BİTTTİ BİTTTİ ABLAM GELDİM GELDİM BURDAYIM KAHVE İSTİYOMMMMM BENDE
SANA YARDIM ETMEK İŞ OLMAZ Kİ BİTANESİ MEMNUNİYLE BENİM İŞİMMİŞ GİBİ YAPARIM
LüleMBAKTIM VE ÇOK YORULDUM BİR KAHVEYİ HAKETTİM ÇOK GÜZELDİLER HEPSİNDEN CANIM ÇEKTİ AMA ÖZELLİKLE BAKLAVALI VARYA İÇİM GİTTTİ:)
İKİ GÜNDÜR AKŞAM İÇİP YATIYORUM ÇOK RAHAT UYUYORUM ABLAM VALLAH İYİ GELİYOR SANKİSana kahve yassaaaak, süt iç kuzum süt iç
SANA YARDIM ETMEK İŞ OLMAZ Kİ BİTANESİ MEMNUNİYLE BENİM İŞİMMİŞ GİBİ YAPARIM
Bİ KAHVEYLE TELAFİ EDEBİLİRİZ ASLINDALüleMkivircik rapunzel SAĞOLSUN... Tatlı canımız çekti hemen imda da yetişti:))) Ellerine sağlık Hamişim... Biraz zamanını almış olduk:)
SAOL ABLAM BENİM RABBİM SENDEN RAZI OLSUN GÜNDE Bİ BARDAK İÇSEM ZARARI OLMAZ DEĞİL Mİ:)Kıyamam ben sanaaaa Allahım seni bi avazda sağ salim kurtarsın, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Hemde en baş sırada etiketledim samimiyetine dayanarak... Bu sohbetleri Hamiş sever... Bazı arkadaşları etiketlemedim nasıl tepki verirler bilmediğim için ama profil sayfam da da belirttim ,buradaki topik de de.. Görüp bize renk katmak isteyen herkese açığız diyeBiz etiketlemişmiydik kineçok utandım
Bİ KAHVEYLE TELAFİ EDEBİLİRİZ ASLINDA
BENCE DER ÇÜNKÜ TÜRKİYE ÇOK KARIŞIK AMA BU KADAR GÜZEL TEYZOŞLARI VARSA ÇOK MEMNUN OLURKız bak bizim tosun da gelince böyle demesin
Eki Görüntüle 1868235
Hemde en baş sırada etiketledim samimiyetine dayanarak... Bu sohbetleri Hamiş sever... Bazı arkadaşları etiketlemedim nasıl tepki verirler bilmediğim için ama profil sayfam da da belirttim ,buradaki topik de de.. Görüp bize renk katmak isteyen herkese açığız diye
SEVİYOM SENİ KAHVELERİN EN GÜZELİHemde en baş sırada etiketledim samimiyetine dayanarak... Bu sohbetleri Hamiş sever... Bazı arkadaşları etiketlemedim nasıl tepki verirler bilmediğim için ama profil sayfam da da belirttim ,buradaki topik de de.. Görüp bize renk katmak isteyen herkese açığız diye
BENCE DER ÇÜNKÜ TÜRKİYE ÇOK KARIŞIK AMA BU KADAR GÜZEL TEYZOŞLARI VARSA ÇOK MEMNUN OLUR
ŞİMDİ Mİ UYUMAZ YOKSA DOĞDUKTAN SONRA MI ABLAMUyumaz o çocuk uyumaz , içmeeeeee
Türk Kahvesi doğal bir içecek... Bebek Ömrüm de sever bence... BaşSultan sağlıklı olduktan sonra kahve içilebilir hamileler dimi..SAOL ABLAM BENİM RABBİM SENDEN RAZI OLSUN GÜNDE Bİ BARDAK İÇSEM ZARARI OLMAZ DEĞİL Mİ:)
CAN ABLAM BENİM HEMEN GETİRİRİM ORAYA EMİN OL İZMİRİ SEVİYOZ ZATEN HEMEN DOĞSUN SENİ KESİN GÖRMEYE GELECEMTeyzesi yer onu yer , koklar cennet kokulu ellerini
çok teşkkurler canımbu arada bebişin hayırlı olsun inşllah seni de bi düşünürler ne diyim durumun zor yani ayıp yaptıkları
ŞİMDİ Mİ UYUMAZ YOKSA DOĞDUKTAN SONRA MI ABLAM
çok teşkkurler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?