Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Ooo hayal dünyamın kahve kraliçesi gelmiş günaydınlar olsun nasılsınız kraliçem
İyiyim Düşlerime Düş katan Sokağım... İşler sakin biraz hareketlenme olsa iyi olurdu... Biraz önce de Türk Kahvemi içtim :)) Sen nasılsın...

İyiyim Düşlerime Düş katan Sokağım... İşler sakin biraz hareketlenme olsa iyi olurdu... Biraz önce de Türk Kahvemi içtim :)) Sen nasılsın...
Hamdolsun iiyiyim bende yorgunum biraz :) Afiyet olsun açılır İnşAllah işlerin

evet tatlım çok da iyi geldi yemek üzerine ne güzel şey şu kahve çok da faydalı
LüleM... Kahve iyi gelmez mi..... Tubişin uçmaya hayır diyebileceğini sanmıyorum:)) BaşSultan da akşam buralar sakin olunca çay çay diye tutturdu:)) Böyle toplanınca güzel oluyor:)

Hayırlı cumalar herkeslere gece asker uğurladık geldik iyiyiz sen nasılsın ablacım
Hayırlı Cumalar Olsun... Fincanımı kapadımm:)))) Askerimize hayırlı teskereler diliyorum... Allah tüm Er'lerimizi koruyup sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin...

LüleM... Kahve iyi gelmez mi..... Tubişin uçmaya hayır diyebileceğini sanmıyorum:)) BaşSultan da akşam buralar sakin olunca çay çay diye tutturdu:)) Böyle toplanınca güzel oluyor:)
muhabbet güzelmiş akşam okudum :) ne iyi oldu böyle

Hayırlı Cumalar Olsun... Fincanımı kapadımm:)))) Askerimize hayırlı teskereler diliyorum... Allah tüm Er'lerimizi koruyup sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin...
inşallah inşallah sağol canım benim güzel dileklerin içinsağ salim gidip dönsünler başka ne isteriz ki

muhabbet güzelmiş akşam okudum :) ne iyi oldu böyle
Hep söylüyorlar dıda profil daha kolay geliyordu ama şimdi bende alıştım burada yazmaya:)) En azından resim olayı var ve bildirim sorunuda olmuyor:)) Bu topik açıldı açılalı fazla profilime yazmıyorum bile:)) Birde bizbizeyiz oda keyifli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…