Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

a a ne bu ısrar canım 2 ay olmuş ev ev üstüne olmaz demişler ne de güzel söylemişler gerçekten de OLMAAAZ HERKESİN KENDİ DÜZENİ VAR. Ve sadece kayın valide değil kayın baba ve erkek kardeşi falan sen lohusasın nasıl rahat etceksin

soyleyince bn haksız oluyorum işte. Artık bnde inanmaya başladım. Bugun kendi kendime diorum ki ben ne kotu bir insanım. Duşunebiliyo musun. Eşim beni bile inandrdı haksız olduğuna yani

soyleyince bn haksız oluyorum işte. Artık bnde inanmaya başladım. Bugun kendi kendime diorum ki ben ne kotu bir insanım. Duşunebiliyo musun. Eşim beni bile inandrdı haksız olduğuna yani
ya aile bu önemli tabi kalır ama ayrı evde yaşıyorken taaa 2 ay sebepsizce kalmaz sen özel bir dönemdesin bakalım o kadr insanın içinde rahat edebilcen mi düşünmeleri gerekiyor.

ya aile bu önemli tabi kalır ama ayrı evde yaşıyorken taaa 2 ay sebepsizce kalmaz sen özel bir dönemdesin bakalım o kadr insanın içinde rahat edebilcen mi düşünmeleri gerekiyor.
valla şuan sadece gun sayıyorum. Guya 2 hafta sonra gdckler. Hiç inanmıorum ama gortucez.. İnan bebepim doğdu onun tadını çıkaramıyırum rht rahat

valla şuan sadece gun sayıyorum. Guya 2 hafta sonra gdckler. Hiç inanmıorum ama gortucez.. İnan bebepim doğdu onun tadını çıkaramıyırum rht rahat
bu arada bebişin hayırlı olsun inşllah seni de bi düşünürler ne diyim durumun zor yani ayıp yaptıkları

bnde oyle bi eş yok malesef. 2 aydr azmış gibi bugun balkonda ısrarla daha da kalın dio. Zaten gitmeye niytleri yok
Ya bende bu erkekleri anlamıyorum.Biraz eşini düşün biraz ya ne var?Birde başbaşa kalmak istemez mi insan hiç ya madem annenden babandan ayrılamayacaktın niye evlendin diyesim geliyor böylelerine Bir tane de bizim başımızda var maalesef
Ayrıca bende kapalı olduğum için iyi bilirim;bu sıcaklarda evin içinde sürekli kapalı olmak zor.

Yağmur Perimin canı cay çekmiş... Bende yine bisküvi ile çay içtim:)) Seni aradım aradım o an bulamadım Sokağım... Yoksa çayın Tek Adresi Çay Bahçelerinin Güzelidir:)
İşte şimdi oldu bak şimdi de çay hazırladım bırakıyorum buraya gelince hazır alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…