- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Valla aynı şeylerin benzerleri başımda da var.Bıraksam evimden çıkmaz kayınm..Çok sert tepki koydum.Bide sebepleri olsa neyse dediğiniz gibi eşimde artık taviz vermeyince haddini bildi bence herşey eşte biter.ya kv, kp, kayınlar resmen misafir adıyla evime yerleştiler. Tam 2 ay oldu evimdeler. Ben tesetturluyum, onların yanında başımı açamıorum rahat giuemiorum. Ha bugun ha yarın gidickler diye bekliorum yok. Gitmeye niytleri yok. Ne yqpmaya çalışıolar anlamadım. Patlamk uzereyim. Evimde huzurum,kalmadı
Arada değişiklik de lazım:)))Kahve çat keyfi derken evde sıkıldım dışarda devam etmeyi planlıyorum
Kahve Ortağım.... Gece Kuşumm...HoşgeldiN.. Kahve ve sigara ile keyifli anlar .... Uyanır uyanmaz azcık birşeyler atıştırmayı da ihmal etmemek de fayda olabilir:))Uyanır uyanmaz kahvem ve sigaramla aranızdayım sizi seviyorum :))
Zafere giden bu taşlı ve çetrefilli yolda her türlü nifak ve hileyle beni diyetten vazgeçirmek isteyen gafiller emellerine ulasamayacaklar rapuşum. Kocacıımda bu diyet düşmanları arasında idi. Fakat az kaldı bebeem. Bu diyet bitecek 1 haftaya kadar. O zaman haftada 1 gün bende kahvenin yanına çikolata yiyciim. Ben de o zaman hey koca göbek adam diye seslenip bir lokmada yutacam cikolatami:) muhahahah:))
Veeeeeeeeeeeeeeeee Haftanın Bir günü ve en güzel günü olan:)))))))) Kahve Ve Çikolata İkilisi ile Buluşulacak.. O Kadar.:))Zafere giden yolda her şey mubahtır neşelim al öcünü bırakma çikolatanı kimseciklereo zamaaaaan gelsin slogan BUUU DİİİYET BİİTEEECEK ZAAYIFLAANAACAKKK
Kahve Hakedilen En Güzel His Olsa Gerek:))) Sevdim Bunu:))
Öncelikler Hoşgeldin... Ve güzel Anne hayırlı olsun Meleğin...anne baba olarak kalınırda Allh aşkına 2 ay kalınır mı sebepsizce ya. Uzak da değiliz. Semtlerimiz arası 2 saat.. Ben 20 gundr doğum yaptım. Guya doğumuma gelmiş. Doğum etmeden 1 ay once geldi ve tum ev halkını toplayıp gelmiş hala da burdalar. Lohusa halimle bu sıcaklarda evimde bi odada hapis gibi kalmışım.. Odadan çıkınca mecburen etek eşarp hırka kullanıorum.
Günaydın :)Günün ilk ışıklarında ;birşeyler atıştırıldı sonra da Sabahın Sessizliğin de O Anın Keyfi Çıkartıldı.. IIImmmMMMmm Türk Kahvesi:)
Günaydın Ve Hayırlı Haftalar...
Sabah, Çay Güzelimi Görmek... Demekki bugünüm Süper geçecek...Günaydın :)
Öyle mi dersin daha kötü geçmesin günün beni gördüğün içinSabah, Çay Güzelimi Görmek... Demekki bugünüm Süper geçecek...
Böyle bir durum söz konusu dahi olamaz... Seni gördükten sonra daha heyecanla günün geri kalanını bekliyorum:))Öyle mi dersin daha kötü geçmesin günün beni gördüğün için
Çok güzel o zaman :) Çayını içtin mi peki güzellikBöyle bir durum söz konusu dahi olamaz... Seni gördükten sonra daha heyecanla günün geri kalanını bekliyorum:))
Bu gün çok erken çıktım evden.. Düzgün kahvaltı yapamadım ayakta atıştırdım ve İş yerine geldiğim de de kendime geleyim diye Türk Kahvesi yaptım:))Çok güzel o zaman :) Çayını içtin mi peki güzellik
Ohh ohh afiyet olsun bayıldım bu yöntemineBu gün çok erken çıktım evden.. Düzgün kahvaltı yapamadım ayakta atıştırdım ve İş yerine geldiğim de de kendime geleyim diye Türk Kahvesi yaptım:))
Ama dün akşam saat on gibi, benim dinlenme evin de yarım saat yüzmenin ardından varenda da güzel bir çay içtim ki hemde nasıl dersin:)) Bisküvileri çaya bandırıp bandırıp:))
Sakince oturuyorum:))) Evet Yağmur Perimizi bekliyoruz:)) Sen çağırınca bakarsın gelir Gece KuşumNasılsınız aekadaşlarım keyifli günler dilerim
En kısa zamanda biricik tontişimmahperi hatun mi de buraya bekliyorum
Ben geldimmm merhaba meleklerNasılsınız aekadaşlarım keyifli günler dilerim
En kısa zamanda biricik tontişimmahperi hatun mi de buraya bekliyorum
Sakince oturuyorum:))) Evet Yağmur Perimizi bekliyoruz:)) Sen çağırınca bakarsın gelir Gece Kuşum
Ben geldimmm merhaba melekler
Hosbuldum ruh ikizim ❤ cay var mi icsem sicacik ne iyi olurduAy amanın vallahi de geldi benim birtanemmmm hoşgeldin perim
Merhaba Yağmur Perim HoşgeldiN... Sonun da... Gece kuşum sayende geldi Ve ben ikinizi bir arada yakaladığım için sevindirik oldum:))Ben geldimmm merhaba melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?