- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Olmaz mı hiç n egüzel öyledinnn Valla midem zil çalmaya başladıOlur hemde enfesss olur.. yanına da azcık kısır yapar mıyız:))
Ablam acıktırıyorsun beni yaOyyy şimdi bi gözleme olacaktı, yada şooole sarımsak soslu kızartma ay valla çok acıktım , midem gurulduyo gryyyuuuuuuu
Evet Valla öylesi en güzel işler de dertler de bitmiyor kiHep durduğum birşey vardı... Ömür biter iş bitmez,dert tasa zati bitmez:))) Çok üzerinde dursak olmuyor.. Orta ayar yürütücez bu tekkeyi hatta bazen de salıvericez komple ipleri hatta bazen de alabora edicez ki yeni tekne yapalım:)))
Ablam acıktırıyorsun beni yaGünaydın sana da ben daha uyuyamadım
Yap yap daha türk kahvesi bile içemedim yahuDurun önce ben sizlere kahve yapimm... De biraz fotoya ilginçlik katim diyorum:)) Bazı kızlara özelden atmıştım... Tabi profil de sohbet olunca resim paylaşamıyorduk malum:))
Ahh uyutsalar beni bulduğum yerde sızıyorum VallaAsıl uyku saat 3 gibi güzel oluyo canım , sen de uyu o zaman
Durun önce ben sizlere kahve yapimm... De biraz fotoya ilginçlik katim diyorum:)) Bazı kızlara özelden atmıştım... Tabi profil de sohbet olunca resim paylaşamıyorduk malum:))
Ahh uyutsalar beni bulduğum yerde sızıyorum Valla
Geliyooomm ne kelime uçuyom gelKızlaaar geliyonuz muuuu, ona göre kayvaltıyı hazırleceeem
Ben uykuyu ne kadar seversem onla da o kadar sevmiyolar ablamUyut çocukları , sonra sen de uyu kuzum
Bu benim ikinci kahvaltım olacak biri beni durdursunGelin gelin , ohoooo saat nerdeyse 12 , kahvaltı hazırlıcaz daaaa yicez deeee
BaşSultan şu karnını doyur bizide acıktıracaksın yoksa iyice:))Oyyy şimdi bi gözleme olacaktı, yada şooole sarımsak soslu kızartma ay valla çok acıktım , midem gurulduyo gryyyuuuuuuu
Hazırımm:)))
Ayyy çok tatlıı bayıldım bayıldımBugün ki kahveler tam kız kahvesi oldu:)))
Eki Görüntüle 1868185
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?