Ustume geliyon haa evde kalmış birinin ustune geliyooonnnÖyle ki kocam ve ailesi bölümü varken bir derdim var bölümü boş kalıyordu
Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
ben tavsiye edyorum doğru erkeği bulmak önemli olanMrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Canimm Allah sana önce bi bebek bana da güzel hayırlı bir eş nasip ederCanım bende buradaki evli ve çocuklu bayanlara imreniyorum.. 5 senedir çocuk için uğraşıyorum bende... Yani her halimize elhamdülillah.. herkesin ayrı mutsuzlukları var elbet..
Tabi farklı bakış acilariBende tam tersi burada evli bayanların bir çok sorununu ve sorunlu erkekleri gördükçe evlilikten soğuyorum ya
Hatta erkeklere güvenim gidiyor. BDV'deki konular özellikle sanırım erkeklere güvenimi daha da bi yerle bir etti..
Yaa allah aşkına sen bişeymi içtinMrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Ama mutlu ol çok mutlu ol karamsar dusunme ilerleyen süreç sana neyi gösterir bilemezsin kiYaa allah aşkına sen bişeymi içtinaz önce eşimle kavga ettik. Bende 23 yaşımda ewlendim. 27 yaşımdayım. 4 yıldır pişmanım. Keşke zamanı geri alabilsem ahhhh tadını çıkar. En önemliside eğer illa ewleneceksen mutlakaaaa kafa yapının uyduğu biriyle ewlen. Yoksa hayat zından olur. Tavsiye edermisin dersen ben asla etmem
Hakkında hayırlısı olsun cnm her zman hayirlisini işte. Eşin işin evladın.. emin ol hayırsız koca seni hayatından bezdirir keşke evlenmeseydim dersin. O yüzden hahkinda hayirlisini diliyorum. Muminin mümine duası makbulmus. .evlilik zor zanaat ozenirsin elbet ama gelinlik giyeyim vs vs gibi hayallere kapılip kolay karar verme heves et ama aceleci olma . O düğün dur kınadı vs vs dor 2 günlük is esas hayat sonra başlıyor. . Sevdim seniMrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Buradaki kadınların çoğunun evli olmasının sebebi, evlilerin çoğunun dert sahibi olması.
Ama evlilik tabi ki tavsiye edilir bisey ki coggumuzda da böyle olmuyor mu bir çok şey bu da öyle
Valla şuan çok sinirliyim şeytan al valizini al çocuğunu bas git ailenin ewine diyor. Ewlenince herşey bianda bitiyor. Zaten kafa yapımızda çok alakasız. Cimri pinti bencil iş kolik adamın teki asosyal şey yaaaAma mutlu ol çok mutlu ol karamsar dusunme ilerleyen süreç sana neyi gösterir bilemezsin ki
Hayir anlayamadım ondan sordum kötü birsey dusunmedimEvlilik tavsiyesi almaya çalışıyorum da hep derdimiz olacak diye bisey olmli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?