- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
bazen nette mutfak resimlerine bakıyorum hep sitede mutfaklarımızı da paylaşalım diye konu açmıştım bazı bayanlar çok zevkli oluyor bir de insanın kendi evi olunca da her şey daha düzenli oluyor biz 3 senede 3. evimizdeyiz kiracı olunca çok kabım bardak çanağım da kırıldı bu taşınmalarda ALLAH herkesin gönlüne göre versin kendi evim olduğumda çok düşüncelerim var ama kadınları en çok mutlu eden sanırım mutfak eşyaları satın almaktır
kesinlikle canım taze kahveyi bulamayız da tavada kavurunca da çok güzel oluyor bayat kahveyi sonra mis :) benim küçük mutluluğum çayım oluyor genellikle yanında da ufak tefek basta börek yaparsam o daEşinle karşılıklı şöyle için de iyice keyiflenin...:)) Taze çekilmiş kahven olur ise ve seviyorsanız alışkanlık haline getirin derim.. Küçük ama güzel mutluluk veriyorr:))
Allah gönlüne göre versin canım. Inşallah atanır da, istediğin gibi bir ev alır; mutfak yaparsın:-*
olsun canım benim olsunHep beraber olsun birgün Lülem:))
Gönlünü alırım böyle de karşılığında çay saatinde senden beklerim Çay Süprizi:))Vooovvv müthiş müthiş işte şimdi gönlümü aldın bende kahvemi alıyım
Yazik olmuw neyse yenilerini yaziyorsun nasil olsa)gençlik işte o zaman bir kafamın attığı zamana gelmiş neye kızdım da yaktım hatırlamıyorum bile
Benimde ewim how sozler soyler ben karwiliginda ne diycemi bilemem bile)benim eşim de hiç yazmaz odundur birazama konuşması falan çok düzgündür ikna eder ben konuşurken heyecanlanırım hep
Ellerine saglik)Eki Görüntüle 1878997 Çay yok amma kahve her daim bulunur buyrun:)
Bende cayi severim cok buyur ben yapayim) icelim birlikteben de çok güzel türk kahvesi yaparım bir gün ben de resmini çekip koyayım her zaman beklerim kahve içmeye ama benim gözüm çayda :d
Etdim gitdi ellerine saglik sagol guzel gozlum))Biri senin öyle farz et:))
Superler hayatim afiyet bal weker olsun)
Tmm İnşAllahGönlünü alırım böyle de karşılığında çay saatinde senden beklerim Çay Süprizi:))
hehehe ben de sçylüyorum söylüyorum eşim öyle bakıyorBenimde ewim how sozler soyler ben karwiliginda ne diycemi bilemem bile)
hüzün olur yazarım sevinirim yazarım ağlarım yazarım ama en çok da acıları hatırladıkça yazılıyorYazik olmuw neyse yenilerini yaziyorsun nasil olsa)
Hayırlı akşamlar:))Hayırlı akşamlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?