- 15 Nisan 2016
- 367
- 21.190
- 203
Hayirli akwamlar hayayim)Hayırlı akşamlar canlar
hehehe ben de sçylüyorum söylüyorum eşim öyle bakıyor
Hayirli akwamlar hayayim)Hayırlı akşamlar canlar
hehehe ben de sçylüyorum söylüyorum eşim öyle bakıyor
Iyi ediyorsun ama huzunlenme hic canimhüzün olur yazarım sevinirim yazarım ağlarım yazarım ama en çok da acıları hatırladıkça yazılıyor
2 gülersem arkasından kesin ağlayacağım bir şey olur hayat bu işte ALLAH kimsenin uzun zaman ağlayacağı zamanlar geçirtmesin dert sıkıntı vermesin hamdolsun iyiyim bu sıralar durgun ve sakinim canımIyi ediyorsun ama huzunlenme hic canim
Cok wukur hep iyi olmani diliyorum2 gülersem arkasından kesin ağlayacağım bir şey olur hayat bu işte ALLAH kimsenin uzun zaman ağlayacağı zamanlar geçirtmesin dert sıkıntı vermesin hamdolsun iyiyim bu sıralar durgun ve sakinim canım
cümlemizin canım önce sağlık huzur mutluluk gerisi olur zamanla olur ALLAH ol dedikten sonra olurCok wukur hep iyi olmani diliyorum
Canım benim iyiyim.. Yazın son anlarını yaşamaya çalışıyorum:)) İşlerle uğraşıyorum..shebetsys ablacimmmmmmmmmmm ozledim seni nasilsin neler yapiyorsun ♡
Cenneti Deryam seni yakalamış durumdayım.... Yaz girdi araya sohbetlerimize ara verildi:)
Inwallah amin canimcümlemizin canım önce sağlık huzur mutluluk gerisi olur zamanla olur ALLAH ol dedikten sonra olur
Sorma yaz girdi hemde ne girdi) bizim burda yazin duyunler falan cok olur niwanda vardi birkac kere dogum gunleri derken inan ya evde olmuyoruz oluncada ya iwlerim oluyro ya halsizim zaten oyle gidiyorum napiyim valla kaz zaman rahatsizliklarim yuzunden hic bir yere gitmiyrdum yoruldum artik insan daha da bunalima giriyor))) kiwin evde olunca bol bol soh etlere devam ederiz arada bdv takiliyorum girdimmi de cikamiyrum takilip kaliyorumCenneti Deryam seni yakalamış durumdayım.... Yaz girdi araya sohbetlerimize ara verildi:)
Olsun yazın biraz hareket iyidir.. Kış gelince yine kapanıcaz zati içerlere... Bende fırsat buldukça geliyorum... Kendine dikkat et.. Eğlen ama yormada kendini...Sorma yaz girdi hemde ne girdi) bizim burda yazin duyunler falan cok olur niwanda vardi birkac kere dogum gunleri derken inan ya evde olmuyoruz oluncada ya iwlerim oluyro ya halsizim zaten oyle gidiyorum napiyim valla kaz zaman rahatsizliklarim yuzunden hic bir yere gitmiyrdum yoruldum artik insan daha da bunalima giriyor))) kiwin evde olunca bol bol soh etlere devam ederiz arada bdv takiliyorum girdimmi de cikamiyrum takilip kaliyorum
Tewekkurler bir tanem canim tatlim guzel arkadawimOlsun yazın biraz hareket iyidir.. Kış gelince yine kapanıcaz zati içerlere... Bende fırsat buldukça geliyorum... Kendine dikkat et.. Eğlen ama yormada kendini...
Sanada canimHerkese hayırlı geceler huzurlu uykular ....
Canım benim iyiyim.. Yazın son anlarını yaşamaya çalışıyorum:)) İşlerle uğraşıyorum..
Asıl sen nasılsın.. Keyfin nasıl... Biraz seni kendi haline bıraktım ki, yoluna girerse bazı şeyler nede olsa sen ses verirsin diye:))
Oyyyy ablacım benim keyfini çıkar baya oldu sana yazmayalı.. Şükür diyelim ablacım ,kafa toparlamaya devam zor olsa da napalım
Senin beni kendi haline bıraktığın gibi bende kendimi, kendi haline bıraktım..
Değişiklik çok iyi geldi, değişiklik sadece fiziksel / dış görünüşle kalmadı taaaaa kk da bile nick değişikliğine gittim düşün ne kadar sıkıldığımı
Sen yazın son damlalarını yaşıyorsun biz sonbahar girdik ablam , kalk artık havuz başından bensiz keyif yapma hıhzaten kahveni de özledim, soğuk kahve sıcak kahvenin yerini tutmuyormuş bunu anladım ben sen demiştin..
ʚ̴̶̷̥̀ ू☆ Herkese Hayırlı Geceler Çiçekler ʚ̴̶̷̥̀ ू☆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?