Nasıl da anlıyorsun ruh halimden :)Tuğbamı da uçururuz..Bu ara ihtiyacı var gibi... Birde deli dolu hallerini yakaladık mı oooOOOOoooo keyfimiz keyf olur:))
Hayırlı, güzel akşamlar ablacım ❤Hepinize hayırlı akşamlar kızlar
Hayırlı, güzel akşamlar ablacım ❤
Hemde nasıl üzüyor, yoruyor ablacım anlatamam. Çok fazla huysuz, sürekli ağlıyor, oyun oynamak istiyoru. Bende hem onunla hem evle ilgileneyim derken patates oluyorumSana Tuğbam , küçük Hamza ne yapıyo , üzüyo mu annesini
Hoş geldin sefalar getirdin :)En sevdiğim şeylerden konu açılmış kahvede çayda candır yemek sonrası becerebilirsem fotolarla burdayım bende kızlar
Seni seviyoruzz:)Nasıl da anlıyorsun ruh halimden :)
Sen bizim Alis' imiz ol:))) Hoşgeldin... Harikasın merak ile bekliyorum:)) Kahve de olsa çayda olsa:)) Afiyet olsun...En sevdiğim şeylerden konu açılmış kahvede çayda candır yemek sonrası becerebilirsem fotolarla burdayım bende kızlar
Hayırlı Akşamlar BaşSultan:)Hepinize hayırlı akşamlar kızlar
Hemde nasıl üzüyor, yoruyor ablacım anlatamam. Çok fazla huysuz, sürekli ağlıyor, oyun oynamak istiyoru. Bende hem onunla hem evle ilgileneyim derken patates oluyorum
En sevdiğim şeylerden konu açılmış kahvede çayda candır yemek sonrası becerebilirsem fotolarla burdayım bende kızlar
En sevdiğim şeylerden konu açılmış kahvede çayda candır yemek sonrası becerebilirsem fotolarla burdayım bende kızlar
Hayırlı Akşamlar BaşSultan:)
Ahhh ablacım farkındayım aslında bunların benim iyi günlerim olduğunun ama işte bazen ayakta uyuyup otel parası vermiyorumDaha dur bakalım , bunlar senin iyi günlerin , bak nasıl peşinden koşturtcak seni
Ahhh ablacım farkındayım aslında bunların benim iyi günlerim olduğunun ama işte bazen ayakta uyuyup otel parası vermiyorumçok zor gerçekten, Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Ne zamandır bakıyorum uğramamışsın kahve köşelerine... Biraz düşüncelerimiz dağılsın... Yemek işi tamamsa üzerine sevdiğin birşeyler de içtin mi şimdilik durum idare eder demektir:)Hoş buldum canım , msjlarım peşpeşe gitmiş kusura bakmayın
Bizler nasıl büyüdü isek küçükler de elbet büyüyecek...:) De sorumluluğu kolay değil sevimli bebişlerin:)Amin kardeşim
Bir gün bi bakmışsın kocaman adam olmuş
Seni bulmuşken yalnız bırakır mıyım... Diğer kızlar yemek bulaşık uğraşıyorlar gibi:))Eeeeeee , bi ben mi kaldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?