- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi voussmevoyez
-
Gidişi olsunda dönüşü olmasınO gidici zaten bu akşam varrr yarın sabah yok..... İtina ile banlançek gitmeyin kısın üstüne
burada neden dikkat çekmeye çalışayım ki?Ciddi konuşayım somut adım atmayıp yok siz şöylesiniz ay burdaki kadınlar şöyle vs va diyen kimseyi ciddiye almıyorum
burası twitter değil dikkat mi çekmek istiyorsun bunun bir sürü yolu var
Toplumdan kendisini farklı yere koyup ay neden böylesiniz demek samimi gelmiyor
ağlıyorum yapmayın lütfenGidişi olsunda dönüşü olmasın
Benı sevdi işte ohh şimdi hayatım tozpembe olacakburada neden dikkat çekmeye çalışayım ki?
2. diyişim bunu
samimi olmak gibi çabam yok gerek de yok
ağlıyorum yapmayın lütfen
Varsa ben çözecem ya benı sevdiÖzel hayatında bir sıkıntı mi var?
Siz direkt evlenmeyin benceişte bu yüzden birbirinizi güçlü yapmanız gerekirken bazıları kendileri güçsüz olduğundan mıdır nedir "susun bence" den başka bildikleri yok. anlamıyorum. birine klavyenin başından boşan demek de garip. madem evlilik "ciddi" bir şey...
Sen git twetter de şey yap canım. Burası sana bi kaç beden büyük geliyo bak, olmuyo sırıtıyosun kk da.ağlıyorum yapmayın lütfen
Onlar içim ayrı konu açacak az bekleBide görümcesine takanlar var onlar da baska bir grup bence
evet ben de yeni hesap açıp herkese sus ya da (kolu koptuysa)boşan demeye karar verdimSen git twetter de şey yap canım. Burası sana bi kaç beden büyük geliyo bak, olmuyo sırıtıyosun kk da.
Dööşmen guzularımOnlar içim ayrı konu açacak az bekle
en büyük başarınız :dSiz direkt evlenmeyin bence
Bende görmedim gercekten.Bu şekilde yorum yapan bir kişiye dahi rastlamadım
Burayı takip ediyor iseniz nasıl tepkiler alacağınızı da bilmeniz lazım değil mi? Konu açmada art niyet olduğunu düşünmek istemiyorumen büyük başarınız :d
ne kadar üzülürüümmm bi koca bulamazsam
neden ki? burası her kesimden ve her düşünceden insanın olabileceği bir yer değil mi?Burayı takip ediyor iseniz nasıl tepkiler alacağınızı da bilmeniz lazım değil mi? Konu açmada art niyet olduğunu düşünmek istemiyorum
Ne diyorsunuz gerçekten?yazık size ertesi gün de kadınlar şiddet gördü diye şiddet uygulayana gebersinnnn dersiniz
psikolojik şiddete devam siz akıllanmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?