Hep beraber olsun birgün Lülem:))vuuu güzel olmuş ellerine sağlık
Yağmur Perimmm.. Öpüyorum seni.. Kışa hazırlık mı başladı:))Kizlaaaaar
Süvarimin Kraliçesi..... Renkli renkli... Sende olmasan resimler göremiycez... Ellerine sağlık... Bende daha sonra akşam kahvemi içicemmm:)))Eki Görüntüle 1878997 Çay yok amma kahve her daim bulunur buyrun:)
Afiyet olsun kahve kraliçem özledik nerelerdesin :/Çayımın Hası seninde ellerin den ikindi çayı nasul da datlı datlı yudumlanır:))
bardakların çok güzelmiş üzerindeki nazar boncuklu el ne güzel fatma ana eli şeklinde hep nette de görüyorum daha çok kolye künyede bu şekilde oluyor
ben de çok severim tabak çanak ..atandığımda ilk işim mutfağımı rengarek tabaklarla donatmakTeşekkürler aynam:) bardak delisiyim zaten. Çok severim bardak çanak almayı. Bir günde senden görürüz inşallah bir sunum:-*
Benimde işlerim vardı biraz gelemedim buralara ama ilk fırsatta geldim bende özledim:)Afiyet olsun kahve kraliçem özledik nerelerdesin :/
Küstüm ben sanaBenimde işlerim vardı biraz gelemedim buralara ama ilk fırsatta geldim bende özledim:)
bazen nette mutfak resimlerine bakıyorum hep sitede mutfaklarımızı da paylaşalım diye konu açmıştım bazı bayanlar çok zevkli oluyor bir de insanın kendi evi olunca da her şey daha düzenli oluyor biz 3 senede 3. evimizdeyiz kiracı olunca çok kabım bardak çanağım da kırıldı bu taşınmalarda ALLAH herkesin gönlüne göre versin kendi evim olduğumda çok düşüncelerim var ama kadınları en çok mutlu eden sanırım mutfak eşyaları satın almaktırTeşekkürler aynam:) bardak delisiyim zaten. Çok severim bardak çanak almayı. Bir günde senden görürüz inşallah bir sunum:-*
Kesinlikle... Kahvesiz gün pek iyi geçmiyor... Şimdi akşam kahveme geldi sıra ve içiyorum.. Enerjim yerine geldi yeniden:)))shebetsys kadayıfım benimmm teşekkür ederim:-* afiyetler olsun. Kahve icilsin ki kafa deşarj olsun:)
Bir kahve içeriz karşılıklı.. Yanına da bol çikolata çeşitleri yaparım... Alırım ben senin küsmelerdeki gönlünü:)))Küstüm ben sana
Tmm olur ama bir şartla kahve fotosu isterimBir kahve içeriz karşılıklı.. Yanına da bol çikolata çeşitleri yaparım... Alırım ben senin küsmelerdeki gönlünü:)))
Akşam kahvesinin fotosunu çekmedim de hafta sonunun çekmiş idim bir bakem:))Tmm olur ama bir şartla kahve fotosu isterim
Tmm bekliyorumAkşam kahvesinin fotosunu çekmedim de hafta sonunun çekmiş idim bir bakem:))
oh mis gibi akşam ben de yapayım eşimle içelim uzun zamandır Türk kahvesi keyfi yapmadık
Vooovvv müthiş müthiş işte şimdi gönlümü aldın bende kahvemi alıyım
Eşinle karşılıklı şöyle için de iyice keyiflenin...:)) Taze çekilmiş kahven olur ise ve seviyorsanız alışkanlık haline getirin derim.. Küçük ama güzel mutluluk veriyorr:))oh mis gibi akşam ben de yapayım eşimle içelim uzun zamandır Türk kahvesi keyfi yapmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?