Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Valla aynı şeylerin benzerleri başımda da var.Bıraksam evimden çıkmaz kayınm..Çok sert tepki koydum.Bide sebepleri olsa neyse dediğiniz gibi eşimde artık taviz vermeyince haddini bildi bence herşey eşte biter.

Uyanır uyanmaz kahvem ve sigaramla aranızdayım sizi seviyorum :))
Kahve Ortağım.... Gece Kuşumm...HoşgeldiN.. Kahve ve sigara ile keyifli anlar .... Uyanır uyanmaz azcık birşeyler atıştırmayı da ihmal etmemek de fayda olabilir:))

Zafere giden yolda her şey mubahtır neşelim al öcünü bırakma çikolatanı kimseciklere o zamaaaaan gelsin slogan BUUU DİİİYET BİİTEEECEK ZAAYIFLAANAACAKKK
Veeeeeeeeeeeeeeeee Haftanın Bir günü ve en güzel günü olan:)))))))) Kahve Ve Çikolata İkilisi ile Buluşulacak.. O Kadar.:))

Öncelikler Hoşgeldin... Ve güzel Anne hayırlı olsun Meleğin...
Ailenin amacı yardım etmek muhtemelen; buna tamam diyelim ama o kadar kalabalığa da gerek olmaz gibi... Çok ince bir ayar...

Çok güzel o zaman :) Çayını içtin mi peki güzellik
Bu gün çok erken çıktım evden.. Düzgün kahvaltı yapamadım ayakta atıştırdım ve İş yerine geldiğim de de kendime geleyim diye Türk Kahvesi yaptım:))
Ama dün akşam saat on gibi, benim dinlenme evin de yarım saat yüzmenin ardından varenda da güzel bir çay içtim ki hemde nasıl dersin:)) Bisküvileri çaya bandırıp bandırıp:))

Ohh ohh afiyet olsun bayıldım bu yöntemine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…