Kim demiş onu çaylar benden bu akşamNe demek "Hannaz'a çay yok " :))))))
Kim demiş onu çaylar benden bu akşam
WAAWWWW.. Süper fincanlı papatya çayını istiyorum... Değişiklik olur dediğin gibi:)) Ya ya Şa şaTamam yarın inşallah çeker atarım bi tane , papatya çayımı atsam , değişiklik olurdu , fincanım süper ayıptır söylemesi
Su harika birşey... İşte akşam keyfi buna derler çok güzel.. İyi seyirler:))Sıhhatler olsun ben çaya devam+ film keyfi
HıMMMmmmm soğuk Nescafe:)))oldu mu acaba bilmiyorum bu tadı çok seviyorum kızlar ev yapımı frappe iki kiişlik için granül kahve bir buçuk tatlı kaşıgı ve bir tatlı kaşıgı şeker kavanoz da iyice çalkala bardağa dök üzerine buz ve soğuk süt yaz akşamları için ideal
Kahvenin her hali harikalar yaratıyor:)) Ellerine sağlık ve afiyet olsun Aliss:))HıMMMmmmm soğuk Nescafe:)))
Namı Değer Akşam Türk Kahvemiz Kızlar:))
Eki Görüntüle 1866335
Merak edenler olursa diye ekleyeyim.. O çiko drajeler üzümlü,fındıklı vede portakallı:))
Ooo hayal dünyamın kahve kraliçesi gelmiş günaydınlar olsun nasılsınız kraliçemÇayın Harikalar ile Dolu Yudumu... GünaydıN
evet tatlım çok da iyi geldi yemek üzerine ne güzel şey şu kahve çok da faydalıYemekler yenmeli ki kahve de üzerine cila olmalı:))
canın sıkılıyorsa atla süpürgeme canım kaçıryım seniOooo canım benim, iyiki beni andın :) canım sıkılıyordu iyi oldu :)
küçük hamzacık naz yapıyo annesine bırak herşeyi sadece benimle ilgilen diyo ah hamza ahhhHemde nasıl üzüyor, yoruyor ablacım anlatamam. Çok fazla huysuz, sürekli ağlıyor, oyun oynamak istiyoru. Bende hem onunla hem evle ilgileneyim derken patates oluyorum
herkes lafını yapıyor bende mi takılsam bdv'de acaba ruh halim mi bozulur yoksa ufkum mu açılır yeni bir fikir hayat görüşüm mü olur bilemedimYok canım sizin için açıcaktım , beni çağırmıyosun ya buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?