Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

O da doğru ablacım , her nesil bi önceki nesilden daha tembel oluyor sanki
Belirli yaşa gelince yapıyorlar:)) Bende öyle idim şimdi yavaş yavaş ele alıyorum birçok şeyi.. Ergen dönemler de asilik oluyor o başka:)) Yvaş yavaş yap Hannazım.. Birgün de ev ayağa kalkınca günlerce yorgunluğu geçmez...

Ablam sen yap getir bize yahu sen güzel yaparsın tecrübe kokuyordur o güzel ellerin ne de olsa

Bende bunları sen yapıp getireceksin sandım:))) Hanımlar duydunuz zilin sesini:)) Sende işlerini bitir ki rahat rahat vakit geçiririz:))

Kahve ve çaydan Tasarımlar yapsan senden iyi bir İş Kadını olur
Oyy ben ev hamınlığından emekli olmayı bekliyorum başka iş hayatta yapamam ömrümün geri kalanını uzanıp tembel tembel oturup çay ve kahve içmeye adamak istiyorum

Oyy ben ev hamınlığından emekli olmayı bekliyorum başka iş hayatta yapamam ömrümün geri kalanını uzanıp tembel tembel oturup çay ve kahve içmeye adamak istiyorum
Büyük konuşma:)) Aslında bir yer bile açılabilir hanımlara özel... Sadece çay ve kahve çeşitleri olan,temiz,şirin bir yer:))) Ev yemekleri yapıyorlar bu neden olmasın Ay bende işsizlikten başka işler düşünür oldum

Evet olabilir sen girişimci kadınsın yaparsın heryerde renkli bardak ve fincanlar ve enfes çikolatalar ve adını da buldum kahve kraliçesinin sokağına hoşgeldiniz

Evet olabilir sen girişimci kadınsın yaparsın heryerde renkli bardak ve fincanlar ve enfes çikolatalar ve adını da buldum kahve kraliçesinin sokağına hoşgeldiniz
He hehhhhheeeeeeee:))) Kendini yine hafife alma derim... Her fikir ayrı yetenek olduğundan bu tip girişimlerin de birkaç hanımın güçlerinin birleşimin den mucizevi olaylar çıkar

He hehhhhheeeeeeee:))) Kendini yine hafife alma derim... Her fikir ayrı yetenek olduğundan bu tip girişimlerin de birkaç hanımın güçlerinin birleşimin den mucizevi olaylar çıkar
Evet öyle de benim ilgi alanım değil pek anlamam

Evet öyle de benim ilgi alanım değil pek anlamam
Aslın da senin zamanın olmamış yoksa bırakılsa içindeki cevherler çıkacak...
Bu konu da ciddiyim.. Başlangıç her zaman zor gelir sadece.. Mesela bir logo yada bir reklam sloganı örnek vermek gerekir ise..., Yani yalnız bu konularda fikir üretip iş yapan insanlar var buda önemli... Filmler.. Bunlar için de bucaksız bİr hayal gücü ve buna benzer örnekler çoktur.. İş illa görünen yada tahsil gerektiren bir durum değil..

İşte bunları hep biliyorum ama yaşlandık artık hal de kalmadı istekte eskiden olsa her işi yapardım Valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…