- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
IyiyimTopraKahveBob canım. annemdeyim keyif yapıyorum sen nasılsın?
Merhaba kizlar bende bende yazmaya cok vakit bulamiyor ama cok istiyorum ben cayi cok seviyorum vazgecemediklerimdem bizde kahve sizdeki gibi pek icilmez icenler var tabi yani misafir gelince kahve yapmayiz cay yapariz ama sizin burdaki kahveleri gorunce insan ozunmiyor deyil acikcasi) ellerinize saglik
Ya ben hic turk kahvesi icmedim cezcede falan tani boyle bizde kofe diyorlar kahveye boyle sade yapip icmiwliyim var tansiyon zamani sen nerelisin canim?Aslinda bizde de cok icilmez ama ben seviyorum
Ya ben hic turk kahvesi icmedim cezcede falan tani boyle bizde kofe diyorlar kahveye boyle sade yapip icmiwliyim var tansiyon zamani sen nerelisin canim?
Anladim canim)Dogma büyüme güneydoguluyum. Orda kahve cok icilir de bizim evde icen yok pek.
Dünürüme de öpücük bırakayımIyiyimTopraKahveBob canım. annemdeyim keyif yapıyorum sen nasılsın?
şuan bir çay demleyenim olsa keşke elim kolum kalkmıyor
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...Canim Allah sana sabır hidayet versin hayırlı haberlerle atlatırsınız bu zor zamanları inşallahdua ettim akşam bolca sizin için. Akla kara ayrılır elbet hiç üzme canını:-*
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
HAKKINI HELAL ET BEN DE HABERLERE BAKIYORUM BAKALIM ÇÖZÜM NE OLACAK
Çok teşekkür ederim canım benim beklemedeyim bakalım ne olacakHayırlara çıkar bir an öncede rahat bir nefes alır herkes inşallah. Kurunun yanında yaş da yanmasın bari. Helal hoş olsun canım ne demek:-*
uuuu çikolatalı hemdeEki Görüntüle 1864729 Sabahın 2. Kahvesi :) bu kez fincan olsun. Gunaydinlar :-*
uuuu çikolatalı hemde
Amanınnn parmak ısırtır bu foto ♡♡♡♡♡ MUHTESEM:) kadayıfım afiyet olsun.
Kahvenin sevilen her hali güzel Süvari Kraliçem:)) Teşekkür ederim...Amanınnn parmak ısırtır bu foto ♡♡♡♡♡ MUHTESEM:) kadayıfım afiyet olsun.
Hazır misafir var iken süsle püsle arada çek resmi bizde bakalım:))bu aralar misafir gelen gidenden fırsat bulamıyorum ama söz çekip koyiciiiiim
OOOOooo Tereyağımızda Çayın Divasına özel Tepsi:)) Merak ile bekliyorum:))Ooo süper heyecanla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?