Ne zamandır bakıyorum uğramamışsın kahve köşelerine... Biraz düşüncelerimiz dağılsın... Yemek işi tamamsa üzerine sevdiğin birşeyler de içtin mi şimdilik durum idare eder demektir:)
Yok bir bakim pencereden ne var ne yok dedim.. Hava rüzgarlı üfül üfül esiyor... Afiyet olsun... İşin vardır diye çağırmadım ama burası uğrak noktamız artık:))Neyse , herkes kendi dünyasında demekki
Bdv de dertten başka birşey yok:)) Birkaç kez baktım başım ağrıdı:)) Varsa dert tasa burada da paylaşırızz... keyfin arasına sıkışıverir:) Yine de istersen aç topiğin olsunBdv'ye konu mu açsam ne, al işte geldim kimse yok
Bdv de dertten başka birşey yok:)) Birkaç kez baktım başım ağrıdı:)) Varsa dert tasa burada da paylaşırızz... keyfin arasına sıkışıverir:) Yine de istersen aç topiğin olsunKonu vukuatlı olmasında sonra yazsak olmuyor yazmasan olmuyor:))
Ne yaptın BaşSultan... Senin destekle açtık konuyu:)) Amma illa da her defa da davet dersen ok dir:))) Hep göndeririz:))Yok canım sizin için açıcaktım , beni çağırmıyosun ya buraya
Ne yaptın BaşSultan... Senin destekle açtık konuyu:)) Amma illa da her defa da davet dersen ok dir:))) Hep göndeririz:))
Nerede meşhur kahve çay resimlerin:)) Çikoların:)) Bak senin zeytinlerden ekledim yine fotoma:))) Ne zaman alsam aklıma sen geliyorsunHannaz :))
Ben nasıl fincanlardan kahve içmeyi seviyorrum;keşfettim de şimdi ki fincan takımlarım belli:))Bi ara takıntı olmuştu , bi baktım ev fincan dolmuş
Çaylar geldi:))) Ellerine sağlık ancak resim görünmiyy:)))çaya buyrun kızlarr
Deneye deneye olacak:))) Deminden beri bu anı bekledim:)))Afiyetler olsun ah bilemedim ilk kez resim yüklemeye çalıştım ancak olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?