Buda sorumu şmdi kırıldım amaÇay kimde var:)))
Kahve kokulu melegim bildirimler arasinda karismis olmali gormedim cagirilmisimMerhaba Yağmur Perim HoşgeldiN... Sonun da... Gece kuşum sayende geldi Ve ben ikinizi bir arada yakaladığım için sevindirik oldum:))
Heyooo milfoyde var hala acim bisey de yemedim super olurmahperi hatun bende var tontişkolarım milföy de yapıyorum yanına gelinnnn :*
Yağmur Perimin canı cay çekmiş... Bende yine bisküvi ile çay içtim:)) Seni aradım aradım o an bulamadım Sokağım... Yoksa çayın Tek Adresi Çay Bahçelerinin Güzelidir:)Buda sorumu şmdi kırıldım ama
Dedim Perim nerede kaldı benim:) Sonun da geldin ya:)Kahve kokulu melegim bildirimler arasinda karismis olmali gormedim cagirilmisimhosbuldumki ben ❤❤❤
Menümüz bugün kıyak:)))Heyooo milfoyde var hala acim bisey de yemedim super olur
Dedim Perim nerede kaldı benim:) Sonun da geldin ya:)
Menümüz bugün kıyak:)))
anne baba olarak kalınırda Allh aşkına 2 ay kalınır mı sebepsizce ya. Uzak da değiliz. Semtlerimiz arası 2 saat.. Ben 20 gundr doğum yaptım. Guya doğumuma gelmiş. Doğum etmeden 1 ay once geldi ve tum ev halkını toplayıp gelmiş hala da burdalar. Lohusa halimle bu sıcaklarda evimde bi odada hapis gibi kalmışım.. Odadan çıkınca mecburen etek eşarp hırka kullanıorum.
aynen canım ya.. Yani kv tek olsa valla gıkım çıkmaz kp 2 buyuk kaynım hepsi gelmişler 2 ay oldu. Yani 2 aydr kebdi evimde etek eşarp hırkayla dolaşıyorum bu sıcaklarda.Allah analı babalı büyütsün , gözünüz aydın , hayırlı evlat olsun inşallah
Öyle de çok zor , hadi artık kalkın gidin de denilmez , anlayışlı olmaları gerekirdi , Allah kolaylık versin
bn geldim sen yoksunBen gelince kimseyi göremiyorum , nerdesiniz heeeeeey
bnde oyle bi eş yok malesef. 2 aydr azmış gibi bugun balkonda ısrarla daha da kalın dio. Zaten gitmeye niytleri yokValla aynı şeylerin benzerleri başımda da var.Bıraksam evimden çıkmaz kayınm..Çok sert tepki koydum.Bide sebepleri olsa neyse dediğiniz gibi eşimde artık taviz vermeyince haddini bildi bence herşey eşte biter.
işte o kadarrrVeeeeeeeeeeeeeeeee Haftanın Bir günü ve en güzel günü olan:)))))))) Kahve Ve Çikolata İkilisi ile Buluşulacak.. O Kadar.:))
kıyamam sana çok haklısın aynı evde yaşamak zor çok mecburi bir durumda yokmuş ortada bence onlar gitmeyi unutmuşlar eşin bi hatırlatsın kibarca kendilerinin de bir evi olduğunu ailesine. Lohusasın sonuçta herkesin yanında rahat olamaz yatp kalkamaz insan. 2 ay yanianne baba olarak kalınırda Allh aşkına 2 ay kalınır mı sebepsizce ya. Uzak da değiliz. Semtlerimiz arası 2 saat.. Ben 20 gundr doğum yaptım. Guya doğumuma gelmiş. Doğum etmeden 1 ay once geldi ve tum ev halkını toplayıp gelmiş hala da burdalar. Lohusa halimle bu sıcaklarda evimde bi odada hapis gibi kalmışım.. Odadan çıkınca mecburen etek eşarp hırka kullanıorum.
ohoo eşime bu konuyu çıtlatamıyorum bile. Her soylediğimde gece boyu kavga ediyoruz. Geçen balkında konuşurlarken duydum , bi ısrar bi ısrar eşim illa biraz daha kalın dio. Ben çıldırmiyim de kim çıldrsınkıyamam sana çok haklısın aynı evde yaşamak zor çok mecburi bir durumda yokmuş ortada bence onlar gitmeyi unutmuşlar eşin bi hatırlatsın kibarca kendilerinin de bir evi olduğunu ailesine. Lohusasın sonuçta herkesin yanında rahat olamaz yatp kalkamaz insan. 2 ay yani
kimsenin iyi niyetinden yüz bulup sıkboğaz etmemeliler ayıpValla aynı şeylerin benzerleri başımda da var.Bıraksam evimden çıkmaz kayınm..Çok sert tepki koydum.Bide sebepleri olsa neyse dediğiniz gibi eşimde artık taviz vermeyince haddini bildi bence herşey eşte biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?