Teşekkür ederim ablam bu aralar işim gücüm tatlı oldu yine
Bitmiyor be abla :)Amaaaan sen de yap yap ye bi tanem , dünyanın derdi tasası biter mi hiç ablacım , boş veeeer
Merhaba vede HoşgeldiNNN:))) .... Taze olunca hele de kahve ,etrafı saran o muhteşem koku yok mu:))) Yanına sigara yerine değişik tatlarda çikolatalar verelim buda eğlenceli olacaktır yerini çok tutmasa da:)))Bu nasıl bir başlıktır yaaa. 8 ay oldu sigarayı bırakalı. Burnuma kahve kokusuyla sigara kokusu geldi okuyunca. Lütfen silin hemen
He heee Kahve Mekanımız da oldu ya sonun da, Burada murada erildiMelegimin mekanina gelmemmi ben hic
Evet becerikli nihayetimiz milfoy yapmis
Amaaaan sen de yap yap ye bi tanem , dünyanın derdi tasası biter mi hiç ablacım , boş veeeer
Hep durduğum birşey vardı... Ömür biter iş bitmez,dert tasa zati bitmez:))) Çok üzerinde dursak olmuyor.. Orta ayar yürütücez bu tekkeyi hatta bazen de salıvericez komple ipleri hatta bazen de alabora edicez ki yeni tekne yapalım:)))Bitmiyor be abla :)
Bizde olunca sen görünmüyorsun ortalarda:))Ben gelince kimseyi göremiyorum , nerdesiniz heeeeeey
Aminnn ..İnşallahh...sadece nasip diyorum bugün hayırlı nasip tabiii
Nasıl aldığımı ben bile bilmiyorum... Cümle sonuna gelmeden kaptım Kulpu:))))İşte şimdi oldu bak şimdi de çay hazırladım bırakıyorum buraya gelince hazır alırsın
Günaydın
Hayırlı sabahlar kuşlar
Günaydın kızlar... Bugün de sizler erkencisiniz bakıyorum... Ama BaşSultan sen tekrar uyumaya gitmişsin:)) Keki de ikindide yapıverin.. Birazda tuzlu olsun yanın da olmaz mı... Çayların Bahçe Güzeli de doyumsuz bir demlik demlesinn:)) YutkundumSana da ablam nasılsın :)
Günaydın kızlar... Bugün de sizler erkencisiniz bakıyorum... Ama BaşSultan sen tekrar uyumaya gitmişsin:)) Keki de ikindide yapıverin.. Birazda tuzlu olsun yanın da olmaz mı... Çayların Bahçe Güzeli de doyumsuz bir demlik demlesinn:)) Yutkundum
Ne ara uyuyup sonra uyanıp sonrada karnın acıkiyyyy:)) Kahvaltı yapmadın muhtemelen:))Benim Karnım acukduuuuu
Geleyim de şimdi sıra kahve de sen karnım acıktı diyorsun... Nasıl olcik bu iş... Şöyle yapalım.. Sen birşeyler atıştır bende kahve yapimm:)))Canıııım , biz sana kıyar mıyız heeeeeç , gel gel annem benim
Ne ara uyuyup sonra uyanıp sonrada karnın acıkiyyyy:)) Kahvaltı yapmadın muhtemelen:))
Geleyim de şimdi sıra kahve de sen karnım acıktı diyorsun... Nasıl olcik bu iş... Şöyle yapalım.. Sen birşeyler atıştır bende kahve yapimm:)))
Oh oh ne güzel anlatmışsın acıktım bendeGünaydın kızlar... Bugün de sizler erkencisiniz bakıyorum... Ama BaşSultan sen tekrar uyumaya gitmişsin:)) Keki de ikindide yapıverin.. Birazda tuzlu olsun yanın da olmaz mı... Çayların Bahçe Güzeli de doyumsuz bir demlik demlesinn:)) Yutkundum
Anlaştık... Senin papağana öyle güzel sözler öğretirsen durur mu hiçç:))Önce kahvaltı yapalım canım, sonra da yandan çarklı kahvelerimizle devam ederiz
Olur hemde enfesss olur.. yanına da azcık kısır yapar mıyız:))Oh oh ne güzel anlatmışsın acıktım bende
Sen tuzlu istersinde yapmam mı poğaça yapıyım mı sana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?