Çayını kesin içmişsindir diye düşünüyorum:)) Peki yorgunluk kahvesi:)) İyi gelir:) Açılır elbet:))Hamdolsun iiyiyim bende yorgunum biraz :) Afiyet olsun açılır İnşAllah işlerin
HuWWWW... Harika görnüyor... Bende diyordum;bugün ki kahve fotosu kimden gelir acaba diye:))) Ellerine sağlık.. Enfes görünüyor Çikolatalar da cabası
sen istersin de yapmam mı hemde bol köpüklü yaparımBen de istereeeeem
Evetttt.. Senin de papatya çayı sözün vardıı:))) Bende diyorum bir eksiklik var burada ama ne:))Kızlar az bekleyin , papatya çayımı yapayım geleyoreeeeee
bugün açılışı ben yaptım kiiiiHuWWWW... Harika görnüyor... Bende diyordum;bugün ki kahve fotosu kimden gelir acaba diye:))) Ellerine sağlık.. Enfes görünüyor Çikolatalar da cabası
sen istersin de yapmam mı hemde bol köpüklü yaparım
bitki çaylarını da ayrı bir severim ııııı şeyyy bende alabilir miyim acabasıEvetttt.. Senin de papatya çayı sözün vardıı:))) Bende diyorum bir eksiklik var burada ama ne:))
Zati bu Kahve Hepimize Geldi... İyi ki paylaştın , renk geldi ,gözlerim açıldı hemde neşelendimmbugün açılışı ben yaptım kiiiihemen sana da yapıyım canım dur
WawwwWWWwww
Sen yaparsın da olmaz mı BaşSultan:))WawwwWWWwwwMeşhur kupamızla Papatya Çayımız Müthiş Bir İkili Olmuşş Şimdi ne ağrı kalır ne sızı nede sinir:)) Sakinleştirir vücudu... Afiyet Olsunn
WawwwWWWwwwMeşhur kupamızla Papatya Çayımız Müthiş Bir İkili Olmuşş Şimdi ne ağrı kalır ne sızı nede sinir:)) Sakinleştirir vücudu... Afiyet Olsunn
:) o zaman uyanamayan herkese benden türk kahvesiZati bu Kahve Hepimize Geldi... İyi ki paylaştın , renk geldi ,gözlerim açıldı hemde neşelendimm
Günün ışık saatin de sabah kahvaltı sonrası Türk Kahvesi kesinlikle içilmeli:)):) o zaman uyanamayan herkese benden türk kahvesiçekinmeden alınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?