buradaki kadınlar neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
içip içip konu mu açtın gelip sen bacım (?) hayırdır ?

Erkek olsam seni döverim sahiden. Tutamam kendimi.

Canım sen evli değilsin, allah bilir ama bence kadın bile değilsin. Derdin ne canın linç mi çekti, kaos mu seviyorsun?

Yani şaka bir yana bazen öyle düşünmeyip de alakasiz davranan hemcinslerimiz var ki... Boyle bir durumda tabi onun anlattigi kadariyla ve anladigimiz kadariyla esini anlamasi gerektigini,yersiz dusuncelere kapildigini sahsen ben ifade ediyorum. Misal esim hapsurduuu yok ben hapsurulmasindan hic hoslanmam hade o zaman boşanam diyengiller bile var soz konusu humanistliktir benim lugatimde, karsisindaki ese de yaziktir
Ayrica ezilen,psikolojik-fiziksel siddet goren, açta açıkta birakilan hemcinslerimize de elimizden geldiginde derttaş olup yapilmasi gerekeni,hayatini kendisi icn yasamasi gerektgni anlatiyorz uslatiyla. Burda kimse eziyet goren bir kadina alttan al idare et demez. Asla demez... İstirham idiyirim uydurmayin

kadın değilsin diyenlerden daha komik bir şey yok
linç beklemiyordum
bu kadar kör olduğunuzu bilmiyordum

Kör derken? Kimin ne yaşadığını nereden biliyorsun?
Konunun başından beri o kadar saçma sapan analizler uydurmuşsun ki kaç senelik üyeyim senin dediğini en fazla 3 5 kişide gördüm.
Kadın da olsan şaşırmam da, erkek olman daha yüksek ihtimal geliyor. Kadınlar biraz daha zeki oluyor bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…