- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
Güzel Sokağım... Düşünceli ÇayıMMM...
Şuraya resim atar iken bile özenip bözeniyoruz ya bazen;bunun özü bile aslın da Sevgi Gösterimiz birbirimize karşı..
Yoksa burada maddelerin hiç bir ehemmiyeti yok....
Benim de fincanlarım aynıdır çünki her fincan da içemem:)) İç hazneleri geniş değil tüm fincanların çünki:)) Bende renkli bir iki şey olur ise ekliyorum öyle:))
Senin kahve içiyorum demen bile yeterli... İçinden ne gelir ise öyle hareket et...
Sen ol yeter ki..
Yoksa burada resim de önemli değil.. İstenilir ise biraz değişiklik olup renk katsın diye yapıyoruz..
Bu arada afiyet olsun:)
Kahve sinire de devadırrSinirliydim o yüzden yapıyım dedim abla aslına bakarsan bu tepsiyi de çok beğenirim arkadaşın paylaştığı da iyi olmuş :)
Ayy bu düşüncelerini pekmeze bala katıp yerim seninGüzel Sokağım... Düşünceli ÇayıMMM...
Şuraya resim atar iken bile özenip bözeniyoruz ya bazen;bunun özü bile aslın da Sevgi Gösterimiz birbirimize karşı..
Yoksa burada maddelerin hiç bir ehemmiyeti yok....
Benim de fincanlarım aynıdır çünki her fincan da içemem:)) İç hazneleri geniş değil tüm fincanların çünki:)) Bende renkli bir iki şey olur ise ekliyorum öyle:))
Senin kahve içiyorum demen bile yeterli... İçinden ne gelir ise öyle hareket et...
Sen ol yeter ki..
Yoksa burada resim de önemli değil.. İstenilir ise biraz değişiklik olup renk katsın diye yapıyoruz..
Bu arada afiyet olsun:)
Fazla bile kaldın burada... Renk kattın teşekkür ederimm... Allah Zihin açıklılığı versin LüleMeevet kahve muhabbetlerimiz çok güzel oluyor ama ben keyif alıyrm bu topikten :) birbirimize ikramlar, sohbetler çok güzel oluyor :) :)
hadi ben kaçar ders çalışıyım biraz gelirim gene :*
teşekkürlerimi sunarım efenimFazla bile kaldın burada... Renk kattın teşekkür ederimm... Allah Zihin açıklılığı versin LüleMe
Sen gelince keyfimde geldi sen benim kahve kraliçemin..Tacında kahve çekirdeklerinden döşenmiş olsun miss kokuyor...Üzerinde de miss meyveler ve taşıyan sen ayy bayıldım resmenKahve sinire de devadırrBirde derin nefes alll... Biraz Keyiflern... Sonda sinirin poposuna indir kocaman tekmeyi
Aynen benimde abla bitemiyor yorgunum birde yapasım yokBi dünya işim var , yapıyorum yapıyorum bitmiyor
Aynen benimde abla bitemiyor yorgunum birde yapasım yok
Düşünceleri pekmeze katıp yemekAyy bu düşüncelerini pekmeze bala katıp yerim senin
Gerçekten güzel düşünüp,güzel bakabiliyorsun.Bu enerjinde bana ilham veriyor.Çevremde seniin gibi bir insan yok maalesef hepsi nesneden ibaret ve beni beğenmezler biliyor musun bu yazdıklarını okusalar emin ol kahkaha atarlardı değmem diye
Yardım ederdi ama ya tembel olsaydı abla hem kızın var hem yardım etmiyor nasıl olurdu acabaBi kızım olsaydı yardım eder miydi acaba diye düşünüyorum bazen
Evet yaDüşünceleri pekmeze katıp yemekÇok hoşuma gitti senin bu sözlerin yok mu beni benden alıyor veee..
Kendine ASLA haksızlık etme... Bazı kişiler vardır ki kaşısındakine işe yaramaz yada hafif pozisyonlar vs.. gibi psikolojik olarak baskı yapmak isterler ki ; kendilerinin ne denli aciz olduğu anlaşılamasın diye.. Bunu başarabilirler se karakterini kıskandıkları kişiler üzerinden ego tatmini yaparlar.. Buna İZİN verilmemeli... Özgüven... Bu duyguyu içimizde yaşatmamız her daim önemli..
Ayrıca bu benim değişik sözlerim çok çatlakça değil mi ama ben seviyorum değişik sözleri hep klişeleşmiş konuşmak işime gelmiyorDüşünceleri pekmeze katıp yemekÇok hoşuma gitti senin bu sözlerin yok mu beni benden alıyor veee..
Kendine ASLA haksızlık etme... Bazı kişiler vardır ki kaşısındakine işe yaramaz yada hafif pozisyonlar vs.. gibi psikolojik olarak baskı yapmak isterler ki ; kendilerinin ne denli aciz olduğu anlaşılamasın diye.. Bunu başarabilirler se karakterini kıskandıkları kişiler üzerinden ego tatmini yaparlar.. Buna İZİN verilmemeli... Özgüven... Bu duyguyu içimizde yaşatmamız her daim önemli..
Bende bayıldım.. Kahve çiçeklerinde tac.. Paha biçilemez.. Harika olur:))Sen gelince keyfimde geldi sen benim kahve kraliçemin..Tacında kahve çekirdeklerinden döşenmiş olsun miss kokuyor...Üzerinde de miss meyveler ve taşıyan sen ayy bayıldım resmen
Yardım ederdi ama ya tembel olsaydı abla hem kızın var hem yardım etmiyor nasıl olurdu acaba
Biz yaparız bunu hayal dünyamızda ve evet paha biçilemez çünkü sadece sana aitBende bayıldım.. Kahve çiçeklerinde tac.. Paha biçilemez.. Harika olur:))
Bende seviyorum.. Onun için bu cümleleri duyup görmek bile çok iyi geliyor:)) Bende dikkat etmeye çalışırım da sendekiler ayrı biz lezzetAyrıca bu benim değişik sözlerim çok çatlakça değil mi ama ben seviyorum değişik sözleri hep klişeleşmiş konuşmak işime gelmiyor
Yaa biz iş yapmadık mı annem çıldırırdı unutamam o günleriO da doğru ablacım , her nesil bi önceki nesilden daha tembel oluyor sanki
He şunu bileydinn:)))Evet yashebetsys im farkettim bana onları diyenler aslında beni deliler gbi kıskanıyolarmış ne alsam o ne yapsam o olay oluyor
Benim doğam bu çocuksu çatlak ve kuralsız bazen etrafımdakiler sıkılırdı şimdi içime hapsettim o çılgın ruhumuBende seviyorum.. Onun için bu cümleleri duyup görmek bile çok iyi geliyor:)) Bende dikkat etmeye çalışırım da sendekiler ayrı biz lezzet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?