- 27 Temmuz 2016
- 68
- 5
- 86
- Konu Sahibi voussmevoyez
-
Yo burda genelde ilk mesaj boşandır..siz başka bi site ile karıştırıyor olmayasınız..
kadınların birbirini taşlama kulübü gibi geldi banaYo burda genelde ilk mesaj boşandır..siz başka bi site ile karıştırıyor olmayasınız..
Tam tersi ilk kelimeleri boşan oluyor burdaki kadınların %98inin forumu bilmediğiniz okumadığınz çok bellibu siteyi yıllardır takip ediyorum. en az 7 sene olmuştur. her şey değişti ama değişmeyen tek şey buradaki kadınların eşleri/sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları... bu beni hep rahatsız etti. toplum olarak kadınlar değersiz olmayı kabullenmiş gibi geldi ve sebebini anlamıyorum. bu kadar mı birine muhtaçsınız?
hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
cevaplarınızı merak ediyorum.
Nerde, lütfen gösterin. Nadiren gördüm bu tarz mesajları.bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
sanane ki istersem beşikte girerim siteye21 yaşındasın 7 senedir forumu takip ediyorsun (14 yaşında burda ne işin vardıysa) ve bu tarz konulara gelen hayatını kur boşan yorumlarını görmüyorsun? Hmmm.
Laf olsun diye konuşmaya gelmişsinkadınların birbirini taşlama kulübü gibi geldi bana
fikrimi söyledim evet çoğumuz böyle demek çok mu zor ki .dherkes kendince yorumda bulunur, siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Direkt size sorsunlar bundan sonra isterseniz...
Üslup da mühim mesele. Bununla ilgili de bir konu açın mutlaka. Ama banınız kalkıcasanane ki istersem beşikte girerim siteye
Ben de kullanıyorum. İnsanlar kısacık ömürlerini odun yontarak tüketmemeliler.Yalan yok onu bende çok sık kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?