Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

ortam ayrı güzel ( kahve zaten güzel bi nimetimiz efenim ) yanındaki ikramlar ayrı güzel o masada bana da yer var mıdır acaba
Masa da yerin olmaz mı.. Yer mi yok varenda geniş kapsamlıda nice alanı var:)) Yeter ki sen varlığınla ol, her bir köşesi senin:))

Eki Görüntüle 1864729 Sabahın 2. Kahvesi :) bu kez fincan olsun. Gunaydinlar :-*
Sor bi sor o çikolatayı kim yidi. Kocam tek lokmada mideye indirdi sen diyettesin dediler cikolata vermediler saglik olsun rapuşum
Tepsi de ki dantel örtünü sevsinler... Ne güzel görünüyor ellerine sağlık... Hele o çikolata varya kahvenin yanındakiii:)) Nasıl vermezler de sana bir hamlede cummmbuRRrrrrr LLoooPPpp yaparlar.. Azcuk ucundan azcuk :))

Kış gelsin artuğ
Demeeeeee... Öyle demeeeee... Gir suyun altına bol bol serinle... Kışın içerlerde kaliciz... popimiz üşeyecek... Bahçelerde oturamiycizz... Üst üste kalın giysiler giycizzz... Kahveler bahçede,balkonda açık hava da içilemiycikkkk... Ooooo yazın kerametleri yaz yaz bitmezz:)) Yüzemiycizzzzz:)))

Ah kadayıfım yaaa geldi yine keyiflendim. Haklısın yüzmek dedin mi o tamam işte:) % 90 nem olunca cekemiyor insan sıcağı ama deniiiz bambaşka:) shebetsys :-*
Burada da olduğu günler nem oranı hatrı sayılır derece de ama %90 çok fazla... Ben en çok nem oranının olduğu bölge Antalya diye bilirdim... Tereyağım sende fırsat buldukça yüz,soğuk su ile buluş.. Oranın kışı sert geçmiyor mu?

Iskenderun nemi de Antalya'yla yarışır betsymm. Çocuklardan fırsat kaldıkça denizdeyim zaten yokssaa erir giderim:) buranin kışı Sonbahar havasında yani hiç bere atkı kullanmadım ben. Şey gibi oldu; ' benim hiç atkım berem olmadı abii ' küçük emrah gibi hahah. Tabi sen istanbul da hem yazı hem kişi dibine kadar yaşıyorsun shebetsys

Çok kış olmuyor buralarda ama Bolu ve Tekirdağ a kar yağdığında ayazlar çok oluyor...Yani atkı bere biraz lazım oluyor:) Kar yağsa daha iyi.. Çetin değil kışlar ama metropol bir şehir olunca ve hava koşulları trafiği etkileyince güncel yaşam akışı zor oluyor... Birde büyük şehir de ısınma dahil herşey fiyat olarak da yüksek.. Yoksa daha sakin yerler de olsak çalışmada pek olmasa yani böyle dağ evi bağ evi gibi köşen olicik dışarda lapa lapa yağsın kar sen tarhana çorbanı yada çayını yudumla camın önünde.. Şömine de de odunlar çıtır çıtır yansa:) İş derdin olmasa:))) Bende de Kış Masala döndü:))

Ay muhteşem:) Okurken hiç bitmesine okusam dedim. Masal gibi gerçekten. Böyle hayatlar var mıdır acaba?
Kaç gel buralara dağ evim yok ama Akdeniz kıyısında evim var beklerim:-*

Ay muhteşem:) Okurken hiç bitmesine okusam dedim. Masal gibi gerçekten. Böyle hayatlar var mıdır acaba?
Kaç gel buralara dağ evim yok ama Akdeniz kıyısında evim var beklerim:-*
Gelmem mi... Var ya olmaz olur mu... Bir de o kış zamanı çalışma olmasa asıl o güzel olurdu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…