Burasi bana iyi gelmedi elveda

Benim kızda diyor buraları okuyup okuyup paranoya yapıyorsun diyor hangi konularda dersen kızlık zarı diktirmek gibi ,sanırım en iğrenç konu bu bunu kızıma okuttum ben küsüp bir kaç gün konuşmadı

Benim durumum farklı. Ben konu sahiplerinin durumlarına üzülüyorum. Sanki sıkıntıyı ben yaşamışım gibi yüzüm gülmüyor. Konu aklımdan çıkana kadar çok keyifsiz oluyorum. Konuları okumayayım diyorum yine okuyorum, kendime hakim olamıyorum. Konu mu açsam acaba. Psikolog arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum.

Kızlar yanlış anlamayin lütfen ama nasıl göze alabiloyorsunuz dünyada olmayacak şey yok hadi intihar etmekten bahsediyorsa. Küçük ihtimale karşı bile bence dalga gecilmemeli. Kimsenin son damlası olmak istemem ben

aahhahahaahhahaha hunharca güldümmm

Aaaaaa ben seni hatırladım şimdi
Sen bizim topice gelip abidik gubidik şeyler yazıyordun
Bize trip yapıyordun laf sokup eğleniyordun kendince
Sonra bana niye iyi gelmiyorsunuz diyosun bir de
biraz daha yumuşakkk

Sen çok ciddiye alıyorsun ben misafiriğe gitmişim gibi algılıyorum kahvemi yapıp okuyorum zaten okuma hastalığım var ne bulsam okurum

optm kib byyyyyyyyyyyyy

Canı çıksınların yaşadığı yer mi Çok ayıp sen ne istiyorsun bizden yoksa kaynanan gibi bizimde mi ölmemizi istiyorsun anacım anlamdımki

Ne intiharı ya onun büyük hayalleri var daha ev sahibi olacak, hem çok da güzel, o güzelliğine kıyıp öyle cahillikler yapmaz korkmayın boşuna

Burası alt tarafı site bu kadar ciddiye almayın
Kimse kimseyi tanımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…