- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Sen gel havuz başına .. Taze bol köpüklü kahve yapayım sana.. ama üfle biraz:))) Değişiklik iyidir aradaki Kara Gözlü Aşkısına ne yapsa herşey yaraşırda yakışırda...
Kahve kraliçem daha az önce içtim kahvemi gel beraber içelim :)@sessizsokak Çay yok kahve yokk:)) Bayramdan sonra bol bol olmalı:))))))))))))))))
Afiyet olsun.. Bende akşam kahvesin de geç kaldım ama biraz dan içicem.. hele seninle olduktan sonra bu fasıllar saatlerce sürer gider Çayımın hASII:))Kahve kraliçem daha az önce içtim kahvemi gel beraber içelim :)
Bayadır konuşamıyoruz ama şunu bil ki her kahve içişimde sen varsın aklımda :)Afiyet olsun.. Bende akşam kahvesin de geç kaldım ama biraz dan içicem.. hele seninle olduktan sonra bu fasıllar saatlerce sürer gider Çayımın hASII:))
kahve kokulu kızlar yarın piknik yapcaz :) bende kaptım kahvemi fincanımı çikolatamı yarına hazırım közde türk kahvesi pişirmeyi planlıyorumhem közde hemde doğada içmek bakalım nasıl olcak shebetsys Hannaz nese-li_hilos @sukruyeomay -MinikAnnecik-
senin yerine de içerim ben nazımAfiyet bal şeker olsun kuzumközde pişirilen kahvenin tadı gibisi var mı , benim yerime de içersen sevinirim
Evet denk gelemedik bir türlü.... Bayramda bitti... Artık burada olduğumuz zamanlarda güzel sohbetler bizi bekler.. Sende her çay içtiğimde aklımdasın.. Bayramda bir ziyaretim de semaverde çay vardı .. hemde kömürle yanandan:)) Bardak bardak içtim.. Tadı bir başka oluyor ımmm:)Bayadır konuşamıyoruz ama şunu bil ki her kahve içişimde sen varsın aklımda :)
Offf.. Kahvenin estetik duruşuna bak.... Bayram nasıl güzel geçmez kii:)) Kahveli her daim bayramlara:))
Birde mangal yaptık de ki tam olsun...Közde Türk Kahvesi... İşte kahvenin tadı,hasııııııı.... Birde taze güzel bir kahve ise... O kokusu...Başım döndü... Afiyet olsun gani ganiii... Çok eğlenceli geçmiş olsun ve bizede nasip olsunn:)))kahve kokulu kızlar yarın piknik yapcaz :) bende kaptım kahvemi fincanımı çikolatamı yarına hazırım közde türk kahvesi pişirmeyi planlıyorumhem közde hemde doğada içmek bakalım nasıl olcak shebetsys Hannaz nese-li_hilos @sukruyeomay -MinikAnnecik-
kahveeeeeeee
BaşSultan bir ara bizde köde Türk Kahvesi içmeliyiz:))
BaşSultan bir ara bizde köde Türk Kahvesi içmeliyiz:))
Geldim geldim... öPİMM Seni:))E yoksun ki , gelsen bi hayırlısıyla , içerdik arkadaşım
Geldim geldim... öPİMM Seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?