- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Benim kızda diyor buraları okuyup okuyup paranoya yapıyorsun diyor hangi konularda dersen kızlık zarı diktirmek gibi ,sanırım en iğrenç konu bu bunu kızıma okuttum ben küsüp bir kaç gün konuşmadı
burda dureydim böyle tam burda böyle gollerimi açeydim iki yena duteydım onu, duteydım onu ben, getme deyeydim, getme sadık... onbeş sene evvelsi dureydim böyle nuran duteydim sadığımı.... sarıleydim böyle evladımaaa getme deyeydiiim.... getmez idi o vakıt kalırdı , ağzım dilim lal olaydı, get diyen dilim gopeydi... beniiim yüzümdeen beniim yüüzümdeeeeeennn, benim yüzümdeeeeeeen, saadııııııııık, sadıııııık, tutaamaadıııııım, tutamadııııııım ....
biraz daha yumuşakkkAaaaaa ben seni hatırladım şimdi
Sen bizim topice gelip abidik gubidik şeyler yazıyordun
Bize trip yapıyordun laf sokup eğleniyordun kendince
Sonra bana niye iyi gelmiyorsunuz diyosun bir de
Benim durumum farklı. Ben konu sahiplerinin durumlarına üzülüyorum. Sanki sıkıntıyı ben yaşamışım gibi yüzüm gülmüyor. Konu aklımdan çıkana kadar çok keyifsiz oluyorum. Konuları okumayayım diyorum yine okuyorum, kendime hakim olamıyorum. Konu mu açsam acaba. Psikolog arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum.
Cok tskler canimbakmak istediğin üyenın profılıne gir hakkında secenegını tıkla ve sayfanın alt kısmında , actıgı konuları içerır dıye bır lınk nvar onu tıkla canım ordan konularını görürsün mucukss
Ne intiharı ya onun büyük hayalleri var daha ev sahibi olacak, hem çok da güzel, o güzelliğine kıyıp öyle cahillikler yapmaz korkmayın boşunaKızlar yanlış anlamayin lütfen ama nasıl göze alabiloyorsunuz dünyada olmayacak şey yok hadi intihar etmekten bahsediyorsa. Küçük ihtimale karşı bile bence dalga gecilmemeli. Kimsenin son damlası olmak istemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?