- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
Bu kahve değil Çikolata Sefasıhadi kızlar bandırın tutmayın kendiniziımmmmm kahvenin yanında da enfes olurdu
Eki Görüntüle 1866617
hepimize yeter betsysBu kahve değil Çikolata SefasıHemde çilekli çilekli:)) Güzel görünüyor ancak yeter hepimize:))
Şimdi içiyorum cane gel beraber olsunÇayını kesin içmişsindir diye düşünüyorum:)) Peki yorgunluk kahvesi:)) İyi gelir:) Açılır elbet:))
Ayy müsaden olursa ben düşüyorum
gel taze taze yapyım canımAyy müsaden olursa ben düşüyorum
Ellerine sağlık aplam :)
Şu an kahve içiyorum ama sunum sıfır normal bi bardakta ve çikolatam da kağıttagel taze taze yapyım canım
Şu an kahve içiyorum ama sunum sıfır normal bi bardakta ve çikolatam da kağıtta
Sinirliydim o yüzden yapıyım dedim abla aslına bakarsan bu tepsiyi de çok beğenirim arkadaşın paylaştığı da iyi olmuş :)Olsuuuuuun , bi şey olmaz , önemli olan ağzının tadı bozulmasın canım benim
önemli olan tadı canım gerisi teferruatŞu an kahve içiyorum ama sunum sıfır normal bi bardakta ve çikolatam da kağıtta
Hani resim koy diyorsunuz ya ben koyamam utanırım açkçasıönemli olan tadı canım gerisi teferruat
kız kim dalga geçcek burda utancak birşey yokHani resim koy diyorsunuz ya ben koyamam utanırım açkçası
Süsleyecek öyle takımlarım falan yokkız kim dalga geçcek burda utancak birşey yoksüsleyince koyarsın sende
Bu teklife zaafım var biliyorsun:))Şimdi içiyorum cane gel beraber olsun
anladım canım için nasıl rahat ediyorsa öyle koymn lazm tabiSüsleyecek öyle takımlarım falan yokDalgayla alakası yok benim içim rahat etmez
Çikolatam yoksa ben bulurum yanına tatlı bişeyler merak etme kraliçemBu teklife zaafım var biliyorsun:))
Sunum keyfimiz biraz daha eğlenceli olsun diye yapıyoruz ama genel de tek kişilik kahve de; su ve bir fincan Türk Kahvesi oluyor:)) Her zaman çikolar da olmuyor:)) BaşSultanın dediği gibi önemli olan ağzımızın tadı ..
Hani resim koy diyorsunuz ya ben koyamam utanırım açkçası
Güzel Sokağım... Düşünceli ÇayıMMM...kız kim dalga geçcek burda utancak birşey yoksüsleyince koyarsın sende
Sen ne yapar eder bizi mutlu edecek imkanlar yaratırsın:)))Çikolatam yoksa ben bulurum yanına tatlı bişeyler merak etme kraliçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?