sizin topic nerde?yok zaten bizim topice arada bi selam veriyodu
sonra bdvde konu açıcam derdim var dedi
iyi aç bakalım dedik
hak vermedik
bizde ylan yok
abartmıyor musun falan dedik
sonra kendince dalga gçer tuhaf şeyler yazdı
bunun derdi ne demiştim hatta girince
kendince eğleniyormuş meğer bizle
ne ergeni bildiğin koca kadın
gelip bize laf sokuyodu kendince
bdvdeki kaynanasının ölüp miras kalmasını istediği topice destek vermedik diye
boy boy laflar
sizin topic nerde?
bende takiliyordum kaybettim izinizi gerci bebisim uyursa anca bdv deyim
lan bu o kadınmıydı bizim geyige de geldiydi
bende nicki nerden tanıdık geldi diyorum
Bak tatlım bu site bir nevi psikolojik rehabilitasyon , yani burdaki olumlu ya da olumsuz cevapları uygulayacaksın diye bir kaide yok sen aklı ve mantığı olan bir bireysin sen önce ne yapmak istediğine karar verip o yöndeki yorumları dikkate almalısın ve her zaman pozitif düşünceyle hareket etmelisin asıl olan senin iradendir . Örneğin bir sevgilin var ve aranızda soğuk rüzgarlar esiyor yine de sen ayrılmak istemiyorsun o zaman bu ilişkiyi bitirecek değil düzeltecek nasihatları feyz alıp diğerlerini dikkate almayacaksın. Yine de karar senin hayatta yapıcı olmanı temenni ederim . . .Moral bulayım derken icine edildigi mutsuzken mutsuzlugun dibe vuruldugu onumuze gelene bin tekme olaylarinin altta kalanin cani ciksinlarin yasandigi yer ve gidiyorum butun kinler uzerimde hemcinsim demeye bin sahit ister hayatimi bilmeden yargilar psikolojimi bozup abuk sabuk seyler yazmaya iter ve neoldu mutlumuyuz hemde hic %10 iyiyse %70 karsit ve % bilmem kaci yok olmus bir dunyadan gidiyorum mutluluk denen hayata neyi varsa gelsin bukadar yadirgamaz en azindan
he bi tane deniz kızı vardı avatarında hatırladın mı
bence arkadaş depresyonda olabilir..kaynana kayınpederle yaşamak kolay değil..yapmış bir hata evlenmiş..ne yapsınkibu kız kayınvalidesi ölsün de miras ona kalsın diye bekliyor yahu.... çok fena çooook
canım bu kişi hiç normal değil bak oku bütün yorumlarını anlicaksınbence arkadaş depresyonda olabilir..kaynana kayınpederle yaşamak kolay değil..yapmış bir hata evlenmiş..ne yapsınki
evet evet depresyonda kızcağız ne yapsın..şimdi yaşlılar gençleri anlamz zaten..evlenmiş birkere..canım bu kişi hiç normal değil bak oku bütün yorumlarını anlicaksın
öp kızzz senden mi saklicassKızlar kızlar gelmemmi yanaginizdan opemmi .. :)
Kapı kapı gezdi k.k içerisinde sonra pilini pirtini topladı gitti kuzum :)
yapma allah aşkınaaa, kız cin gibii. milleti parmağında oynatacağını sandı ama yanıldıevet evet depresyonda kızcağız ne yapsın..şimdi yaşlılar gençleri anlamz zaten..evlenmiş birkere..
ben anlamadım bir şey canım..neyseyapma allah aşkınaaa, kız cin gibii. milleti parmağında oynatacağını sandı ama yanıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?