Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

evet kahve muhabbetlerimiz çok güzel oluyor ama ben keyif alıyrm bu topikten :) birbirimize ikramlar, sohbetler çok güzel oluyor :) :)
hadi ben kaçar ders çalışıyım biraz gelirim gene :*

Sinirliydim o yüzden yapıyım dedim abla aslına bakarsan bu tepsiyi de çok beğenirim arkadaşın paylaştığı da iyi olmuş :)
Kahve sinire de devadırrBirde derin nefes alll... Biraz Keyiflern... Sonda sinirin poposuna indir kocaman tekmeyi

Ayy bu düşüncelerini pekmeze bala katıp yerim senin
Gerçekten güzel düşünüp,güzel bakabiliyorsun.Bu enerjinde bana ilham veriyor.Çevremde seniin gibi bir insan yok maalesef hepsi nesneden ibaret ve beni beğenmezler biliyor musun bu yazdıklarını okusalar emin ol kahkaha atarlardı değmem diye

evet kahve muhabbetlerimiz çok güzel oluyor ama ben keyif alıyrm bu topikten :) birbirimize ikramlar, sohbetler çok güzel oluyor :) :)
hadi ben kaçar ders çalışıyım biraz gelirim gene :*
Fazla bile kaldın burada... Renk kattın teşekkür ederimm... Allah Zihin açıklılığı versin LüleMe

Kahve sinire de devadırrBirde derin nefes alll... Biraz Keyiflern... Sonda sinirin poposuna indir kocaman tekmeyi
Sen gelince keyfimde geldi sen benim kahve kraliçemin..Tacında kahve çekirdeklerinden döşenmiş olsun miss kokuyor...Üzerinde de miss meyveler ve taşıyan sen ayy bayıldım resmen

Düşünceleri pekmeze katıp yemekÇok hoşuma gitti senin bu sözlerin yok mu beni benden alıyor veee..
Kendine ASLA haksızlık etme... Bazı kişiler vardır ki kaşısındakine işe yaramaz yada hafif pozisyonlar vs.. gibi psikolojik olarak baskı yapmak isterler ki ; kendilerinin ne denli aciz olduğu anlaşılamasın diye.. Bunu başarabilirler se karakterini kıskandıkları kişiler üzerinden ego tatmini yaparlar.. Buna İZİN verilmemeli... Özgüven... Bu duyguyu içimizde yaşatmamız her daim önemli..

Evet ya shebetsys im farkettim bana onları diyenler aslında beni deliler gbi kıskanıyolarmış ne alsam o ne yapsam o olay oluyor

Ayrıca bu benim değişik sözlerim çok çatlakça değil mi ama ben seviyorum değişik sözleri hep klişeleşmiş konuşmak işime gelmiyor

Sen gelince keyfimde geldi sen benim kahve kraliçemin..Tacında kahve çekirdeklerinden döşenmiş olsun miss kokuyor...Üzerinde de miss meyveler ve taşıyan sen ayy bayıldım resmen
Bende bayıldım.. Kahve çiçeklerinde tac.. Paha biçilemez.. Harika olur:))

Ayrıca bu benim değişik sözlerim çok çatlakça değil mi ama ben seviyorum değişik sözleri hep klişeleşmiş konuşmak işime gelmiyor
Bende seviyorum.. Onun için bu cümleleri duyup görmek bile çok iyi geliyor:)) Bende dikkat etmeye çalışırım da sendekiler ayrı biz lezzet

O da doğru ablacım , her nesil bi önceki nesilden daha tembel oluyor sanki
Yaa biz iş yapmadık mı annem çıldırırdı unutamam o günleri Yazık kadını üzerdim ya şimdi pişmanım ama napıyım tek nazım ona geçiyormuş onu anladım

Bende seviyorum.. Onun için bu cümleleri duyup görmek bile çok iyi geliyor:)) Bende dikkat etmeye çalışırım da sendekiler ayrı biz lezzet
Benim doğam bu çocuksu çatlak ve kuralsız bazen etrafımdakiler sıkılırdı şimdi içime hapsettim o çılgın ruhumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…