Demlik minyatürü de sana ithafen:))Ayyy çok tatlıı bayıldım bayıldımÇocukluğuma götüdü beni
Ayy çok tatlııı teşekkür ederim kraliçemmDemlik minyatürü de sana ithafen:))
ABOOO ÇOK TATLI DURUYORLAR NE ÇOK ÇENE ÇALMIŞSINIZ BURDA YENİ GÖRDÜM SAYFAYI:)Bugün ki kahveler tam kız kahvesi oldu:)))
Eki Görüntüle 1868185
Hemde ne sohbetler yaptık... Bildirimler arasında görmemişsindir yoksa ilk etiketlemeler de idin:)) Zamanın olur ise baştan bak aralarda ne resimler var:)))ABOOO ÇOK TATLI DURUYORLAR NE ÇOK ÇENE ÇALMIŞSINIZ BURDA YENİ GÖRDÜM SAYFAYI:)
AŞK OLSUN BANA BU KADAR MI BAKARKÖRÜM:)
Hamiş süper ya... Burayı yeni görmüş yoksa çoktan gelmişti:)) Sağolsun en baştan baktı ne yapmış ne etmişiz diye:)))
Oldu afiyet... Senin bitti mi kahvaltı faslı... Kahve bölümüne sende geç de geride bekleyen işler hemencecik bitiversinn:))
Hamiş süper ya... Burayı yeni görmüş yoksa çoktan gelmişti:)) Sağolsun en baştan baktı ne yapmış ne etmişiz diye:)))
BAKTIM VE ÇOK YORULDUM BİR KAHVEYİ HAKETTİM ÇOK GÜZELDİLER HEPSİNDEN CANIM ÇEKTİ AMA ÖZELLİKLE BAKLAVALI VARYA İÇİM GİTTTİ:)Hemde ne sohbetler yaptık... Bildirimler arasında görmemişsindir yoksa ilk etiketlemeler de idin:)) Zamanın olur ise baştan bak aralarda ne resimler var:)))
Hamiş sonlarda birazdan gelir:))) Kahve ile kendini ödüllendirsen o enerji ile çamaşır işi 1 saatte tamam:))Bi katlanılcak çamaşırlarım kaldı 3 güne katlar gelirim herhalde
YARDIMA GELİVERİYİM ABLAM):Bi katlanılcak çamaşırlarım kaldı 3 güne katlar gelirim herhalde
Sayfalar bitti demektir... Yoksunuz diyordun bak nerede imişiz:))) Ortalıklarda görünmez isek bilki başka yerde toplaşmışızdır:))GELDİMMMM
BİTTTİ BİTTTİ ABLAM GELDİM GELDİM BURDAYIM KAHVE İSTİYOMMMMM BENDE
KAHVE KAHVE İSTERİM :)Sayfalar bitti demektir... Yoksunuz diyordun bak nerede imişiz:))) Ortalıklarda görünmez isek bilki başka yerde toplaşmışızdır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?