Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Allah analı babalı büyütsün , gözünüz aydın , hayırlı evlat olsun inşallah
Öyle de çok zor , hadi artık kalkın gidin de denilmez , anlayışlı olmaları gerekirdi , Allah kolaylık versin

Allah analı babalı büyütsün , gözünüz aydın , hayırlı evlat olsun inşallah
Öyle de çok zor , hadi artık kalkın gidin de denilmez , anlayışlı olmaları gerekirdi , Allah kolaylık versin
aynen canım ya.. Yani kv tek olsa valla gıkım çıkmaz kp 2 buyuk kaynım hepsi gelmişler 2 ay oldu. Yani 2 aydr kebdi evimde etek eşarp hırkayla dolaşıyorum bu sıcaklarda.

bnde oyle bi eş yok malesef. 2 aydr azmış gibi bugun balkonda ısrarla daha da kalın dio. Zaten gitmeye niytleri yok

kıyamam sana çok haklısın aynı evde yaşamak zor çok mecburi bir durumda yokmuş ortada bence onlar gitmeyi unutmuşlar eşin bi hatırlatsın kibarca kendilerinin de bir evi olduğunu ailesine. Lohusasın sonuçta herkesin yanında rahat olamaz yatp kalkamaz insan. 2 ay yani

ohoo eşime bu konuyu çıtlatamıyorum bile. Her soylediğimde gece boyu kavga ediyoruz. Geçen balkında konuşurlarken duydum , bi ısrar bi ısrar eşim illa biraz daha kalın dio. Ben çıldırmiyim de kim çıldrsın

kimsenin iyi niyetinden yüz bulup sıkboğaz etmemeliler ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…