Belirli yaşa gelince yapıyorlar:)) Bende öyle idim şimdi yavaş yavaş ele alıyorum birçok şeyi.. Ergen dönemler de asilik oluyor o başka:)) Yvaş yavaş yap Hannazım.. Birgün de ev ayağa kalkınca günlerce yorgunluğu geçmez...O da doğru ablacım , her nesil bi önceki nesilden daha tembel oluyor sanki
Geçenlerde beni bugünlerde sinir eden şahısla iyi kapıştık ezildi kelimelerim altında ama durduk yere cevap vermiyorum diye üstüme geldi yaHe şunu bileydinn:)))
Ablam sen yap getir bize yahu sen güzel yaparsın tecrübe kokuyordur o güzel ellerin ne de olsaNeyse , ne derler , yolcudur abbas bağlasan durmaz
Hadi hoşçakalın kızlar , ben iki bilemedim 3 saate burdayım inşallah
Görüşürüüüüüüüz
Geldiğimde kek , poğaça , kısır neyim hazır olsun bi zahmet
Bende bunları sen yapıp getireceksin sandım:))) Hanımlar duydunuz zilin sesini:)) Sende işlerini bitir ki rahat rahat vakit geçiririz:))Neyse , ne derler , yolcudur abbas bağlasan durmaz
Hadi hoşçakalın kızlar , ben iki bilemedim 3 saate burdayım inşallah
Görüşürüüüüüüüz
Geldiğimde kek , poğaça , kısır neyim hazır olsun bi zahmet
Kahve ve çaydan Tasarımlar yapsan senden iyi bir İş Kadını olurBiz yaparız bunu hayal dünyamızda ve evet paha biçilemez çünkü sadece sana ait
Tasarımcı benim
Hapsetme sadece gerekli zamanlarda salı ver:)))Benim doğam bu çocuksu çatlak ve kuralsız bazen etrafımdakiler sıkılırdı şimdi içime hapsettim o çılgın ruhumu
Oyy ben ev hamınlığından emekli olmayı bekliyorum başka iş hayatta yapamam ömrümün geri kalanını uzanıp tembel tembel oturup çay ve kahve içmeye adamak istiyorumKahve ve çaydan Tasarımlar yapsan senden iyi bir İş Kadını olur
Bizde seni ablacımHadi bu sefer gerçekten çıkıyorum , size doyum olmuyor canlar , öpüyorum sizi
İşte sizin yanınıza gelince salıveriyorum meselaHapsetme sadece gerekli zamanlarda salı ver:)))
Büyük konuşma:)) Aslında bir yer bile açılabilir hanımlara özel... Sadece çay ve kahve çeşitleri olan,temiz,şirin bir yer:))) Ev yemekleri yapıyorlar bu neden olmasınOyy ben ev hamınlığından emekli olmayı bekliyorum başka iş hayatta yapamam ömrümün geri kalanını uzanıp tembel tembel oturup çay ve kahve içmeye adamak istiyorum
Evet olabilir sen girişimci kadınsın yaparsın heryerde renkli bardak ve fincanlar ve enfes çikolatalar ve adını da buldum kahve kraliçesinin sokağına hoşgeldinizBüyük konuşma:)) Aslında bir yer bile açılabilir hanımlara özel... Sadece çay ve kahve çeşitleri olan,temiz,şirin bir yer:))) Ev yemekleri yapıyorlar bu neden olmasınAy bende işsizlikten başka işler düşünür oldum
He hehhhhheeeeeeee:))) Kendini yine hafife alma derim... Her fikir ayrı yetenek olduğundan bu tip girişimlerin de birkaç hanımın güçlerinin birleşimin den mucizevi olaylar çıkarEvet olabilir sen girişimci kadınsın yaparsın heryerde renkli bardak ve fincanlar ve enfes çikolatalar ve adını da buldum kahve kraliçesinin sokağına hoşgeldiniz
Evet öyle de benim ilgi alanım değil pek anlamamHe hehhhhheeeeeeee:))) Kendini yine hafife alma derim... Her fikir ayrı yetenek olduğundan bu tip girişimlerin de birkaç hanımın güçlerinin birleşimin den mucizevi olaylar çıkar
Aslın da senin zamanın olmamış yoksa bırakılsa içindeki cevherler çıkacak...Evet öyle de benim ilgi alanım değil pek anlamam
İşte bunları hep biliyorum ama yaşlandık artık hal de kalmadı istekteAslın da senin zamanın olmamış yoksa bırakılsa içindeki cevherler çıkacak...
Bu konu da ciddiyim.. Başlangıç her zaman zor gelir sadece.. Mesela bir logo yada bir reklam sloganı örnek vermek gerekir ise..., Yani yalnız bu konularda fikir üretip iş yapan insanlar var buda önemli... Filmler.. Bunlar için de bucaksız bİr hayal gücü ve buna benzer örnekler çoktur.. İş illa görünen yada tahsil gerektiren bir durum değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?