- 11 Mayıs 2015
- 220
- 13.522
- 108
a a ne bu ısrar canım 2 ay olmuş ev ev üstüne olmaz demişler ne de güzel söylemişler gerçekten de OLMAAAZ HERKESİN KENDİ DÜZENİ VAR. Ve sadece kayın valide değil kayın baba ve erkek kardeşi falan sen lohusasın nasıl rahat etceksinohoo eşime bu konuyu çıtlatamıyorum bile. Her soylediğimde gece boyu kavga ediyoruz. Geçen balkında konuşurlarken duydum , bi ısrar bi ısrar eşim illa biraz daha kalın dio. Ben çıldırmiyim de kim çıldrsın
soyleyince bn haksız oluyorum işte. Artık bnde inanmaya başladım. Bugun kendi kendime diorum ki ben ne kotu bir insanım. Duşunebiliyo musun. Eşim beni bile inandrdı haksız olduğuna yania a ne bu ısrar canım 2 ay olmuş ev ev üstüne olmaz demişler ne de güzel söylemişler gerçekten de OLMAAAZ HERKESİN KENDİ DÜZENİ VAR. Ve sadece kayın valide değil kayın baba ve erkek kardeşi falan sen lohusasın nasıl rahat etceksin
ya aile bu önemli tabi kalır ama ayrı evde yaşıyorken taaa 2 ay sebepsizce kalmaz sen özel bir dönemdesin bakalım o kadr insanın içinde rahat edebilcen mi düşünmeleri gerekiyor.soyleyince bn haksız oluyorum işte. Artık bnde inanmaya başladım. Bugun kendi kendime diorum ki ben ne kotu bir insanım. Duşunebiliyo musun. Eşim beni bile inandrdı haksız olduğuna yani
valla şuan sadece gun sayıyorum. Guya 2 hafta sonra gdckler. Hiç inanmıorum ama gortucez.. İnan bebepim doğdu onun tadını çıkaramıyırum rht rahatya aile bu önemli tabi kalır ama ayrı evde yaşıyorken taaa 2 ay sebepsizce kalmaz sen özel bir dönemdesin bakalım o kadr insanın içinde rahat edebilcen mi düşünmeleri gerekiyor.
bu arada bebişin hayırlı olsun inşllah seni de bi düşünürler ne diyim durumun zor yani ayıp yaptıklarıvalla şuan sadece gun sayıyorum. Guya 2 hafta sonra gdckler. Hiç inanmıorum ama gortucez.. İnan bebepim doğdu onun tadını çıkaramıyırum rht rahat
Aynen ama ayıptan anlamayan insanlara ne yapsan boş...kimsenin iyi niyetinden yüz bulup sıkboğaz etmemeliler ayıp
Ya bende bu erkekleri anlamıyorum.Biraz eşini düşün biraz ya ne var?Birde başbaşa kalmak istemez mi insan hiç ya madem annenden babandan ayrılamayacaktın niye evlendin diyesim geliyor böylelerinebnde oyle bi eş yok malesef. 2 aydr azmış gibi bugun balkonda ısrarla daha da kalın dio. Zaten gitmeye niytleri yok
İşte şimdi oldu bak şimdi de çay hazırladım bırakıyorum buraya gelince hazır alırsınYağmur Perimin canı cay çekmiş... Bende yine bisküvi ile çay içtim:)) Seni aradım aradım o an bulamadım Sokağım... Yoksa çayın Tek Adresi Çay Bahçelerinin Güzelidir:)
Sana da ablam nasılsın :)Günaydın
Hayırlı sabahlar kuşlar
Bende 7 den beri uyanığım abla iyiyim Şükür çay içiyorum gel beraber içelim7'den beri uyanığımhamdolsun iyi diyelim ablacım
Sen nasılsın
Aaa niye beğenmedin mi çayımıSağol canım, teşekkür ederim içmiş kadar oldum , afiyet olsun
Olur Valla çok canım istiyordu zaten kekBeğenmez olur muyum hiç, sen bana gel ben de bi kek yapayım içelim beraber , canım benim
Olur Valla çok canım istiyordu zaten kek
Olur Valla çok canım istiyordu zaten kek
Bende yapacağım abla bugün canım çok istiyor dünden beriLimon da rendelicem, ooooh mis gibi olur , bi uyuyim uyanayım da inşallah
Teşekkür ederim ablam bu aralar işim gücüm tatlı oldu yineHemen hemen 2 yada 3 günde bir yapıyorum ama , Maşallah benim ufaklık kaz gibi yutuyo
Yap ablacım yap , afiyet olsun şimdiden ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?