Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

Iyi ediyorsun ama huzunlenme hic canim
2 gülersem arkasından kesin ağlayacağım bir şey olur hayat bu işte ALLAH kimsenin uzun zaman ağlayacağı zamanlar geçirtmesin dert sıkıntı vermesin hamdolsun iyiyim bu sıralar durgun ve sakinim canım

2 gülersem arkasından kesin ağlayacağım bir şey olur hayat bu işte ALLAH kimsenin uzun zaman ağlayacağı zamanlar geçirtmesin dert sıkıntı vermesin hamdolsun iyiyim bu sıralar durgun ve sakinim canım
Cok wukur hep iyi olmani diliyorum

shebetsys ablacimmmmmmmmmmm ozledim seni nasilsin neler yapiyorsun ♡
Canım benim iyiyim.. Yazın son anlarını yaşamaya çalışıyorum:)) İşlerle uğraşıyorum..
Asıl sen nasılsın.. Keyfin nasıl... Biraz seni kendi haline bıraktım ki, yoluna girerse bazı şeyler nede olsa sen ses verirsin diye:))

Cenneti Deryam seni yakalamış durumdayım.... Yaz girdi araya sohbetlerimize ara verildi:)
Sorma yaz girdi hemde ne girdi) bizim burda yazin duyunler falan cok olur niwanda vardi birkac kere dogum gunleri derken inan ya evde olmuyoruz oluncada ya iwlerim oluyro ya halsizim zaten oyle gidiyorum napiyim valla kaz zaman rahatsizliklarim yuzunden hic bir yere gitmiyrdum yoruldum artik insan daha da bunalima giriyor))) kiwin evde olunca bol bol soh etlere devam ederiz arada bdv takiliyorum girdimmi de cikamiyrum takilip kaliyorum

Olsun yazın biraz hareket iyidir.. Kış gelince yine kapanıcaz zati içerlere... Bende fırsat buldukça geliyorum... Kendine dikkat et.. Eğlen ama yormada kendini...

Oyyyy ablacım benim keyfini çıkar baya oldu sana yazmayalı.. Şükür diyelim ablacım ,kafa toparlamaya devam zor olsa da napalım
Senin beni kendi haline bıraktığın gibi bende kendimi, kendi haline bıraktım..
Değişiklik çok iyi geldi, değişiklik sadece fiziksel / dış görünüşle kalmadı taaaaa kk da bile nick değişikliğine gittim düşün ne kadar sıkıldığımı

Sen yazın son damlalarını yaşıyorsun biz sonbahar girdik ablam , kalk artık havuz başından bensiz keyif yapma hıh zaten kahveni de özledim, soğuk kahve sıcak kahvenin yerini tutmuyormuş bunu anladım ben sen demiştin..

Sen gel havuz başına .. Taze bol köpüklü kahve yapayım sana.. ama üfle biraz:))) Değişiklik iyidir aradaki Kara Gözlü Aşkısına ne yapsa herşey yaraşırda yakışırda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…