İyiyim Düşlerime Düş katan Sokağım... İşler sakin biraz hareketlenme olsa iyi olurdu... Biraz önce de Türk Kahvemi içtim :)) Sen nasılsın...Ooo hayal dünyamın kahve kraliçesi gelmiş günaydınlar olsun nasılsınız kraliçem
Hamdolsun iiyiyim bende yorgunum biraz :) Afiyet olsun açılır İnşAllah işlerinİyiyim Düşlerime Düş katan Sokağım... İşler sakin biraz hareketlenme olsa iyi olurdu... Biraz önce de Türk Kahvemi içtim :)) Sen nasılsın...
Hayırlı cumalar herkeslereGünaydıııııııın
Hayırlı Cumalar canlar
LüleM... Kahve iyi gelmez mi..... Tubişin uçmaya hayır diyebileceğini sanmıyorum:)) BaşSultan da akşam buralar sakin olunca çay çay diye tutturdu:)) Böyle toplanınca güzel oluyor:)evet tatlım çok da iyi geldi yemek üzerine ne güzel şey şu kahve çok da faydalı
Hayırlı Cumalar Olsun... Fincanımı kapadımm:)))) Askerimize hayırlı teskereler diliyorum... Allah tüm Er'lerimizi koruyup sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin...Hayırlı cumalar herkesleregece asker uğurladık geldik iyiyiz sen nasılsın ablacım
muhabbet güzelmiş akşam okudum :) ne iyi oldu böyleLüleM... Kahve iyi gelmez mi..... Tubişin uçmaya hayır diyebileceğini sanmıyorum:)) BaşSultan da akşam buralar sakin olunca çay çay diye tutturdu:)) Böyle toplanınca güzel oluyor:)
Sana daHannaz ablam yorgunum :)
inşallah inşallah sağol canım benim güzel dileklerin içinsağ salim gidip dönsünler başka ne isteriz kiHayırlı Cumalar Olsun... Fincanımı kapadımm:)))) Askerimize hayırlı teskereler diliyorum... Allah tüm Er'lerimizi koruyup sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin...
Geçmiş olsun aynı bende de ya çocuklar durmuyor yoruyor beniAynen ablacım , 70'lik nineler bile benden daha sağlamdır , her yerim ağrıyo , uzandım çekyata , hiiiç kalkasım yok
Anaaaa kız sağsalim gitsin gelsin inşallah , Allah kavuştursun kardeşimkivircik rapunzel
Hayırlı Cumalar..... İyiiiiiiiiiiizzzzzzzzz:))) Dünki elektirik seni dinç yapmalı idiNassınııııııııız
Resimlerin bir güliy bir ağliy... Ama değişiklik iyi oluyor da yanlış olmasın diye kaç defa dikkatlice bakmışımdır nickine:))Resmime alışamadım , kim bu acaba diyorum
Hep söylüyorlar dıda profil daha kolay geliyordu ama şimdi bende alıştım burada yazmaya:)) En azından resim olayı var ve bildirim sorunuda olmuyor:)) Bu topik açıldı açılalı fazla profilime yazmıyorum bile:)) Birde bizbizeyiz oda keyifli oluyor..muhabbet güzelmiş akşam okudum :) ne iyi oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?