Peki tamam ben tavsiye ediyorum, git evlen (ki evlenmeyi kafana zaten koymussun) evlilik cidden harika, super. Evlenecegin kisi de zaten mukemmel biri olacak. Ona da garanti veriyorum.

Evlen bence...

Ama mutlu ol çok mutlu ol karamsar dusunme ilerleyen süreç sana neyi gösterir bilemezsin ki
Valla şuan çok sinirliyim şeytan al valizini al çocuğunu bas git ailenin ewine diyor. Ewlenince herşey bianda bitiyor. Zaten kafa yapımızda çok alakasız. Cimri pinti bencil iş kolik adamın teki asosyal şey yaaa

Bence çok gençsin... 30 una kadar kariyerini , kendini geliştir... Hayatı öğren. Ayaklarının üzerine sağlam bas.. Eger, evliliği "beyaz atlı prens" yada "evlilik kurtarıcı melegim" mantığıyla görüŕsen ayvayı yersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…