Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

çikolataları görünce neşelinin eşinden kurtaramadığı çuku çukular geldi aklıma :) :) nese-li_hilos

Zafere giden bu taşlı ve çetrefilli yolda her türlü nifak ve hileyle beni diyetten vazgeçirmek isteyen gafiller emellerine ulasamayacaklar rapuşum. Kocacıımda bu diyet düşmanları arasında idi. Fakat az kaldı bebeem. Bu diyet bitecek 1 haftaya kadar. O zaman haftada 1 gün bende kahvenin yanına çikolata yiyciim. Ben de o zaman hey koca göbek adam diye seslenip bir lokmada yutacam cikolatami:) muhahahah:))

Zafere giden yolda her şey mubahtır neşelim al öcünü bırakma çikolatanı kimseciklere o zamaaaaan gelsin slogan BUUU DİİİYET BİİTEEECEK ZAAYIFLAANAACAKKK

paylaşınca azalcaksa ben yararım belki işine
ya kv, kp, kayınlar resmen misafir adıyla evime yerleştiler. Tam 2 ay oldu evimdeler. Ben tesetturluyum, onların yanında başımı açamıorum rahat giuemiorum. Ha bugun ha yarın gidickler diye bekliorum yok. Gitmeye niytleri yok. Ne yqpmaya çalışıolar anlamadım. Patlamk uzereyim. Evimde huzurum,kalmadı

Şimdi anne baba olunca kalcak tabi ama sende haklısın kapalı olunca daha çok dikkat ediyordur insan ev haliyle açık dolaşamazsın yanlarında senin açından zor hele ki yaz sıcağında. Tabi onlarında vardır kalmalarında bir sebep bilemiyorum ama dediğin gibi baya uzun bir süre olmuş acaba uzak yerlerdesiniz de ondan mı?

anne baba olarak kalınırda Allh aşkına 2 ay kalınır mı sebepsizce ya. Uzak da değiliz. Semtlerimiz arası 2 saat.. Ben 20 gundr doğum yaptım. Guya doğumuma gelmiş. Doğum etmeden 1 ay once geldi ve tum ev halkını toplayıp gelmiş hala da burdalar. Lohusa halimle bu sıcaklarda evimde bi odada hapis gibi kalmışım.. Odadan çıkınca mecburen etek eşarp hırka kullanıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…