- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
BaşSultan bir ara bizde köde Türk Kahvesi içmeliyiz:))
He heee.. Ellimi de öp harçlık verimm:))) Berhudar ol Ablasının Gülü:)))))))Ablaaaaa bayramın mübarek olsuuuuun
Benim yapmam gerek....:))Közde kahvenin bi tat değişikliğini alamadım ben :))
AblaaaaaHe heee.. Ellimi de öp harçlık verimm:))) Berhudar ol Ablasının Gülü:)))))))
size de nasip olsun kraliçem ♥ bir gün öncesinden taze taze çektirdim kahvemi bakır cezvede pişirdim bide oh mis çok güzeldiBirde mangal yaptık de ki tam olsun...Közde Türk Kahvesi... İşte kahvenin tadı,hasııııııı.... Birde taze güzel bir kahve ise... O kokusu...Başım döndü... Afiyet olsun gani ganiii... Çok eğlenceli geçmiş olsun ve bizede nasip olsunn:)))
içerim nazım içmem mi hatta sana da yaparım ayakları uzatır içeriz bir gün ohh değmesinler keyfimizeAfiyet bal şeker olsun kuzumközde pişirilen kahvenin tadı gibisi var mı , benim yerime de içersen sevinirim
içerim nazım içmem mi hatta sana da yaparım ayakları uzatır içeriz bir gün ohh değmesinler keyfimize
közde yapma fikri ve doğada içmek cezbediyor insanı o ruh hali süper ♥♥Benim yapmam gerek....:))
inşallah ablacımRapunzelim yaparız içeriz bi gün inşallah
Olmaz mı... Afiyet olsun... Taze kahve çektirmen çok iyi olmuş... Böyle günlerin hep daim olsun inşallah:))) İyi birgün geçmiş.. Bu enerji bir süre yeter:))size de nasip olsun kraliçem ♥ bir gün öncesinden taze taze çektirdim kahvemi bakır cezvede pişirdim bide oh mis çok güzelditemiz hava kokusu kahve kokusu bir nevi terapi oldu
He heee:)) Hayırlı günler olsun:))Ablaaaaa
Bu ara malum soğuklar başlayınca benim işlerdede biraz hareketlilik başladı... Artık görünürüm buralarda ... Sen nasılsın...Nerdesin sen canısı
Eki Görüntüle 1888265 Kahve güzelleri.. Bu kez tepesine bebek koydum kahvenin:))) Taze annemizin @sukruyeomay gününe olsun artık kahveler içebilecek..
Hannaz @sessizsokak @nese-li_hilos @AKovser @kivircik rapunzel @Hayat sarkisi @bayan nihayet @ku_zu_cuk_la_rim
@Busra-drnk
@TugbaHamza
@ipekcceee
@-Mahperi-
@-Aypare-
@SekerPancari71
@Bitter_girl
daha yazamadığım nice arkadaşlarımızla.. Taze anne bebeğin hayırlı bir Ömrü olsun ve Allah isteyen herkese nasip etsin....
Bu ara malum soğuklar başlayınca benim işlerdede biraz hareketlilik başladı... Artık görünürüm buralarda ... Sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?