- Konu Sahibi voussmevoyez
-
açBen de şey konusı açacam bu kk da kaç kişi beni seviyor hiç görmedim ühü konusu
Polemik çıkarmak için yazılmış gibi duruyor.neden ki? burası her kesimden ve her düşünceden insanın olabileceği bir yer değil mi?
evet sinirlendim yazdım
art niyet derken?
içip içip konu mu açtın gelip sen bacım (?) hayırdır ?kızlar eşim kolumu kopardı ama haklı gibi geldi çünkü akşam yemeği yapmadım sizce boşanmalı mıyım?
al deve al hendek
yazık size ertesi gün de kadınlar şiddet gördü diye şiddet uygulayana gebersinnnn dersiniz
psikolojik şiddete devam siz akıllanmazsınız
Erkek olsam seni döverim sahiden. Tutamam kendimi.kızlar eşim kolumu kopardı ama haklı gibi geldi çünkü akşam yemeği yapmadım sizce boşanmalı mıyım?
al deve al hendek
yazık size ertesi gün de kadınlar şiddet gördü diye şiddet uygulayana gebersinnnn dersiniz
psikolojik şiddete devam siz akıllanmazsınız
üzgünüm sizin fesatlığınız olabilirPolemik çıkarmak için yazılmış gibi duruyor.
Aynen.sen niye konu açtın. Ne güzel uyuyacaktımAyyy ne heycenli konuuu yine niler oluyor niler
İnşallah öyledir. İnşallah ben fesatımdır ne diyeyimüzgünüm sizin fesatlığınız olabilir
Şöyle derdini o zaman.ne yaşadınüzgünüm sizin fesatlığınız olabilir
en büyük başarınız :d
ne kadar üzülürüümmm bi koca bulamazsam
yazık sanaErkek olsam seni döverim sahiden. Tutamam kendimi.
evet bu konuda size bol şanslar :)Yok ya o kadar üzülme bulursun, eş seçiminde zekayı son seçenek yapan erkekte vardır muhakak.
üzüldüm arkadaşın adına
ama fiziksel şiddet psikolojik şiddetle başlar önce seni kısıtlar buraya gitme şuraya gitme sonra soyutlar hayattan en sonunda yavaş yavaş fiziksel şiddete döner
yanlış bir şey mi dedim?
itaat ede ede hayatlarınız zehir olunca anlarsınız
Yok benım için açtı accık kafamı toplayayımCanım sen evli değilsin, allah bilir ama bence kadın bile değilsin. Derdin ne canın linç mi çekti, kaos mu seviyorsun?
kadın değilsin diyenlerden daha komik bir şey yokCanım sen evli değilsin, allah bilir ama bence kadın bile değilsin. Derdin ne canın linç mi çekti, kaos mu seviyorsun?
Yazık sakat heraldedüşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...
kadın değilsin diyenlerden daha komik bir şey yok
linç beklemiyordum
bu kadar kör olduğunuzu bilmiyordum
ergen olduğun aşırı belli yazıp durmaYazık sakat heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?