Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

bardakların çok güzelmiş üzerindeki nazar boncuklu el ne güzel fatma ana eli şeklinde hep nette de görüyorum daha çok kolye künyede bu şekilde oluyor

Teşekkürler aynam:) bardak delisiyim zaten. Çok severim bardak çanak almayı. Bir günde senden görürüz inşallah bir sunum:-*

Teşekkürler aynam:) bardak delisiyim zaten. Çok severim bardak çanak almayı. Bir günde senden görürüz inşallah bir sunum:-*
bazen nette mutfak resimlerine bakıyorum hep sitede mutfaklarımızı da paylaşalım diye konu açmıştım bazı bayanlar çok zevkli oluyor bir de insanın kendi evi olunca da her şey daha düzenli oluyor biz 3 senede 3. evimizdeyiz kiracı olunca çok kabım bardak çanağım da kırıldı bu taşınmalarda ALLAH herkesin gönlüne göre versin kendi evim olduğumda çok düşüncelerim var ama kadınları en çok mutlu eden sanırım mutfak eşyaları satın almaktır

oh mis gibi akşam ben de yapayım eşimle içelim uzun zamandır Türk kahvesi keyfi yapmadık
Eşinle karşılıklı şöyle için de iyice keyiflenin...:)) Taze çekilmiş kahven olur ise ve seviyorsanız alışkanlık haline getirin derim.. Küçük ama güzel mutluluk veriyorr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…