nese-li_hilos kivircik rapunzel Canlarım şimdi şöyleki yemekte başlangıç olarak mercimek çorbası, en en en romantik yemek olarak bamyaaaaa ve Makarna vardı
Bakışa bakışa bamyalarımızı yedikve sonra kalktık ben hizmetçim olmasına tenezzül etmediğim için pertevi çağırmadım
Kendim topladım sofrayı eşim ise yardım etmeyi çok sevdiğinden kalkıp sofradan içeri gitme zahmetinde bulundu..
Ama biz her akşam böyle romantik kızlar
Senin gibi Dünya Güzeliyim Lülem:)beklenen foto gelmişş :) abla sen nerenin güzelisin böyle
Süper be... Bende akşam içebildim kahvemi ve tüm gün başım ağrıdı bu yüzden:)Eki Görüntüle 1864426 Tüm gün kahve icemezsem bende bu saatte kulplu bardakta yaparım süvarimi :-D ♡♡♡
Çok iyi yanese-li_hilos kivircik rapunzel Canlarım şimdi şöyleki yemekte başlangıç olarak mercimek çorbası, en en en romantik yemek olarak bamyaaaaa ve Makarna vardı
Bakışa bakışa bamyalarımızı yedikve sonra kalktık ben hizmetçim olmasına tenezzül etmediğim için pertevi çağırmadım
Kendim topladım sofrayı eşim ise yardım etmeyi çok sevdiğinden kalkıp sofradan içeri gitme zahmetinde bulundu..
Evetsorma sedefim bende koymadım kendi fotomu dahashebetsys topikci bacı eksi vercek bana notumdan kırcak
Pazar Kahvemiz Çiçekler...
Eki Görüntüle 1864499
Aminnn canm kuzum inşiallah...Cümlemizin bitanem benimmAllah agzinizin tadını hiiiic bozmasin sedefimm:-* ♡♡♡
bu aralar misafir gelen gidenden fırsat bulamıyorum ama söz çekip koyiciiiiimEvetBütünlemeye bırakırım sonra ona göre:) Değişik fincan , bardaklar görmek istiyoruz..Hatta esirgemezseniz güzel yüzlerinizle..
pek romantik çok duygusal bir akşam yemeği olmuş sedefimnese-li_hilos kivircik rapunzel Canlarım şimdi şöyleki yemekte başlangıç olarak mercimek çorbası, en en en romantik yemek olarak bamyaaaaa ve Makarna vardı
ortam ayrı güzel ( kahve zaten güzel bi nimetimiz efenim ) yanındaki ikramlar ayrı güzelPazar Kahvemiz Çiçekler...
Eki Görüntüle 1864499
Afiyet olsun :)Eki Görüntüle 1864729 Sabahın 2. Kahvesi :) bu kez fincan olsun. Gunaydinlar :-*
Afiyet olsun :)
Ooo süper heyecanla bekliyorum :)Teşekkürler efenim. Bir gün de sana özel çay tepsisi çekiciimm:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?