Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

bak işte yaşıyan anlıo insan halinden. Kadın erkek farkı burdanda olsa belli oluo işte

Doğduktan sonra görürsün sen , gecen gündüzüne karışcak haberin yok , olsun yaaa en güzel zamanların olacak inşallah
AMA GECE UYUMADAN İÇİYOM Bİ FİNCAN İKİ GÜNDÜR ABLAM GECE HİÇ RAHATSIZ OLMADAN SABAHA KADAR KESİNTİSİZ RAHAT RAHAT UYUYOM:)

BEN BİRAZ ACAYİP BİR İNSANIM NORMALDE İNSAN KAHVE İÇİNCE UYUMAZ BEN İSE UYUYOM
Bende uyurum... Çok nadirdir geç saat kahve içip uyumamam.. Genelde aklımada takılan birşey varsa yada uyku ihtiyacım yoksa ona da denk gelmiş olabilir.. Gerçi kahve zinde tutar.. Ben günde en az 2 en fazla 3 içerim ki sağlık problemi olmadığı sürece... Ama bebek de uykusuzluk yapar mı bilemem de keyifli bir bebek olacağı kesin:))

Bende aldım kahvemi geçtim ekran karşısına buluştum sizlerle nasılsınız gün nasıl gidiyor
Huzurlu gün geçiyor da iş olarak biraz hareketli geçse daha iyi olacak:))) Kahve de içiliyor afiyet olsun:)) Bende akşamı bekliyorum ki yemekten sonra tekrar içimm:))

Huzurlu gün geçiyor da iş olarak biraz hareketli geçse daha iyi olacak:))) Kahve de içiliyor afiyet olsun:)) Bende akşamı bekliyorum ki yemekten sonra tekrar içimm:))
Afiyet olsun cano ben geç kalmıştım kahve için şimdi de kek yapmaya gideceğim mutfağa öncesinde içiyim uykum açılsın dedim
Not:yine uyuyamadım

KEYFLİDEN ÖTÜRÜ ÇOK YARAMAZ OLACAK:) ÇÜNKÜ MİDEMİ DELİP ÇIKACAK GİBİ TEKMELİYOR

Sokağım Hamiş profilim de de görmemiş:))) Etiketlemeyide:))) Ama tüm sayfaları talan etti:)) Şimdi aynı seviyedeyiz:)) Geldiği an hareketlilik başladı:)) Nasıl da belli:))
ŞİMDİ ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE YEŞİL ELMAMI ISIRA ISIRA YİYOM SANKİ BİRİ ALACAKMIŞ GİBİ NEFES NEFESE KALMIŞ ŞEKİLDE YİYORUM GÖRMENİZ LAZIM GÜLMEKTEN GEÇERDİNİZ BENİ GÖRSENİZ:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…