- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bak işte yaşıyan anlıo insan halinden. Kadın erkek farkı burdanda olsa belli oluo işteYa bende bu erkekleri anlamıyorum.Biraz eşini düşün biraz ya ne var?Birde başbaşa kalmak istemez mi insan hiç ya madem annenden babandan ayrılamayacaktın niye evlendin diyesim geliyor böylelerineBir tane de bizim başımızda var maalesef
Ayrıca bende kapalı olduğum için iyi bilirim;bu sıcaklarda evin içinde sürekli kapalı olmak zor.
hoşbuldum canımm. Sinirden kimseyi soramadımHoş geldin , taze anne
AMA GECE UYUMADAN İÇİYOM Bİ FİNCAN İKİ GÜNDÜR ABLAM GECE HİÇ RAHATSIZ OLMADAN SABAHA KADAR KESİNTİSİZ RAHAT RAHAT UYUYOM:)Doğduktan sonra görürsün sen , gecen gündüzüne karışcak haberin yok , olsun yaaa en güzel zamanların olacak inşallah
Evet yaşayan anlıyor.Kv de de bayan olmasına rağmen oda postalamaya çalışır sülaleyi bana..bak işte yaşıyan anlıo insan halinden. Kadın erkek farkı burdanda olsa belli oluo işte
hoşbuldum canımm. Sinirden kimseyi soramadım
nasılsın tatlım
AMA GECE UYUMADAN İÇİYOM Bİ FİNCAN İKİ GÜNDÜR ABLAM GECE HİÇ RAHATSIZ OLMADAN SABAHA KADAR KESİNTİSİZ RAHAT RAHAT UYUYOM:)
BEN BİRAZ ACAYİP BİR İNSANIM NORMALDE İNSAN KAHVE İÇİNCE UYUMAZ BEN İSE UYUYOMAllah Allah çok enteresan , şaşırdım bak şimdi , ben gece kahve içsem 3 falan uyuyamam herhalde
Hoşgeldin Şükriye;geç geldin ŞükriyeBEN BİRAZ ACAYİP BİR İNSANIM NORMALDE İNSAN KAHVE İÇİNCE UYUMAZ BEN İSE UYUYOM
Bende uyurum... Çok nadirdir geç saat kahve içip uyumamam.. Genelde aklımada takılan birşey varsa yada uyku ihtiyacım yoksa ona da denk gelmiş olabilir.. Gerçi kahve zinde tutar.. Ben günde en az 2 en fazla 3 içerim ki sağlık problemi olmadığı sürece... Ama bebek de uykusuzluk yapar mı bilemem de keyifli bir bebek olacağı kesin:))BEN BİRAZ ACAYİP BİR İNSANIM NORMALDE İNSAN KAHVE İÇİNCE UYUMAZ BEN İSE UYUYOM
Sokağım Hamiş profilim de de görmemiş:))) Etiketlemeyide:))) Ama tüm sayfaları talan etti:)) Şimdi aynı seviyedeyiz:)) Geldiği an hareketlilik başladı:)) Nasıl da belli:))Hoşgeldin Şükriye;geç geldin Şükriye
OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN:)Hoşgeldin Şükriye;geç geldin Şükriye
Huzurlu gün geçiyor da iş olarak biraz hareketli geçse daha iyi olacak:))) Kahve de içiliyor afiyet olsun:)) Bende akşamı bekliyorum ki yemekten sonra tekrar içimm:))Bende aldım kahvemi geçtim ekran karşısına buluştum sizlerle nasılsınız gün nasıl gidiyor
Eee nasıl gdiyorOLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN:)
Afiyet olsun cano ben geç kalmıştım kahve için şimdi de kek yapmaya gideceğim mutfağa öncesinde içiyim uykum açılsın dedimHuzurlu gün geçiyor da iş olarak biraz hareketli geçse daha iyi olacak:))) Kahve de içiliyor afiyet olsun:)) Bende akşamı bekliyorum ki yemekten sonra tekrar içimm:))
KEYFLİDEN ÖTÜRÜ ÇOK YARAMAZ OLACAK:) ÇÜNKÜ MİDEMİ DELİP ÇIKACAK GİBİ TEKMELİYORBende uyurum... Çok nadirdir geç saat kahve içip uyumamam.. Genelde aklımada takılan birşey varsa yada uyku ihtiyacım yoksa ona da denk gelmiş olabilir.. Gerçi kahve zinde tutar.. Ben günde en az 2 en fazla 3 içerim ki sağlık problemi olmadığı sürece... Ama bebek de uykusuzluk yapar mı bilemem de keyifli bir bebek olacağı kesin:))
İYİ GİDİYOR BİTANESİ ÇAY PAYLAŞIMI YAP BİRAZ CANIMIZ ÇEKSİN:)Eee nasıl gdiyor
ŞİMDİ ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE YEŞİL ELMAMI ISIRA ISIRA YİYOM SANKİ BİRİ ALACAKMIŞ GİBİ NEFES NEFESE KALMIŞ ŞEKİLDE YİYORUM GÖRMENİZ LAZIM GÜLMEKTEN GEÇERDİNİZ BENİ GÖRSENİZ:Sokağım Hamiş profilim de de görmemiş:))) Etiketlemeyide:))) Ama tüm sayfaları talan etti:)) Şimdi aynı seviyedeyiz:)) Geldiği an hareketlilik başladı:)) Nasıl da belli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?