• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buralardan gitmek istiyorum..

Nereye gideceksen soyle benimde coook gidesim var evli kalsan zor boşansan daha zor ama ailenin çok anlayışsız yönü varmış

Nereye gideceksen soyle benimde coook gidesim var evli kalsan zor boşansan daha zor ama ailenin çok anlayışsız yönü varmış
Yok ya kıyamam onlara gerci. Cok destek oldular dedim ya... ama ben bunaldım artık:/ gitmeleri lazım biraz kendi halime bırakmaları lazım.. aynen boşanmış olmak cok zor bence. herşey değişti. Şuanda bekarım ama eski bekarlıpım gibi değil herşey farklı. Artık evlenmiş boşanmışım. Biriyle görüşsem nasıl anlatıcağımı şaşırıyorum. Arkadaslarım cevrem konuyu acınca geriliyorum. Ailem desen böyle başımdan ayrılmıyor. Herşey cok farklı olabilirdi. Hic evlenmemiş olmayı dilerdim. Dahada nereye kacacagımı hiç bilmiyorum zaten memleketimden 1000km uzaga kaçtığımı sandım. Ama kaçamamışım. Ailemsiz tek başıma bir hayat kuracagımı sanmıştım

Birazda öyle cidden.. ünide okurken evde 1 yıl tek başıma yaşadım . O 1 yılda bir kere geldiler ondada iki gün kalmışlardı....Ama boşandıktan sonra neden tek kalamıyorum? hep buradalar. Destek çıkılacak bir durumumun kalmadığının farkındalar. Ama peşimden geldiler burada benle yaşıyorlar resmen

Ev tutsalar daha iyi olur ama nasıl söyleyeceksiniz :bicak:

Back
X