- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
ŞİMDİ ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE YEŞİL ELMAMI ISIRA ISIRA YİYOM SANKİ BİRİ ALACAKMIŞ GİBİ NEFES NEFESE KALMIŞ ŞEKİLDE YİYORUM GÖRMENİZ LAZIM GÜLMEKTEN GEÇERDİNİZ BENİ GÖRSENİZ:
sonrada niye gelin kaynanayı sevmez derler. Bi rahat bıraksalar sevicez deEvet yaşayan anlıyor.Kv de de bayan olmasına rağmen oda postalamaya çalışır sülaleyi bana..
kaynanam super keyfi çok yerindeBiz öööyle kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz hamdolsun çok şükür
Asıl sen nasılsın , bebeğin nasıl , KAYNANAN nasıl
Aklının takılmasına izin verme... Kek mii.. of .. ikindi çayı ilee:))Afiyet olsun cano ben geç kalmıştım kahve için şimdi de kek yapmaya gideceğim mutfağa öncesinde içiyim uykum açılsın dedim
Not:yine uyuyamadım
SAOL BİTANESİ AMA MİDEM ÇOK KÖTÜ YANIYOROhhh afiyet olsun.... Yarasınnnn
CANTANEM BENİM GÖBÜŞ HEP ÇATLADI BU SON AYDA HEP YEMEK YERKEN ÇATLADIM ÇATLADIM DEDİM VER SONUNDA ÇATLADIM GERÇEKTEN BEBİŞ DOĞDUKTAN SONRA GEÇER Mİ ACABAkaynanam super keyfi çok yerindebebişimde uyutmuo sağolsun, bi başbaşa kalsak oğluşumla rahatlicaz da
kaynanam super keyfi çok yerindebebişimde uyutmuo sağolsun, bi başbaşa kalsak oğluşumla rahatlicaz da
Evet ya süpper portakallı kek tam ağzına layık gel beraber yiyelim :)Aklının takılmasına izin verme... Kek mii.. of .. ikindi çayı ilee:))
Bakımını düzgün yaparsan geçer İnşAllah üzülme :)CANTANEM BENİM GÖBÜŞ HEP ÇATLADI BU SON AYDA HEP YEMEK YERKEN ÇATLADIM ÇATLADIM DEDİM VER SONUNDA ÇATLADIM GERÇEKTEN BEBİŞ DOĞDUKTAN SONRA GEÇER Mİ ACABA
Bebeğe vitamin olsun kan olsun İnşAllah :)BİTİRDİM:)
Onlar da bizi sevmiyor merak etmesonrada niye gelin kaynanayı sevmez derler. Bi rahat bıraksalar sevicez de
canım ben 5. Aydan itibaren her gece halis zeytinyağı surdum gobuşime ve birtane bile çatlağım olmadı. O yuzden bilemicem vallaCANTANEM BENİM GÖBÜŞ HEP ÇATLADI BU SON AYDA HEP YEMEK YERKEN ÇATLADIM ÇATLADIM DEDİM VER SONUNDA ÇATLADIM GERÇEKTEN BEBİŞ DOĞDUKTAN SONRA GEÇER Mİ ACABA
allhtan gorumce yok bndeOnlar da bizi sevmiyor merak etmeKendi kızlarına gelince anlıyorlar o konuda da hiç merak etme
off şu rejim dolu gunlerimde oldu mu şu foto beaaKahvemi alip gelsem araniza katilabilir miyim :)
Sana daGÜNAYDINLARRRRRR:)
off şu rejim dolu gunlerimde oldu mu şu foto beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?