Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

M
Bu nasıl bir başlıktır yaaa. 8 ay oldu sigarayı bırakalı. Burnuma kahve kokusuyla sigara kokusu geldi okuyunca. Lütfen silin hemen
Merhaba vede HoşgeldiNNN:))) .... Taze olunca hele de kahve ,etrafı saran o muhteşem koku yok mu:))) Yanına sigara yerine değişik tatlarda çikolatalar verelim buda eğlenceli olacaktır yerini çok tutmasa da:)))

Amaaaan sen de yap yap ye bi tanem , dünyanın derdi tasası biter mi hiç ablacım , boş veeeer
Bitmiyor be abla :)
Hep durduğum birşey vardı... Ömür biter iş bitmez,dert tasa zati bitmez:))) Çok üzerinde dursak olmuyor.. Orta ayar yürütücez bu tekkeyi hatta bazen de salıvericez komple ipleri hatta bazen de alabora edicez ki yeni tekne yapalım:)))

Günaydın
Hayırlı sabahlar kuşlar
Sana da ablam nasılsın :)
Günaydın kızlar... Bugün de sizler erkencisiniz bakıyorum... Ama BaşSultan sen tekrar uyumaya gitmişsin:)) Keki de ikindide yapıverin.. Birazda tuzlu olsun yanın da olmaz mı... Çayların Bahçe Güzeli de doyumsuz bir demlik demlesinn:)) Yutkundum

Canıııım , biz sana kıyar mıyız heeeeeç , gel gel annem benim

Oh oh ne güzel anlatmışsın acıktım bende
Sen tuzlu istersinde yapmam mı poğaça yapıyım mı sana olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…