Buram Buram Kokan Kahve Ve Çay Sefalarımız...

İyilik sağlık , tam hız devam , sen nasılsın :))
İşler hareketlenince kendimi daha iyi hissediyorum.. Onun dışında çok şükür bir sorun yok... Biliyorsun kah keyifli kah hüzünlü oluyoruz... Ömrümüz geçiyor... Bazen derine gidiyorum bakıyorum ki olmuyor yüzeysel devam diyorum:)

Yok yok derinlere gitme , insan derinlere gittiği zaman takılıp kalıyor , boş ver ...

Merhaba kızlar.
Epeydir uğrayamadım malum kayınvalide ziyaretindeydim.
Salı günü yeni geldim, evin işi ancak halloldu.
Bakayım kahve kokulularım ne yapıyor dedim

Merhaba kızlar.
Epeydir uğrayamadım malum kayınvalide ziyaretindeydim.
Salı günü yeni geldim, evin işi ancak halloldu.
Bakayım kahve kokulularım ne yapıyor dedim
Merhaba.. Ne zamandır aklımda idin.. Bir yerlere gidecektin heralde dinlenme modundasın diye düşündüm ve yazmadım... Ben iyiyim işlerle uğraşıyorum... Sen nasılsın keyfin sağlığın nasıl...

@sukruyeomay güzel anne sana bebekli kahvede yapmıştım ama etiketleme olmamış mı bilemedim:)) Arada dürt diyordun:)) Zaman bulursan gel buralara da özledim seni:))

Canim 2 haftalik tatilin 1 haftasini hasta gecirdigim icin cok da enerji toplayamadim dogrusu :)
Yalniz takvimi fark etmissindir sonunda hamileyim o yuzden iyiyim :)
Takvime bakmadım ama konuyuda ben acmak istemedim... O yağmurlu günde ne konuşmuştuk hatırladın mı:)))
Süpriz olmadı :)) Bu haber mucize:))) Süper... Bir melek daha gelecek dünyamıza hayırlısı ile:))) Çok sevindim... Bundan sonra hasta olmak yok sağlıklı beslenme var güzel anne adayı... Dur.. Maaşallah da diyelim.....O la la o la la... Ben kahvemi içeyim sana da ballı süt verelim:))

Evet canim hatirliyorum :) Cok tesekkur ederim cok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…