Kahveli bir kutlama yapalım dedik... Kızların da iznine sığınıyorum :)))Ellerine sağlık canım, annemiz bebişiyle meşgul gelince çok sevinecek
İşler hareketlenince kendimi daha iyi hissediyorum.. Onun dışında çok şükür bir sorun yok... Biliyorsun kah keyifli kah hüzünlü oluyoruz... Ömrümüz geçiyor... Bazen derine gidiyorum bakıyorum ki olmuyor yüzeysel devam diyorum:)İyilik sağlık , tam hız devam , sen nasılsın :))
Kahveli bir kutlama yapalım dedik... Kızların da iznine sığınıyorum :)))
İşler hareketlenince kendimi daha iyi hissediyorum.. Onun dışında çok şükür bir sorun yok... Biliyorsun kah keyifli kah hüzünlü oluyoruz... Ömrümüz geçiyor... Bazen derine gidiyorum bakıyorum ki olmuyor yüzeysel devam diyorum:)
Dediğin gibi bende öyle yapıyorum.. Artık hayat bize ne getirirse.... Seninle denk geldiğime çok sevindim... :))Yok yok derinlere gitme , insan derinlere gittiği zaman takılıp kalıyor , boş ver ...
sağ ol canım benim evet bir süre idare eder bu beniOlmaz mı... Afiyet olsun... Taze kahve çektirmen çok iyi olmuş... Böyle günlerin hep daim olsun inşallah:))) İyi birgün geçmiş.. Bu enerji bir süre yeter:))
Hayırlı akşamlarrr:)))ii geceler
Merhaba.. Ne zamandır aklımda idin.. Bir yerlere gidecektin heralde dinlenme modundasın diye düşündüm ve yazmadım... Ben iyiyim işlerle uğraşıyorum... Sen nasılsın keyfin sağlığın nasıl...Merhaba kızlar.
Epeydir uğrayamadım malum kayınvalide ziyaretindeydim.
Salı günü yeni geldim, evin işi ancak halloldu.
Bakayım kahve kokulularım ne yapıyor dedim
Daha ne güzel günler bekliyor bizi:)) Hayırlısı ile onarıda paylaşırız:)) Hep güzel olaylar olsun:))sağ ol canım benim evet bir süre idare eder bu beni
Merhaba.. Ne zamandır aklımda idin.. Bir yerlere gidecektin heralde dinlenme modundasın diye düşündüm ve yazmadım... Ben iyiyim işlerle uğraşıyorum... Sen nasılsın keyfin sağlığın nasıl...
İyice enerji topladın o halde.. Bundan sonrası da daha güzel olacak hayırlısı ile:))Ben de iyiyim cok sukur canim. Gidip geldik iste :)
İyice enerji topladın o halde.. Bundan sonrası da daha güzel olacak hayırlısı ile:))
Takvime bakmadım ama konuyuda ben acmak istemedim... O yağmurlu günde ne konuşmuştuk hatırladın mı:)))Canim 2 haftalik tatilin 1 haftasini hasta gecirdigim icin cok da enerji toplayamadim dogrusu :)
Yalniz takvimi fark etmissindir sonunda hamileyim o yuzden iyiyim :)
Hayırlı cumalar BaşSultan:)))Hayırlı CUMA'LAR
Takvime bakmadım ama konuyuda ben acmak istemedim... O yağmurlu günde ne konuşmuştuk hatırladın mı:)))
Süpriz olmadı :)) Bu haber mucize:))) Süper... Bir melek daha gelecek dünyamıza hayırlısı ile:))) Çok sevindim... Bundan sonra hasta olmak yok sağlıklı beslenme var güzel anne adayı... Dur..Maaşallah da diyelim.....O la la o la la... Ben kahvemi içeyim sana da ballı süt verelim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?