- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
HoşGeldin... Konumuz Belli.. Kahve Ve Çay Keyif saatlerine güzel sohbetlerimizi ekliyoruz:)) Baktık ki hızımızı alamadık Sefalarımızın resimlerini de birbirimiz le paylaşıyoruz:))Kızlar ya bu nasıl başlık. Ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama beni çwkiverdi. Immmmm hiç dayanamam kahvenin o kokusuna.hayatımın aşkısı
O lA Laaaa... Harika bu:))http://sonnette.s.o.pic.centerblog.net/79207e9a.gif Kızlar atlayın süpürgeme gidiyoruz :))
Oleyyyyy oleyyy Oleyyy beBenzemezzz :) O zaman bundan sonra namı dğer Topik Kraliçesi oluyorsun :) Duyduk duymadık demeyin a dostlar
çikolataları görünce neşelinin eşinden kurtaramadığı çuku çukular geldi aklıma :) :)Namı Değer Akşam Türk Kahvemiz Kızlar:))
Eki Görüntüle 1866335
Merak edenler olursa diye ekleyeyim.. O çiko drajeler üzümlü,fındıklı vede portakallı:))
Uçmak hiç bu kadar güzel olabilmişdi acaba:)))))))) Gel Kahve içiciz... Süpürgeyi şöyle kenara bırak LüleMMM:)uçurcam hepinizi
Bu ara zati bunu düşünüyorum... Azcuk ucundan da vermemiş iyi mi... Düşensene karşında biri o güzelim çikolatayı mideye indiriyor ve sen sadece bakıyorsun:)) Çok ACIII:) İşkence bu:)çikolataları görünce neşelinin eşinden kurtaramadığı çuku çukular geldi aklıma :) :)nese-li_hilos
süpürgede kahve keyfisi yaparız betsys'mUçmak hiç bu kadar güzel olabilmişdi acaba:)))))))) Gel Kahve içiciz... Süpürgeyi şöyle kenara bırak LüleMMM:)
çok acı insan düşmanına yapmaz bunu canımBu ara zati bunu düşünüyorum... Azcuk ucundan da vermemiş iyi mi... Düşensene karşında biri o güzelim çikolatayı mideye indiriyor ve sen sadece bakıyorsun:)) Çok ACIII:) İşkence bu:)
Haklısın... Uçmaknın zevki tarif edilemez iken kahve de buna ortak olsa:)))süpürgede kahve keyfisi yaparız betsys'mherşeyin bir ilki vardır
vuhuuuuuuuuuuuuuHaklısın... Uçmaknın zevki tarif edilemez iken kahve de buna ortak olsa:)))
Tuğbamı da uçururuz..Bu ara ihtiyacı var gibi... Birde deli dolu hallerini yakaladık mı oooOOOOoooo keyfimiz keyf olur:))
uçuralımTuğbamı da uçururuz..Bu ara ihtiyacı var gibi... Birde deli dolu hallerini yakaladık mı oooOOOOoooo keyfimiz keyf olur:))
Yemekler yenmeli ki kahve de üzerine cila olmalı:))kızlar ben kaçar önce bi aç karnımı doyurayım sonra da gelsin kahveler
Oooo canım benim, iyiki beni andın :) canım sıkılıyordu iyi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?